pa dobro ako je do sada radilo, reci jesi li što u zadnje vrijeme mjenjao ili podešavao?
Printable View
pa dobro ako je do sada radilo, reci jesi li što u zadnje vrijeme mjenjao ili podešavao?
instalirao sam Resco Photo Viewer Pro i još jedan program za automatsko spajanje na AP ali sam njega izbrisao jer mi nije bio dobar... a od podešavanja ništa, samo sam promijenio ton zvona
ne znam što da velim, nisam čuo da tytn ima tih problema sa vibrom.
Probaj opet promjeniti ili vratiti stari zvuk zvona, ili mjenjati opcije vibra i zvona, možda štogod pomakneš.
Javi se Shamanix-u na PM, možda on ima kakvu ideju...ili ga pitaj ovdje http://www.wmhrvatska.com/index.php?..._smf&Itemid=26
ništa, TyTN ide na servis...
A što...nisi isprobao niti hard reset kao krajnju opciju?
jesam, probao sam... nula bodova... u ponedjeljak ga nosim, šmrc...
ja ne znam tko je tu lud ali proradila mi je vibra sama od sebe! wtf!? mislim neću se buniti :D
pozdrav ljudi, evo da bezveze ne otvaram novu temu bolje da tu pitam.
Naime zanimam se za Tytn, imao sam več Vario pa znam što je WM. E sada najviše što me muči na tytn je baterija, htio bi iz pouzdanih izvora čuti koliko recimo traje baterija uz recimo sat vremena dnevno razgovora?
Isto tako, na Variu je bio dosta nekvalitetan zvučnik za razgovore, jako je krčio dok je bio pojačan, zanima me jel i na tytn taj slučaj?
ono sve pozitivne/negativne stvari slobodno napišite
Uh...TyTN ili TyTN II? Baterija je na TyTN-u pristojnog kapaciteta. Čak i uz sat vremena razgovora dnevno može ti izdržati dan i pol do dva. Naravno pod uvjetom da se manje igraš sa Internetom i multimedijskim mogućnostima uređaja. Inače imaš i na baterije.hr Replacement bateriju duplog kapaciteta, pa ako ti tvornička nije dovoljna, možeš tamo uzeti.
Da zvučnik je na Variu zaista malo lošiji, ali u TyTN-u je nešto bolji iako bi moglo biti i bolje, pogotovo što se tiče jačine razgovora. Inače HTC TyTN/TyTN II ti imaju jedan od najboljih omjera zvuk/šum, pa si to isto uzmi u obzir.
A pozitivne stvari - ima HSDPA, QWERTY tipkovnicu i savršen je za messaging stvari, ozbiljnije surfanje Internetom, ima grafički akcelerator pa i vrti besprijekorno video, iako bi za to možda htio punokrvni PDA sa VGA ekranom. Jedino što ima malo prostora na ROM-u, ali se to može riješiti instalacijom nekog Shamanixovog Lite ROM-a. Ima i miniUSB konektor pa ga možeš puniti blizu bilo kojeg računala jer koristi standardni kabel koji možeš uzet bilo gdje (košta 15-20 kuna)...
stvar je u tome što meni treba Wlan i veliki kvalitetan ekran za faks. Imam sad E61i, mob je vrhunski i sve ima što mi trebali ali nokia wlan ne podržava jedan sigurnosni protokol koji je na mom faksu tako da je mob nekoristan.
e društvo, jel tko zna ima li razlike u ekranima izmeču MDA Varia i HTC tytn-a, što se tiče kvalitete?
i jel je teško čitat na ekanu tytn-a pod jakim suncem?
Imam ja MDA Vario 3 e sad me zanima onaj konektor ispod one gumice ,jedan je za gps antenu a drugi:Nekako mi se čini da wlan slabije hvata signal dok recimo ona nokia e51 koju ima moj kolega odlično hvata.Ili ja to možda neznam podesiti.
Jel ima kakav programčić da se pdesi taj vlan.Hvala
Varia imam par dana.
Pridružujem se družini sa TyTN 2 i odmah da vas priupitam, instalirao sam cardinale i sad me interesira kako da ga stavim negdje u programs ili bilo gdje jer sad do njega pristupam preko file explorera.
Hvala!
@mado htc - instaliraj si resco explorer i preko njega mozes staviti shortcut u start meni, ja sam si stavio shortcut u HTC home plugin
@Thommy- Hvala!
I još jedno pitanjce, kako da uninstaliram neki program koji sam stavil gore a nevidim ga u Remove programs?
Samo ga obrišem preko explorera?
ljudi dragi trebat ću puno pomoći. probao instalirati wisbar ali onda mi napiše da nekaj ne štima.
lagano već ludim.
jel može kakvi linkovi di poskidat te svarčica i kako instalirat?
hvala
Evo jedna zanimljiva novost...
Popularna cijena nekada TOP modela od 1891 kn na 12 mjeseci pretplate:)
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=169...1210&idnews=66
Što mislite, isplati li se?
Isplatilo se :D
Uzeo ga bas prosli tjedan na produzenje pretplate...
Al sumnjam da ga jos ima, meni su zadnjeg vadili iz izloga :D
Hehe.. cini se da se rjesavaju starih zaliha jel dolaze novi uredjaji..
Kako god.. mislim da je i vise nego isplativo.. To je jos uvijek odlican uredjaj..