da to sam i ja sad maloprije primjetio ali sam hvala bogu skino barem jednu . ostale ujutro ako budem imao potrebe
Printable View
da to sam i ja sad maloprije primjetio ali sam hvala bogu skino barem jednu . ostale ujutro ako budem imao potrebe
u phone xs++ folderu files_to_upload napravis sljedecu strukturu
media player tpa/system/multimedia/mp(u zadnji folder mp kopiras sve slike)
menu tpa/preset/system/menu(u zadnji folder kopiras menu.ml i sve slike)
kad napravis strukturu: pokrenes xs i spojis s mobom,odaberes FSX,kliknes na start FSX
ako se mob neda upalit poslje uploadanja ikona samo reflashaj main:thumbup:
@ candyman
a jos ti je lakse sa farom!!:thumbup:
Hm.dobro... u XS++ možeš pokvarit mob jedino ako nikad nisi pročita nijedan tutorial ili ako ti je engleski na razini djeteta od 5 godina.
u tome mi je bio pomogao ghostface ali je dobio ban!!!:thumbdown:
Pa jel ti radi sad mob?
Jel se može to napraviti na w850?I jeli smije mob biti brandiran?
ne moze Na W850.
pa zato jer far ne podrzava taj mobitel i valjda taj tvoj w850 ima novi jacu zastitu koja jos nije crackana (provjeri svoj cid)
jer mob smijue biti brendiran inače iz t-com je. i jel se stavljanjem tih ikona gubi jamstvo.
dasta naravno da se gubi garancija i prvo moras debrandirat da bi ti to radilo
ja sam svoj k750 prebacio na w800 i sam sa farom ga ocita i sve, ali kad ocu pristupit fs, neki eror izbaci i nema nicega, mob radi i sve. Neznam jel sam sj nesta dok sam ga flashal ili nesta, neznam.
Ako ima ko odgovor neka mi odgovori..plz
Zanima me mogu li promjeniti ikone (iako sam to vec vidio kod neki ljudi) na mobitelu mom koji je kupljen u t-mobile centru i ima brown zastitu i naravno cid 49 je..Sada mene zanima dali ja to mogu uraditi preko XS++ a da nista se ne desi softweru odnosno da to napravim a da kasnije ne moram flashat mobitel..Kako to da uradim na najlaksi nacin i ako jos neko ima neki savjet ili tutorial gdje mogu to nac da napravim bio bi zahvalan. Josip
otidi do lokalnog unlockera.jeftinije ce te proc..
Pokusavo sam to.. prebaciti mob iz brown u red preko programa GSlide 1.5 i to napravim ali nemogu ga uploadat taj novi soft na svoj k750i preko xs++-a neznam sto.. Iako je na njemu sada brown zastita to je onaj gl*** t-mobile stavio.. pa izgleda da sada nema nista od moddanja
gslide moze samo pretvorit fw u brown(ono kad biras header) ali nijdan program ne moze flashat brown mob(xs++ v1.2 bi trebo ali ima neki bug...),a da bi pretvorio mob u red moras flashat erom sa red erom-om za so ti treba servisni kabel koji je cca 500kn+ ,zato ti je bolje otic kod lokalnog unlockera pa dat njemu cca 50-150kn (ovisi o njegovom cjeniku) da ti on to sredi
ovdje je sve lakse ja sam svoj K750 flashovo na W800 i jos mnogo toga napravio, ustvari sve sto ima na ovom linku. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=741309
@hare116
da malo boje čitaš postove vidio bi da je ta tema od istog čovjeka i na našem forumu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43736