Ja imam kod njih tarifu 1000 pa imam aktiviranu opciju unlimited i opciju poruku(besplatne poruke za 098),tcom own sam kaj te nekada znaju sjebat
Printable View
Ja imam kod njih tarifu 1000 pa imam aktiviranu opciju unlimited i opciju poruku(besplatne poruke za 098),tcom own sam kaj te nekada znaju sjebat
upravo zato sam ja odusto od opcije unlimeted jer isto kao i ti prije mi je dolazilo 150-200kn pa sad još +100kn e to je previše.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Za simpa korisnike,imate koju su aktivirali proimotivnu opciju unlimeted i ona vrijedi do 1.1.2007. tj.prekida se 31.12.2006. to vam piše na privremenim ugovorima koje možeš pročitat na netu a nama preplatnicima vrijedi ovako-nama kad su uveli koštala je 100kn + 60kn (flex60-moj slučaj) i onda zbog promotivne akcije spustili ju na 25kn+60kn i mi smo svi barem sa ja dobil poruku da mnakon 31.12.2006. da naknada za korištenje opcije unlimeted s 25kn ide natrag na staru cijenu 100kn.Ali ako u prosjeku razgovarate ko ja 30min i više jednostavno se isplati ali ja osobno sam odlučio prekinut jer kako kaze frish-KI rađe ču smanjit razgovore a ne di im od 150kn računa sad plačam 250kn.Ali moja preporuka ako je netko simpa i ako mu se sviđala opcija unlimeted nek prijeđe među preplatnike isto je samo što daješ 100kn više
ti si zvao 0981520 to je broj szk za SIMPA korisnikie! znači da se UKIDA. ja sam zvao szk za preplatnike. i rekli su mi da od 1.1.07. opcija UNLIMITED za PREPLATNIKE se nastavlja !!!= Citat =:
Izvorno postao Kera
cijena mjesečne naknade če biti od 50 do 100kn
opcija UNLIMITED za simpa korisnike se ukida.
toliko od mene
Prvo, ne treba closed jer možda će netko imati još kakvo pitanje, a tko zna, možda ju opet uvedu nakon nekog vremena, kao što su i prije znali raditi...
A drugo, caps lock ti ne treba prilikom pisanja jer svi dovoljno dobro vidimo...
U uvjetima korištenja piše da se opcija Simpa Unlimited prekida 30 dana nakon posljednje (re)aktivacije, a koja je moguća završno sa danas, znači po trenutnom Simpa Unlimited za one kojima je (re)aktivirana danas vrijedi završno s istekom perioda od 30 dana (29/30 siječnja).= Citat =:
Izvorno postao Hoc
Meni danas skinuli 25 kn i znači još 30 dana unlimiteda :thumbup:
Evo i meni poslali da je nemoguce aktivirati uslugu jer nema dovoljno na racunu,ali kad nadoplatim da mogu ponovno aktivirati unlimited.,:evil:
da u tom ti slučaju vrijedi jer si kasno aktiviro opciju ali na to sam mislio jer ja sam prelatnik pa taj nisam precizno čito meni su tako rekli kad sam ih zval za vas (jer brat mi ima simpa+unlimeted(s time da je on odmah aktiviro čim je krenula)) a za nas preplatnike da oni koji su na flex60 i 150 opcija unlimeted košta 100kn a oni na večim flex paketima da je cijena unlimeteda 50kn to znam= Citat =:
Izvorno postao jay
evo javili mi da za mene nema vise unlimiteda....a bas su pametni u t-comu...ja imam 2 broja simpa i tečac...od kad je bio ovaj unlimited obavezno sam svaki mjesec nadoplacivao 50-100 kuna...a sad...sad simpa ponovo ide u ladicu a igra samo telac...bas su pametni u t-comu....;D
Mislim da znaju oni kaj rade i da će uskoro izbaciti ili istu ili sličnu uslugu... Jer se više zafrkavat ne mogu sa korisnicima... Sad se prebacuju iz mreže u mrežu sam tako...
Ja isto mislim da ce sad netko malo baciti racunicu i kroz prvi misec ili smisliti nesto novo ili ponoviti ovo u drugom misecu...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Jer krcato ljudi je ovako trosilo puno vise nego inace, ali i pricalo puno vise nego inace! :spin: :spin: :spin:
odite na t-mobilove stranice i pise da do 31.12.2006. pretplata za unlimited iznosi 25 kn a poslije 31.12.2006. je 100 kn:notooth:
Netko nije čitao thread od početka... To znamo već duže vrijeme i to se odnosi samo na pretplatnike...= Citat =:
Izvorno postao Rocky_55
bili su mi 6.12 naplatili,znaci sigurno imam jos 3dana opciju aktiviranu??
Malo su neorganizirani u t-mobilu. Rekli su da je unlimited do 31.12.06.Meni su iskljucili a nekima još nisu.
Sad si moram uzeti tomato broj pored simpe.
meni isto još uvijek funkcionira :rolleyes:
Ljudi, piše vam na stranicama: imate unlimited opciju još 30 dana od zadnje aktivacije u prosincu... Znači, ako stre je aktivirali ili produžili 14. 12. 2006., onda imate unlimited opciju do 14. 01. 2007., a o prestanku unlimiteda bit ćete obaviješteni porukom... Najbolje je da nazovete službu za korisnike i pitate do kada imate aktiviranu unlimited opciju, za svaki slučaj...
Sinoc sam poslao poruku za aktivaciju i jutros su mi aktivirali opet na 30 dana,na simpi sam;D
a da??jeli to istina??= Citat =:
Izvorno postao Takahara
A zasto nebi bila istina?Probaj si aktivirati pa ces vidjeti.,:comp:= Citat =:
Izvorno postao revo
A ocito je da si sad vise nemre aktivirat :rolleyes: :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Takahara
Evo ja poslao poruku za aktivaciju pa cemo vidjeti, mada sumnjam da je istina.
Meni danas poslali poruku da mi u slijedeća 24 sata ističe promotivna opcija "Unlimited" - nažalost nema više :(
Nema više :nono: ;D gotovo je.
Ali da ste to napravili u prošlom mjesecu kao što sam ja imao prilike onda bi vam radilo još 30 dana od doplate.
Evo C/P poruke na dan 30.12.2006. (isprobano danas i naravno funkcionira kako su i rekli u poruci, ali kad to istekne onda je finito):
"Postovani, opcija Simpa Unlimited vam je ponovo aktivirana na 30 dana te vam je naplaćeno 25 kn."
Znači ovo je bilo zadnje obnavljanje...i to naknap ;D
nisu popustili i produžili...ipak