hm... hm.... hm..... ma pa nece se odma ugrijat.... ali ako bi ja ga imao upaljenog cjeli dan...... hm....
Printable View
hm... hm.... hm..... ma pa nece se odma ugrijat.... ali ako bi ja ga imao upaljenog cjeli dan...... hm....
polijes ga vodom kada se pocme grijati i buciti ;)
a sta mu ja onda mogu, nek se grije.......
Uspio sam nagovoriti starog. Uzet će Apple PowerBook 17" negdje krajem 4 mjeseca
ti mater, pa to si motor kupim za te pare
sad sam se sjetio da bi bilo dobro kad bi imo u laptopu tv-karticu da mogu snimat nes sa tv kao na stolnom.... jel se to da ugradit?
Ne da se ugraditi ali postoje laptopi sa TV karticom= Citat =:
Poslao: flOorKilla
sad sam se sjetio da bi bilo dobro kad bi imo u laptopu tv-karticu da mogu snimat nes sa tv kao na stolnom.... jel se to da ugradit?
a ima i usb tv kartica, ali nije to to...
Imam ja tu karticu i slika je totalno u banani= Citat =:
Poslao: gog
a ima i usb tv kartica, ali nije to to...
Ajme kolko taj Apple košta???Oko 30 soma, jelda? Ma daj odi kupit onaj alien za max 22000kn a ne ovu trulu jabuku :D Nemojte me krivo shvatit, ovaj laptop je zakon al za 30 soma se ipak bolji nabavi. Frend me pito za savjet koji da laptop kupi do 10k kn. Preporučio sam mu ovaj Gericom i kupit će ga :)
BTW Killa čestitke na 3000+ postu
Ja svoj laptop dobivam za godinu dana pa još stignem odlučit. Možda ga kupim prije tebe, Killa :lol:
Ma ipak je odustao od Apple-a jel se na njega ne mogu instalirati windowsi. Ali ne odustaje od 17" tako da moram naći nešto sa 17" ekranom= Citat =:
Poslao: Hrc
Ajme kolko taj Apple košta???Oko 30 soma, jelda? Ma daj odi kupit onaj alien za max 22000kn a ne ovu trulu jabuku :D Frend me pito za savjet koji da laptop kupi do 10k kn. Preporučio sam mu ovaj Gericom i kupit će ga :)
BTW Killa čestitke na 3000+ postu
Gericom :D Kaj nije znao da se na Apple nemogu istalirat windowsi? Šta će mu baš 17"? Nemre preživjet sa 15 ili mu za nekaj određeno baš treba?
A čuj na stolu ima jedan 17" i jedan 18.1" LCD. Tako da ništa manje od 17" ne dolazi u obzir. A otimam se rukama i nogama da ne uzme Gericom.= Citat =:
Poslao: Hrc
Gericom :D Kaj nije znao da se na Apple nemogu istalirat windowsi? Šta će mu baš 17"? Nemre preživjet sa 15 ili mu za nekaj određeno baš treba?
Pa il Gericom il Apple. Nešto mora bit
zasto gericom? pa ima puno boljih pila, pogotovo ako lova nije problem :)
Pa očito nije ako je pristao na Apple. Reci neki dobar 17" model= Citat =:
zasto gericom? pa ima puno boljih pila, pogotovo ako lova nije problem :)
neda mi se traziti tko ima 17" modele... ;)
Ja sam tražio tjedan dana i uspio naći samo Toshibu koja ima FX5200 a to mi je pre slabo= Citat =:
neda mi se traziti tko ima 17" modele... ;)
Sretno ali bojim se da nećeš ništ naći.