GROZNO.
Riga mi sse kad ju cujem.
Printable View
GROZNO.
Riga mi sse kad ju cujem.
Imas pravo.= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
ti stvarno imaš želudac kad ti treba toliko da ti se zgadi..= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Eto imamo izvozni proizvod.
da. 12345678910 znakova.
Erci... pa ti si za Seve 10 u glavu.... Vise volim tebe nego 3 Severine ;D= Citat =:
Izvorno postao erika
e sad da ja kažem.....= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
usrala je gusle u pozadini totalno!;D
i kao prvo i prvo! ono što čujete ono spada u južnu našu Dalmaciju! Lijerica! inače Dubrovački instrument!:thumbup: nikaki srpski! sad bi srbi sve da je njihovo! ma daaaj! čito sam na iskonu kmentare srba
"Kurir uvrijedio jer ponos hrvatske glazbene nagrade Dora "predstavlja karikaturu srpskog folklora": "
koji njihov folklor?? možda onaj jer ionako je seve obučena u ono ko ciganka...možda jedino to....
napominjem!
"Die Lijerica ist ein kroatisches Streichinstrument, das nur in der südkroatischen Küstenregion Dalmatien gespielt wird"
SALUT!
ako ne znate seve drži 3 mjesto na kladionicama.....
Bravo Faber. :thumbup:
To je folklor dalmatinske zagore, a može se čuti i u Hrcegovini.
Drugi je par opanaka to što se sramimo vlastitog folklora, ma kakv on bio.
Meni je sve ovo super zabavno. Ove godine ću možda i pogledati naš nastup... ;D
Vidiš, prateći ovu raspravu i ja sam od zadrtog protivnika tog Eurosonga i cijelog cirkusa oko toga, postao znatiželjan i baš me zanima do kojih granica će cirkus ići.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Dosad je sve bilo dosadno, a Ševe je očito uzburkala valove, pa možda i bude dobra komedija na kraju..................
e tako je prijatelju moj... :thumbup: ja se ne stidim svojih gena i predaka iz Dalmacije!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Ganga je izvorno iz Hercegovine...rera slicna varijacija potjece iz dalmatinske zagore ,preciznije iz okolice Sinja..:)
oK, nije me bilo, pa da utvrdim - to je naša pjesma za euroviziju??
Sad sam je skinuo, lupio sredinu pjesme i nakon 3 tona gusli i 2 glasa seve odlučio - ružnoća i neukus idu zajedno! Ne sramim se našeg folklora, ali ovo to nije. Koliko god se na tu foru seve pokušava isfurat.
Nadam se da je nastupala u opancima, a ne u štiklama!
A sad si idem zdrobit pivu u glavu.
....ma daj šteta pive:spin: (a i glave..LOL);D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ne kuzim cemu toliko pljuvanje po pjesmi i severini... koliko ja znam negdje sam procitao da je pjesma u samo tri dana dospjela na trece mjesto na internet foruma posvećenom Eurosongu... ja mislim da pjesma nece pobijedit ali ima velike sanse biti medju top 10 ili cak top 5... to bih volio vidjeti pa da vam ga svima sukne...
Uh, jako će me to suknuti.
Ma zaboli me za seve i eurosong, nek bude i prva što se mene tiće, pa nek se veseli i skakuće u opancima.
Hercegovci nisu moji..pa ne znam...ali da Imoćani recimo no! di si ti čula gange?????= Citat =:
Izvorno postao erika
a pjesma bi jos i mogla dobro proc, :D
a loool!
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=310596
eo i kod komšija bilo sranja! 8
Pjesma je uzas, mislim stvarno nisam mogao vjerovati kad sam cuo, nije da pratim doru itd... ali ono kad sam cuo nisam mogao vjerovati rijeci su glupe, melodija, stvarno neznam sta da kazem i takva pjesma nas predstavlja u svijetu.. balkan cisti balkan.. :/
ma ionako smo svi govna balkanska! ja se balkana ne stidim samo žalim što sumi preci došli na ove prostore aliii etoooo.....
a sad! riječi su ono što je čisti šit!
A da mi nju tužimo za duševne boli ?
:jump:
Neki, odnosno mnogi se i dalje hvataju za pjesmu kao da se radi o pjesmi za Grammy... Glupost i zajebancija... Inače, čitam da će spot snimati zajedno sa Let3... ;D A ja ih i spomenuo u ovom threadu...
stvarno smo narod koji pojede ono što mu se servira, bilo politički ili ikako drugačije......