Nažalost? Šta ti bi se što prije htjela udati?
BTW htio sam te pitati kako to da si oprostila svom dečku i opet si s njim a još prije par tjedana je bilo da ti 'nikad ne praštaš, da je on govno jedno, prevarant, on za tebe ne postoji i sl..'???
Printable View
Nažalost? Šta ti bi se što prije htjela udati?
BTW htio sam te pitati kako to da si oprostila svom dečku i opet si s njim a još prije par tjedana je bilo da ti 'nikad ne praštaš, da je on govno jedno, prevarant, on za tebe ne postoji i sl..'???
jel jucer bio sastanak u remyu??
@bigboss...nije,coma je išo u solo turneju po birtijama.
To je bio plan, ali je pao pod stol u prvoj birtiji nakon pol pive... ;)
Ja sam malo provirila u vaše slikice s meetinga.... ej pa vi ste sve komadi...nemrs bilivit.... (cure, tj curu ne moramo posebno ni komentirat.....slika govori za sebe...) al decki moram vas malo pohvalit... (btw ne sumnjamd a ste i super osobe...ali trenutno komentiram samo slike) bas ste mi svi slatki:)
Btw imam neke pretpostavke tko je tko i bas me zanima da li sam pogodila..e sad bih ja vas molila ak vam se da bacit pogled na slikice koje navedem i otkrit mi tko je na slikicama:
idu brojevi...
005,007,011,029,030,031,038,040,044
ajd kom se da pa da bas vidim jesam li pogodila
@bubles cini mi se da ces postati velika konkurencija andreji i po postovima i po.. :)
005 - gog
007 - whiteboy
011 - tomo
029 - coma i nered
030 - whiteboy i tomo
031 - bigboss
038 - buggy i coma
040 - tomo i nered
044 - tomo i nered
gog,WB,tomo,nered&ja,WB,bigboss,buggy&ja,tomo&nere d,nered
evo ja sam napiso po redu, nadam se da se nisam nigdje zajebo
u isto vrijeme, hehe
ja sam tri minute prije ;)
Bubbles zakaj ti nisi došla? Sljedeći put moraš doći OBAVEZNO, bez isprika! I vidim da će nas biti u globalu više jer su ljudi tek nakon sastanka skužili da su trebali ići pa im je bilo žao kaj nisu došli... sljedeći put SVI idemo...
a di je sljedeci put?
negdje u centru(da nebu lutanja i trazenja);)
sta fali remyu
ma bit će birtija prava, ali ne bu to tak skoro... možda prije nove godine...
e moze prije nove godine..pa da ja i ''mala'' dojdemo (dolazi u zg)
ma moze kada god ocete kaj se mene tice.
podsjeti me da gospodična dolazi, tako da ja ne dođem= Citat =:
Poslao: vjeko
e moze prije nove godine..pa da ja i ''mala'' dojdemo (dolazi u zg)
hvala.
daj se smiri
@andrea...znaš da nadimak "mala" može značiti suštu suprotnost, nešto kao kad gromada ima nadimak "mrvica" nemoj bit tak hrabra....ljepo ćemo se svi napit,a vas dve bute čagale po stolovima. :)
P.S. mala ovo je šala
ma kakva šala, to je moj diabolični plan! ;D :fried:
SVI dolaze, i baš bu fora da se andrea i vjeko malo pospominaju face2face! ;) A za malu (u stvari je debela ko prasica, jel'da tomo?) nekak sumnjam da će do ZG-a...
jos ce biti sore na sljedecem sastanku
hrvanje u blatu - ja cu primat oklade
jel moze??
hehe, mislim da je bespotrebno pitanje postavljati muskoj populaciji ovog foruma (i onima koji se osjecaju tako) :)