"stereo",ako se to uopce moze tako nazvati.
Printable View
"stereo",ako se to uopce moze tako nazvati.
Zanima me kad bi si stavio slušalice od W800i na K800i dali bi bila ista kvaliteta reprodukcije pjesama ili to ovisi o software-u na mobu?
Neki dan sam bio u vip centru u Osijeku i isprobo k800i... i malo gledam, kad uslikam slike i pregledavam ih- skužio sam da nemam opciju uvećavanja dijela slike (zoom) ili možda imam? Ako stvarno nema (a u vip centru su mi rekli da nema) onda je to jedna od najvećih gluposti i promašaja, naprave tako dobar mobitel, sve tako dobro, a zaborave jednu tako banalnu stvar.
To mi npr. treba pod nekim testom i sl. kad trebam uslikati neku dokument ili šalabahter pa da onda mogu kasnije to i pročitati....
Ajd ako Vam nije problem da to netko isproba.... ista opcija me zanima i za k750i- da li postoji?
(dakle zanima me zoom pri pregledavanju slike, a ne pri slikanju)
Inače bi to trebalo postojati... Na mom W900 ima to "zoomiranje" kod pregleda slika... Kod K750 također... A evo na K800 mi nije palo na pamet probati... Budem probao u pon ako se sjetim i ako mi bude usput... I mene si sad zainteresirao za to...= Citat =:
Izvorno postao konac
di ima za kupit taj Qtek slike su mrak, u odnosu na S.E. svaka baba bi na njegovim fotkama vrhunski izgledala :chef:
Ima, ali moras prebaciti u Landscape pregled. Onda zoomiras sa onim gumbima za glasnocu.= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox