prijelaz sa simpe na tarifu flex.150 uz ugovor na 24 mjeseca
Motorola K1 - 2298 kn
Samsung D900 - 1998 kn
Sony Ericsson W850 - 1398 kn:thumbup:
Printable View
prijelaz sa simpe na tarifu flex.150 uz ugovor na 24 mjeseca
Motorola K1 - 2298 kn
Samsung D900 - 1998 kn
Sony Ericsson W850 - 1398 kn:thumbup:
Ljudi, te su cijene još uvijek puno puno previsoke, pa za tu tarifu i ugovor na 24 mjeseca trebali bi dobiti mobitel za 100kn. Znam da gomili ljudi mobitel znači sve, ali ako ćete nasjedati na ovakve ponude nikad nećemo imati cijene mobova kod operatera kao vani. :-/= Citat =:
Izvorno postao webgsm
Evo u t-mobile ponudu stigla Noka N73...
ugovor na godinu dana (flex 60): 3498,00 Kn
i Nokia 5300
ugovor na godinu dana (flex 60): 1298,00 Kn
Cijena N73 je malo veća, ali šta je tu je... :rolleyes: :-/
nokia 5300 je 1798kn, a n73 3998 kolko sam ja vidio
T-Mobile GlobeSurfer ICON
UMTS HSDPA modem koji se spaja preko USB-a
-Jednostavna Plug ‘n’ Play automatska instalacija
-Modem se povezuje sa stolnim ili prijenosnim računalom preko USB 1.1 sučelja (kompatibilno s USB 2.0)
-HSDPA/UMTS/EDGE/GPRS/GSM podrška
-HSDPA brzina do 4 puta veća nego kod 3G (max. 1,8 Mbps)
-UMTS brzina do 384 kbps
-EDGE brzina do 247 kbps
-Transparentni prijelaz između HSDPA/UMTS i EDGE/GPRS
U promotivnom razdoblju do 31.12.2006., uz potpisivanje novoga ili produljenje postojećeg pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca za tarifu Mobile Internet 500, dobivate uređaj za samo 1 kn.
Cijena samog uređaja: 1898 kn
Najavljena je i Nokia 7373, trebala bi biti dostupna krajem Prosinca i trebala bi se dobiti garancija na 2 godine...
Cijena samog uređaja: 2.498Kn , tarifa 60, 24mj: 1798Kn... znači na 12mj bi trebala biti 1998Kn... :rolleyes:
samo da pitam za nokiu N80, jel sim lock na t-mobile ili je otkljucana na sve mreze ?
zna li netko od vas da li ima u T-mobile ponudi Benq-Siemens EL71 u crnoj boji ?
Mislim da ga uopče nema u ponudi kao crnoga iako se možda i varam.= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
A i došao sam do zaključka da bi moja stara mogla si zamjeniti stari Siemens A55 za ovaj model koji stvarno u ničemu ne fali( ekran-rezolucija super, MP3, mogučnost microSD kartice-iako pizde ne daju sa mobitelom):licklips:
ima u HGSpotu= Citat =:
Izvorno postao Vuki
http://www.my-newtelecom.de/images/p...ages/743_0.jpg
TO da, ali nema u T-mobile ponudi kako je i pitano!= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
aha ....čini mi se da nema više ni srebrnih jer u novom plus glasniku t-mobile nema ga više u ponudi ....= Citat =:
Izvorno postao Vuki
možda nema više zaliha, jer je ukinuta benq-siemens produžnica za hr.
Ja sam pisao T-mobileu kad će dobit Nokiu E70 i sonyericsson M600?
Naravno odgovor je bio da nemaju u planu proširivat ponudu sa tim uređajima. Šteta
Zanimljivo, podigli cijenu simpa paketa Sagem MY-501c i Nokia 6070 za 100 Kn, ali sad imaju po 260 Kn na računu.
Zna li tko ima li T-Mobile MDA Varia u centrima u Zagrebu?
Čini mi se da ih imaš u T-mobile centru u Savskoj (malo "ispod" Cibone)... tamo ih je bilo prije par dana, neznam kakvo je stanja sada...
kakvo zlobno zatisje... di su novi aparati? nis se ne dogadja...
Ja sam htio kupiti EF 81 ali oni vise nemaju taj uredaj.
Na pitanje zasto je jos na web stranicama odgovor je bio da ga jos mozda ima u ponekom T-centru (ali ne znaju kojem) pa da je zato uvrsten u popis.
Kada i da li ce doci nova posiljka: NA TO VAM STVARNO NE MOZEMO ODGOVORITI JER NE ZNAMO !
Naravno na kraju: Mozemo li vam jos kako pomoci ?
mislim da ef81 i el71 vise nemaju u ponudi.