...u to vrijeme se spava... :D
Printable View
...u to vrijeme se spava... :D
:lol: :lol: :lol:
btw dmitrovski zašto ti nisi došao, aaaaa?
...bijah odsutan duhom a i nekak sam se osjećaohttp://www.smily.at/smily/smily873.gif...
što bi značilo u prijevodu....?
...ma tri dana visjeh u bolnici - čekajući red i na kraju sam im uručio odjebanditis i cjelu subotu vršio borbu protiv virusa koji sam tamo pobrao...
pričaj mi o virusu....e lagano se vozim u autu i pozli mi, nemam gdje stat i dohvatim neku vrećicu i zbljujem se u nju u vožnji i skroz ju napunim....fuuuuuuuuuuj. vlada virus povraćanja i glavobolje....
pa ono curo recimo da nisam dosla jer zivim negdje tipa u OSIJEKU!!!!!!!!!!!!!! btw nisam nigdje ni procitala da je nekakav sastanak FORUMASA,al vjeruj mi da sam u zg ZICHER BI DOSLA ,a ti jebite kja odma napadas!!!??fakat si malo šumasta!!!!!!!!!!
mala smiri se
Ajde cure MIR... nemojte tako, mala smiri se, andrea ne reagiraj na ovo...
te dječje fore šumast itd. zadrži za svoje tam u osijeku.= Citat =:
Poslao: mala
pa ono curo recimo da nisam dosla jer zivim negdje tipa u OSIJEKU!!!!!!!!!!!!!! btw nisam nigdje ni procitala da je nekakav sastanak FORUMASA,al vjeruj mi da sam u zg ZICHER BI DOSLA ,a ti jebite kja odma napadas!!!??fakat si malo šumasta!!!!!!!!!!
napuši se kurca nedojebana seljanko!
...i ovdje predlažem ključ... :(
ti si andrea u kurcu, i onda meni kazes kak sam nepristojan samo zato kaj sam ti reko da si glupa sa smajlicem........daj si editiraj post i zbrisi ove nepotrebne uvrede!!! cura ti je lijepo objasnila a ti joj napises ''napuši se kurca nedojebana seljanko! ''...stvarno si grozna.....btw koliko je ona seljanka ti si 10x veća.....sorry al na ovo sam moro reagirati!!!!!!:nono: :deal: :thumbdown
i evo ključa! **** ga andrea zamolih te da ne reagiraš na pubertetske fore. Pa ti si preodrasla za to...