ograničenje minuta mjesečno... a gdje ti to piše?= Citat =:
Izvorno postao bizz
Btw. možda nisi čitala uvjete, ali vip je u svojim uvjetima naveo 1000 minuta kao mjesečno ograničenje, tako da ti nebude čudno ako se jednog dana pozovu na to.
Printable View
ograničenje minuta mjesečno... a gdje ti to piše?= Citat =:
Izvorno postao bizz
Btw. možda nisi čitala uvjete, ali vip je u svojim uvjetima naveo 1000 minuta kao mjesečno ograničenje, tako da ti nebude čudno ako se jednog dana pozovu na to.
5 sati dnevno :klap:, a imam osjecaj da ti je decko tu na forumu, jer se ne srece svaki dan netko tko brblja s 0kn 5,6 sati dnevno...= Citat =:
Izvorno postao bizz
dakle, kad budete slavili slijedecu tromjesecnicu, mozete si pokloniti jedan CT pregled kod privatnika :jump:
ne znam kako mozes smatrati da su tele2 reklame ponizavanje ljudi. suprotno tvojim naznakama, ja sam upravo kod inteligentnijih ljudi naisao na pozitivne komentare, tako da se malo zapitaj koliko ti treba da postignes taj nivo :D
uostalom, niti ne sumnjam da uz te puste brojeve imas potrebu za tele2, ja imam jedan, i taj mi je dovoljan za sve potrebe... racunalo imam, te koristim ga za normalan pristup Internetu na 'velikom ekranu', tako da pristup internetu preko mobilnog telefona ne smatram nekom nuznom potrebom. doduse, mozda ce mi se dogoditi jednom u godinu dana da ce mi zatrebati, ali, eto, mislim da cu izdrzati, kao sto su ljudi nekoc zivjeli bez elektricne energije :D
Evo ja sam prešao na tele2.. Jučer..Razlog jeftini tele2 paket SE Z530i
Meni su upravo reklame drugih dviju mreza ponizavajuce, ja stvarno ne znam sto to ima ponizavajuce u Tele2 reklamama. Puno je vece ponizenje reklama koja pokazuje cistacicu medju gomilom finih poslovnih ljudi koji okolo lete sa sjajnim mobitelcicima dok ona 2 puta trazi "moco krpu" jer, eto, prema T mobileu mobiteli su za poslovnjake dok cistacice ne zasluzuju nista osim moco krpe.
Dodje mi rigat vise od tih reklama koje pokazuju poletne i sretne ljude, kao da je telefoniranje besplatno ili slusati one ljigavosti o velikoj brizi Sluzbe za korisnike koju usporedjuju s roditeljskom brigom, FUJ, nista drugo ne mogu reci.
Treca stvar, 5.5-satni razgovori na mobitel? To je meni vec pomalo sick, sorry, ali ja to ne smatram normalnim, a pogotovo ako ta druga osoba zivi u istom gradu.
Nadam se da koristite slušalice :eek:= Citat =:
Izvorno postao bizz
I ja se nadam...čovječe što to promovira loše aktivnosti :)
kao sto rekoh, to je moje misljenje, a na to valjda imam pravo. ne zivimo u istom gradu, koristim slusalice, ne smatram to problemom i ne kazem da je svaki dan, to je bio primjer.
vip ima u pravilima ogranicenje, ali sam provjerila kod sluzbe za korisnike, kazu da su to stavili samo za slucaj ako im netko ostavlja namjerno otvoreno puno linija i time ometa..npr.konkurencija, jer je besplatno.tako su morali imati neko ogranicenje, a to je i razlog zasto se veza prekida svakih sat vrem.
nece naplacivati nikome tko koristi mob za razgovor.
nemam non stop pristup kompu i netu, pa mi mail super dode i time sam zadovoljna.
stvar je u tome da se mail koristi umjesto sms-a. za 10kn puno vise mailova nego sms-ova..
reklame mi se jednostavno ne svidaju.
time, naravno ne uskracujem vama pravo na svoje misljenje. samo iznosim svoje.
dali ima još tko ko nije presao na tele2...da nam kaze razloge svojeg neprelaska??????
Meni se ni ne isplati niti planiram prelaziti na tele2 jel prvo imam svaki mjesec 200 min besplatnih, i drugo imam besplatan vip.friends broj koji trenutno ne koristim jel nemam potrebe :)
Dosta mi je 200 min mjesečno, i par sms poruka
da, ali samo kažem da u uvjetima korištenja piše ograničenje i u slučaju da žele mogu se pozvati na to i tada ti neće vrijediti rekla/kazala teta operaterka. Razlog zašto se veza prekida nakon sat vremena nije vezana samo uz vip.friends uslugu nego uz svaki poziv te trajnosti.= Citat =:
Izvorno postao bizz
Da se ja vratim pitanju "Zašto nisam prešao na Tele2".
Istina, ja sam prešao (uzeo i njih uz stari broj) odavno, čim su došli na tržište i mislim da mi je to bila jedna od boljih, mudrijih ideja.
Inače kada naiđem na nekoga tko nije prešao na Tele2 obično se dobro nasmijem na njegov račun, pogotovo zbog razloga koje navodi... a i da je sve što je rekao točno, ako osoba X ima primjerice Vip, i relativno često zove fiksne ili ostalne mobilne mreže, nije prešla na Tele2 jer joj se to ne isplati - hahaha, Amerika je otkrivena 1492., ok 1493. :)
Samo se nadam da ja nisam zločest, i da se i vi smijete iz istih razloga.
Pročitaj moj post. Kad mi tele2 ponudi to po nižoj cijeni onda ću razmišljati o prijelazu. Kad oni meni ponude VPN za 4 broja, 200 min besplatnih mjesečno, i vip.friends broj besplatan. Ovako mi se nikako ne isplati. I da sve to za mjesečnu pretplatu od 200 kn što je više nego povoljno. Maksimalan račun za 4 broja je oko 1200-1500 kn mjesečno s tim da je samo moj račun oko 230-260 kn= Citat =:
Izvorno postao SEguy
= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Eh, moja greška! Ja sam mislio na prepaid korisnike... skužaj, trebao sam to gore navesti!
Tako da. Jel u tome jesu jeftiniji odnosno povoljniji= Citat =:
Izvorno postao SEguy
eto ja imam Tele2 pretplatu pa sam od kad su krenuli do dana imao sve skupa razgovora u vrijednosti 1,50 kn, mislim da ih slanje ovih skoro 10 racuna kosta malo vise. Par puta su me ljudi zvali na taj broj pa smo se jedva culi pa sam ih zvao s drugog broja i od onda je taj broj na hladjenju.
Meni je isto tako TELE 2 na odmoru.Koristio sam ga samo dok sam bio u inozemstvu jer nisu naplacivali roaming ( odmah po pozivu ), drugim rijecima mogao si pricati besplato:king: .Posto je sada bla bla kartica sa minusom od cca 300 kuna uskoro ce letiti u smece;D ;D ;D
Uskoro? Zar još razmišljaš dal da platiš? ;D= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Jos se mene moze dobiti zato je koristim;D Samo sto sa tolikim minusom niti SZK ne mogu zvati:bunny:
Znas sto @RSRRCTDjsp_m, mjesecima ovdje raspravljamo i iznosimo svoja stajalista i koliko nam god bila suprotna misljenja, nastojimo se ne vrijedjati na osobnoj razini. Tvoja razina kulture ocito je nesto niza. Ti kazes da sam se ja pojavio kad se pojavio i Tele2. A sto da ja kazem o tebi? Ti si registriran 2004., a do jucer, kad se pojavio Tomato, imao si 40-ak postova dok si ih samo jucer poslao onoliko koliko si ih sveukupno slao u 2 godine. Za koga ti radis? Kad vec ti tako razgovaras sa mnom, mogu i ja s tobom...nikad nisam pristalica toga da se nekog naziva agentom neke mreze, to mogu samo ljudi koji povrsno razmisljaju. Ne znam zasto neki ljudi misle da se neke INSIDE informacije mogu dobiti samo ako radis za neku mrezu...ee.....postoji puno drugih nacina.
Moji postovi lice na PR? Pa gospodine dragi, jednim dijelom to mi je i struka iako ne izravno, mozda mi je to profesionalna deformacija. U svakom slucaju mislim da sam ugodniji za citati od tebe.
Zasto branim Tele2? Ne mogu reci da ih branim, samo zelim da se ne sire dezinformacije tipa da imaju 10 baznih stanica u Zagrebu, a trenutno ih je preko 40 i bit ce ih jos...Ili pak da ne grade mrezu u HR, a barem u 15 gradova su vec postavljeni odasiljaci, u nekima od njih u u funkciji, itd...da ne nabrajam dalje. SMS-ovi iz inozemstva takodjer krecu i roaming se popravlja.
I ni ti ni ja ovdje nismo tema, vratimo se Tomatu!
ja sam registriran kao cetvrti clan ovog foruma, na njegov prvi dan, ovo nije moj jedini account= Citat =:
Izvorno postao JBT
a sta si se uspalio? malo sam isao citati tvoj history i vidim da od kad si dosao slijepo propagiras isto.. nevjerovatno mi je da netko moze potrositi toliko zivota da brani neku firmu, a da ju ona za to ne placa.. i jos da blati konkurenciju
ako nije tako - zao mi te m8:closed:
no ovo je offtopic
Ja sam naravno prešao na T-2, tarifa 85 pretplata odmah na početku poslovanja. Jednostavan razlog je što oni dobro zarađuju na našim pozivima i uz ovakve cijene. A ovi drugi su vezali papke ugovorima na sto godina uz "navlakače" jedno-kunske , poluotpisane mobove. :retard: Da mi to nisu poslovni brojevi (t-mob i vip) bacio bi ih i 3 p.... .......e. Sad imam 250 kuna mjesečni račun na T2 mreži za 70ak smsa i 4,5 sati razgovora.
Ma, bilo koji pretplatnik s vipa ili t-m neka pretvori pozive i kune u sate pa neka onda priča o jeftinoći. Kad su dobili račun s izračunatim i potrošenim vremenom, a ne u šiframa koje sami ne kuže. glupost, sami sebe lažu.