Ma Alonso će bit prvak ponovo(osim ak negdje ne izleti zadnje 4 utrke,jer se auto ne kvari pa na to ne možemo računati),a mislim da če Ferarri bit prvak u konstruktorima.
Printable View
Ma Alonso će bit prvak ponovo(osim ak negdje ne izleti zadnje 4 utrke,jer se auto ne kvari pa na to ne možemo računati),a mislim da če Ferarri bit prvak u konstruktorima.
Schumi poslije ove trke sigurno neće odlučiti o svome nastavku karijere u Monzi.
kimi PRVI starta:headbang:
Da... Kimi starta prvi i brži je od Šumija za 0.002 sekunde... ih, to treba izmjerit...
A Šumi će tek poslije utrke reć da li ostaje ili ide... Malo glupo... ja bi natjero da kaže prije kvalifikacija...
zeznuo se sto sad objavljuje.bolje da je cekao kraj sezone jer je ovako samo povecao pritisak na sebe.:-/
Sad je samo na Massi da izvede naglo,snažno,iznenedno kočenje i imamo 8-erostrukog svjetskog prvaka. ;D
al se alonso sj* ;D nisam gledala do kraja... kak starta?
Peti ako se nevaram... uspio se izvuć, makar je Briatore reko da mu je neki vrag oštećen kad mu je kotač "otišo"...= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
On ti startuje 10-ti. Dobio kaznu, valjda zaustavljao Massu kad je ovaj vozio brzi krug i tako mu obrišu tri najbolja vremena, pa tako da mu je najbolje vrijeme sada za desetog mjesta.;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Da... trebao bi startat 10ti, ali to još nije potvrđeno... znat će se danas više... Ako ga stave na 10mjesto, eto još veće prilike Michaelu da smanji razliku i da se oprosti sa možda još jednom titulom... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao djomla
ajmo KIMI:thumbup: :thumbup: lupi malo tog mihaela
He-he Renault:lmao:......Napokon da je krepeo
Još da Kubica zadrži treće mjesto:thumbup:.Poljak vozi stvarno Ok
1. mihael
2. kimi
3.kubica
-.alonso;D
...izgleda da mihael odlazi
Da šteta.odlazi veliki vozač...Ah šta češ starimo polako....
Al Kubica još nije svjestan da je na podiju koliko vidim po njemu...Bravo..:thumbup::thumbup:
...evo sad je i službeno= Citat =:
Izvorno postao mulder
Meni je s jedne strane žao što odlazi, ali s druge strane sam sretan što će Massa dobiti priliku ostati u Ferrariju i dokazati se jer mislim da ima potencijala= Citat =:
Izvorno postao mulder
ode mihael, a dolazi kubica= Citat =:
Izvorno postao Dark
Dobra utrka... samo malo pretjecanja, ali su se ganjali...
Ode Šimi, a na njegovo mjesto Kimi... :) Napokon bi Kimi mogo osvojit prvenstvo... :rolleyes:
Mislim da Michael zaslužuje epitet najvećeg,a i najboljeg mogućeg nasljednika-GO KIMI !
Evo tema samo za Šumija: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=27516
Evo da i ja nadodam jednog. Gilles je stvarno bio faca http://www.youtube.com/watch?v=LzCqY...elated&search=
Nadam Se Da Će Barem JoŠ Jedan;zadnji Put Osvojiti Prvenstvo
Zavšile su jtros kvlaifikacije za VN Kine...
Bilo je zanimljivo... pogotovo trening prije kvalifikacija... kako su se vrtili, izlijetali... Kimiju otpo retrovizor...
Poredak za sutrašnju utrku:
1. Alonso
Fisicela
Button
Barichello
Kimi
Šumi
De LaRosa...