kako se provjeri verzija softwera?
Cuje li se i kod vas glasni skljocaj u slusalicama kad palite i pogotovo gasite radio ili walkman
Printable View
kako se provjeri verzija softwera?
Cuje li se i kod vas glasni skljocaj u slusalicama kad palite i pogotovo gasite radio ili walkman
1. kad si na onom glavnom ekranu (pozadina i to) stisnes volume - tipku i odes dole. sve ti pise= Citat =:
Izvorno postao korny
2. ne
zanima me jel ima w810 opciju mjenjanja ikona? vidio sam na nekim slikama na netu pa me zanima jel i ovaj iz vipa isto moze mjenjati ikone ili ima samo one od vodafone-a?
W810 ne moze jos mijenjati ikone. a mozes staviti i cisti firmware (onda ces imati "obicne" ikone) kod nekog unlockera ili u ovlastenom servisu, ali onda gubis garanciju= Citat =:
Izvorno postao pero1985
kako to misliš da ne može JOŠ mijenjati?= Citat =:
Izvorno postao imatic
zato sto su u far manageru kojim mijenjas sam ikone podrzani CID 36 telefoni, a W810 je CID 49. valjda ce uskoro i za njih napraviti podrsku
pa na to ti i kazem da jos nije podrzano u W810. valjda ce biti
pise mi CLDC-1.1
je li to verzija softwera i koja je najnovija.
Kupio sam ga u vip-u, dobar je ali posvuda skripi plastika i ti skljocaji u slusalicama kod paljenja i gasenja radija te nekad piskutav elektricni sum kod slusanj radio postaja, mozda imam gresku kod slusalica.
savjetujte me jer sam novopeceni sonyericsson-as
fali mi kalendar sa siemensa
e jel mi može netko objasnit kak da ja na mobitel stavim onaj program s kojim se mogu zaključavat poruke, slike, imenik
u koji folder, kako pokrenut...
hvala
Danas sam na kratko samo probao W810i, kod drugarice i, prvo sto sam pogledao je kamera i walkman. Walkman mi je ok, ali mi kod kamere (koju sam koristio samo minut :) ) smeta sto prenaglo spusta/povecava svjetlost. Kad npr. uperim u svjetlo, smanji je, i bude ok, al' kad uperim u nekog pored prozora bude presvijetlo. :-/
Inace, mob. je imao i one drugacije ikone, i super mi je ovako. :D
žao mi je ,mislim da to ne možeš,osima ak java ima neš tak...
mislim da takav navedeni program ima samo za uređaje sa symbian platformom...:thumbup:
nek me netko ispravi ako griješim...:-/
to ne mozes sa W810= Citat =:
Izvorno postao marlboro
= Citat =:
Izvorno postao FLASHY
koje ikone? jel ono sto sam ja slike stavio?
w810 može mijenjat ikone pomoću tema, ima verziju tema 4.1 i takve teme mogu mijenjat i ikone kao i potpuno promijenit meni, to se vidi na ovoj zadnjoj slici koju si postao:
http://www.phonearena.com/imgs/pics/...isplay-038.jpg
sa tom temom se izbornik pretvori u horizontalni red ikona, za razliku od klasičnog 3x4 načina.
da ali samo na telefonima koji imaju omogucen Flash lite. Moj W810 to nije mogao jel je bio brandiran. Jedino rijesenje je staviti cisti firwmare= Citat =:
Izvorno postao IceM4N
znaci ako ga kupim u vipu to necu moci?
80 % sam siguran da neces. ne znam kako vip brandira telefone i jel onemogucuje Flash lite= Citat =:
Izvorno postao pero1985
Meni se čini da neće moć, jer nema one "standardne" ikone kakve ima W810, već ima one vodafoneove... Tako je imao W810 u vip-ovom dućanu, ali nisam probo promjeniti temu...
ALi možda ako prebaci na temu "equalizer", možda se ikone promjene...
koliko si platio w810
Ja sam platila svojeg w810i 2490,00 kn.
Ja cesto mijenjam teme,nema problema s time.:guitar:
jesi u vipu kupila mob ili t-mobileu?
w810 uz produženje ugovora na 24 mj. u t-mobilea 1798 kn al ga je sve teže nać jer se navodno sve odma proda
Kupila sam u VIP-u samo aparat
= Citat =:
Izvorno postao st_loop
ja san ga u t-coma uze početkon 7. miseca za 1700kn uz ugovor na 12 miseci
i ima je t-com-ove ikonice u meniju
ali sad san napravija unbranding uz pomoć www.wotanserver.com
i radi savršeno s animiranim menijem :guitar: