nema nikakvog registracijskog listića?= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
Printable View
nema nikakvog registracijskog listića?= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
nop, u limenci je kutijca koju pridrzava spuzva - ona kutijca za veliki SIM, tj. drzac mikro-SIM-a kao CD box a u njoj je samo jedna papirnata uputa smotana u harmoniku
jendostavno jeftino :bunny:
kakva je pokrivenost signalom? jel radi kao tele2 preko vipa ili kako?
Da, već je pisalo to. To je vipova usluga, dakle, sve je jasno.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Nikad nisam volio povrće. Tako da mi je sama pomisao na Tomato odbojna. A i design im je baš fuujj- Neka crveno zelena kombinacija boja, kao da sam u Konzumu...
Meni je dizajn sasvim OK, dobro je smisljen, a povrce treba jesti preko ljeta :)
ak kupim taj start paket s 50 kuna , kolko dugo nemoram obnavljat bon , i kolko dugo "traje" svaki novi bon od 50 kuna?
sve mi se cini da cu morat ulozit 100 kuna u onaj vrag koji se stavi u mob pa da mogu imat dva SIMa..
:-/
http://www.tomato.com.hr/faq.htm#13= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
u praxi - za 50 kn dobijem 50 kuna na racunu?= Citat =:
pri samoj aktivaciji dobivate iznos od 20 kn (tomato paket) ili 50 kn (tomato box) na vašem računu koje možete iskoristiti u roku 90 dana.
fala na linku
:comp:
Da li je moguce u motorolu e1000 kodiranu na vIP mrezu ubaciti tomato karticu?
IMSI je isti, tako da ne bi smjelo biti problema, osim jasno, ako napajanje kartice nije kao na tele2, što čisto sumnjam. jer dotične ne rade sa E1000= Citat =:
Izvorno postao Car
Znam da je pitanje već postavljeno, ali da li ima netko tko je dosad koristio mob zaključan na vip a sada je prešao na tomato? Da li je mob kodiran na vip potrebno dekodirati da bi tomato sim radio? Hvala!:thumbup:
Vidi par postova iznad...
Sorry, moja greška.
objasniti: na tomato racunu je 7kn i nesto lipa. ali poziv prema 099 broju nije moguce ostvariti. automat kaze kako iznos na rucunu nije dovoljan za taj poziv.
To je u vipovom stilu... Umjesto da ti baba govori kako moraš nadoplatiti račun jer imaš 7kn, zabunom su ti zabranili pozivanje. ;D= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
meni niko nista nije, to nije moje. ja sam pitam.