Zanima me jel normalno na C81 da ne svijetle tipke za javljanje i prekid pozive te one dvije iznad njih?
Printable View
Zanima me jel normalno na C81 da ne svijetle tipke za javljanje i prekid pozive te one dvije iznad njih?
ne gubi se garancija kod stavljanja novog softa, sve je ko na starom siemensu:thumbup:
Da, ja sam se malo razočarao kad sam to vidio pri prvom korištenju, ali navikao sam se za par dana pa to više ni ne primjećujem...= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Baterija od c 81 sve bolja traje 4 dana bez nočnog gašenja s umjerenim razgovorima,par slika i snimljenim 1 videozapisom:thumbup:
kako si to uspia?pa koliko ga imas? moja nemoze priko 2 dana da se okrenem na glavu! :spin:= Citat =:
Izvorno postao web
meni traje 3 dana bez problema bez gasenja po noci i s ponekom zavrcenom mp3-com i pokojim transferom preko BT-a.= Citat =:
Izvorno postao MKCyber
= Citat =:
Izvorno postao bad_ri
neznan meni nemoze. ma briga me kupi cu bateriju kad bude tribalo i to je to
Pa večinom traje 2-3 dana.sve zavisi koliko vrtiš videoklipove,oni žderu bateriju,bez mp3 i slika sa di kojom porukom,bez nekih razgovora,vjerujem da bi i 5 dana
ja još nemam taj mob, ali namjeravam ga kupiti.
zanima me jedna sasvim jednostavna stvar. ima li T9 za hrvatski i moze li se on namjestiti da pise czs umjesto čžš kao recimo na sony ericssonima?
Ima ti Hrvatski t9, a č/ć/š/ž ti je automatsko ukljućeno kad koristiš t9.
Kod običnog tipkanja nemaš č/ć/š/ž.
da,ali to onda znači da su poruke duplo skuplje. tj, da mogu sadržavati duplo manje znakova.
sada ima sony ericsson j300i
na njemu postoji opcija kod t9 koja glasi "koristiti hrvatske znakove". ako je uključena odna piše čžš. ako je isklj onda czs i to u t9. zanima me ima li takva opcija i na ovom bs-u
Nema, kad koristiš Hrvatski t9, on ti automatski koristi te znakove i to ne možeš isključit.
Evo da ja iznesem svoja iskustva s ovim uređajem...
C81 imam 3 mjeseca i mogu reći da sam poprilično zadovoljan s ovim što je dosada pokazao.
Kučište me je razočaralo. Lijepa, "lakirana" maska nije pokazala kvalitetu. Veoma je osjetljiva i lako se riba boja, što se vidi na stražnjoj strani kučišta, pogotovo na rubovima, a to izgleda kao neke "mrlje" koje se ne mogu izbrisati. To je sve od nošenja i držanja. Iako mobitel nije zaprimio nikakve jače udarce, maska je počela malo "škripiti", to sam lako rješio stezanjem prendnje maske odvijačem, a pod stražnju sam zalijepio malo izolir-trake. Tipke su skroz u redu, pogotovo navigacijska koja je odlična. Jedina zamjerka funkcijskim tipkama koje nisu osvjetljene.
Stavio sam si najnoviji Firmware (51), kojim su ispravljeni samo najveći bugovi te je ubrzan rad s porukama i Media playerom (očekivao sam više).
Za moje potrebe je ok, kupio sam si RS-MMC od 1GB, a spori Bluetooth riješio nabavkom kabela. Preporučujem što manji broj većih datoteka u jednom folderu, jer kad stavite sve u isti folder, rad je jako usporen pri korištenju tih datoteka.
Kupio sam ga zbog niske cijene (1 kuna :D ), dobrih mogućnosti za tu cijenu i dobre opreme koja dolazi s uređajem.
Ne planiram ga prodavat jer je dosta izgubio na cijeni, pa dok traje, traje.
Ostalo manje-više sve znate...
prije sam mogao slati mp3 na mob a sad nemogu :(
evo print screenova
da vidite da je s bt-om sve u redu http://img394.imageshack.us/img394/3268/k700hl8.png
slike se mogu slati
http://img488.imageshack.us/img488/4392/npzm1.png
A mp3 ne
http://img515.imageshack.us/img515/2...problemdm7.png
Jesi siguran da imaš dovoljno mjesta u memoriji telefona?
nemoze automatski spremati na karticu,bar meni nije uspilo. u tome ti i je problem. ja sam sve foldere sa slikama i melodijama premjestia na karticu. ostavio sam samo prazne foldere na mobu da mi primi i sortira a onda odma prebacim na karticu.probaj i ti
Da,premjesti neke stvari na memoriju kartice,nakon toga ne bi trebalo bit problema
neće idalje ?
Može li mi netko reči zašto MPM program za c81 nemože pronači telefon koji je spojen preko bluetooth-a? hvala.
jesi instalirao i podesio m-router? Bez njega MPM ne radi preko bluetootha.
Pozdrav, evo danas sam kupil c81 u tele 2 paketu. Za sad mi je sve ok. Jedino me je** taj famozni bluetooth. Stavim da kopira mp3-cu s laptopa na mob i dođe od prilike do pola kad ono na laptopu javi 'connection was lost'. Nisam stavil mem. karticu u mob, ali mp3-ca mi ima 3MB-a a slobodno je 5MB-a. Nije mi jasno zašto puca veza. Je li još ko imal takvih problema? U čemu je zapravo problem?
Instaliraj m-Router i kad ga pokreneš podesi mu opcije. Nije teško, shvatit ćeš. S obzirom da ima više mogućih postavki i da si svatko može odabrati ono što želi teško je napisati upute na način podesi ovo, podesi ono. Ako ti zapne, lakše je riješiti konkretan problem, nego predvidjeti sve moguće situacije.
evo da i ja nešto kažem!
mob je sve u svemu ok, ali kučište je teška banana! extremno lomljivo i izgrebe se bez ikakvih problema! to me jako jako živcira!