razmišljao sam uzet W810i ili K800 al ovaj k700 mi je drugi SE i nekak ovi novi imaju preslične izbornike i funkcije pa mi nekak brzo dosadili, ovi novi SE samo su bolji u kameri i memoriji uglavnom od K700i:rolleyes:
Printable View
razmišljao sam uzet W810i ili K800 al ovaj k700 mi je drugi SE i nekak ovi novi imaju preslične izbornike i funkcije pa mi nekak brzo dosadili, ovi novi SE samo su bolji u kameri i memoriji uglavnom od K700i:rolleyes:
Bez obzira šta je N-70,zericu bolja u nekim stvarima od W-810 ja sam ipak nekako više zadovoljniji SE-om nego ovom Nokiom(komplicirana).Kad se samo sjetim da sam pričao da je P-990 kompliciraniji(tu podrazumjevam MENU i one podmenije u njima),sad kad sam uzeo ovu Nokiu grdno sam se zeznuo.A i P-990 je puno brži od nokie,bez obzira šta je i on symbian= Citat =:
Izvorno postao marq
A kolkiko on kosta za razliku od n70 koju sad ljudi nabavljaju i za 2k kn...mislim da ako zelis mobitel koji ti nece osaditi nakon tjedan dana da je n70 definitivno pravi izbor a ako za to nemozes zrtvovati par sekundi u svom zivotu (dok cekas ulazak u galeriju npr.) i ako ti je on prevelik (sto uopce nije nasprem ostale konkurencije a ne spominjimo p990 (biggg) ako ti je izgled ili njegovo sporo reagiranje (kasnije se lako priviknes i nije ti tako sporo) ako ti je to problem razmisli o k800 a to da je kompliciran :rolleyes: skuzis ga dosta brzo (cak sam i ja uspio;D ) definitivno predobar mob:thumbup:
nepatim za velikm rezolucijama na mobitelima:) i k800 je 900kn skuplji a za tih 900kn ću si još upiknut Mp4 player:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Negativac
uzet ću ja ipak n70, ziher nešto neću skužit pa se još vidimo sa pitanjima;D
evo upiknuo sam N70,ali toliko je sklizak da sam ga već par puta hvatao po zraku;D
rađe bi sad učio za kolokvij nego čačkao po njemu, malo je komplicirano se naviknut nakon K700i :spin:
Čestitam... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao marq
Ma naviknut ćeš se za možda manje od dan... Ali sa "osnovnim" funkcijama...
Kad počneš instalirati raznorazne aplikacije i onda se igrati sa njima, onda će ti trebati malo više vremena... ;D :spin:
daj mi reci kak da temu promijenim?? instalirao sam ju al nemogu nać gdje se nalazi??
Odi u teme (nedje u folderu postavke, alati, ako nije u izborniku ) i tamo nađeš temu koju si instalirao...
Stisneš primjeni i to ti je to...
našao sam.
al samo me jedno živcira a to je ona skroz gornja desna tipka jer s njom se odmah ide na wnw, jel se može kak to maknut??
Probaj otići u postavke (opet, ako nije u izborniku onda je u folderu ALATI), postavke telefona -> vrijeme čekanja (ili tako nešto) -> čini mi se piše nešto za postavljanje prečaca -> tamo pogledaj treba pisati DESNA SOFT TIPKA (ili nešto slično) i ako se da promjeniti onda si staviš tamo nešto drugo... ako nema toga, tj ako piše samo lijeva tipka, a neam nigdje desne ili ako se neda promjeniti, onda NEmožeš promjeniti... ali bi se trebalo moć...
PS: daj prije no što postaviš još koje takvo pitanje, prolistaj UPUTE koje si dobio uz mob... ima dosta toga tamo objašnjeno, što bi ovdje pitao...
promijenio sam ali to nije ta tipka,očito se to nemože promijenit jer je kodiran na t-mobile:-/
alati - postavke - telefon - stanje čekanja imaš za sve tipke.:thumbup:
našao ja to odavno :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao iwek
uglavnom pohvatao sam konce:licklips: al jedino nemogu naći gdje mjenjam screensaver??!
evo ti mali hint drži se tog principa i sve ćeš skužit....sve što želiš mijenjat vezano za izgled mijenjaš u tekućoj temi (znači edit teme koja je postavljena) a sve što je vezano za zvuk krije se u aktivnom profilu pa tu mijenjaš. Znači kad u temi koja ti je sad na mobu ugasiš screen saver kad promijeniš temu opet ćeš ga imat.......zvuči kao minus al meni je svejedno drago što teme postoje - sa samsungom bih poludio!!!!= Citat =:
Izvorno postao marq
p.s. - više čačkanja po aparatu a manje po forumu i sve ćeš skužit:thumbup:
Sva ova pitanja sam i ja postavljao kad sam ga kupio ali to stvarno nema smisla i ispricavam se jos jednom ekipi na hugeee spamu;D
ima u uputama a i bolje citat 5 min neg se brukat s tim pitanjima (ovo sam reko zbog one stare ''na greskama se uci'':) )
Sretno s mobom:thumbup:
Sad sam se sjetio neceg....
ja sam kupio mob oko 5.9. i tad je bio 2500kn i kad sam ih pitao z akoliko je garancija rekli su mi na godinu dana i ja a nema veze (mada je u vipu bila 2 god) i sad mi nesposobnjakovici nakon gotovo 2 mjeseca napokon izdaju garanciju i na desnom gore znakicu pise 24 mj garancija i dole je zig i to ali nista rukama ispisano do kad vrijedi (garancija je naravno u mobisu)...
sad dal je to greska pa sam imo samo srece il mi mogu ipak taj papir uzet sam za godinu dana garancije:-/
i jel zna ko kolko je garancija u t_mobil-u na n70?:-/
24 mjeseca
Aj dobro onda sam mi nje jasno zas mi je debil prije prodaje reko 12 mj al ja sretan;D
.............
dal se u N70 može još koji format za teme ubacivat ili samo sis. ?
skinuo sam temu za N70 zipano,ali dva file-a od tri neće otvorit?? nijedan nije sis. dal se cijeli zip ubacuje ili file po file??
http://img521.imageshack.us/img521/6420/4053ej8.th.jpg
Koliko je meni poznato treba samo prebaciti *.sis fajl...
Ovo na slici me malo čudi, jer nigdje nema sis fajla nikakvog...
Na symb mob prebaciš samo sis fajl i instaliraš... nema potrebe da prebacuješ išta drugo... A jedino teme u tom foramtu možeš instalirati...
da i meni je to bilo čudno jer je pisalo da je za N70.= Citat =:
Izvorno postao Ico
jel ima tko tu da je kupio N70 u prokletom t-scumu, jer ja nemogu promijenit screensaver nego stalno se vrti onaj jadni njihov...
jer tamo gdje bi trebao biti screensaver ja imam samo Wallpaper, Power saver i Image in 'Go to'
a screensaveru ni traga:-/
??????????????
ja sam ga kupio u scum-u...
tools/themes/na temu options/edit/powersaver/date and time
:licklips:
tak je kod mene...
POWER SAVER=SCREENSAVER
i onda ide date & time??= Citat =:
Izvorno postao Negativac
ja hoću stavit neku sliku umjesto T animacije:-/
jel to moguće?