neznam, neki su mi ljudi rekli da je k800 spor..sad jel to stvar do buga ili samog telefona
Printable View
neznam, neki su mi ljudi rekli da je k800 spor..sad jel to stvar do buga ili samog telefona
Ja sam prilicno zadovoljan brzinom K800. Tu i tamo malo zapne, ali to je na jako kratko, i to kad ga bas opteretim (npr. stisnem nekoliko tipki zaredom, a mob ih ne stigne obraditi).
Mozda se cini spor jer su svi meniji animirani? :-/ Nazalost to se ne da iskljuciti. :(
Bok ljudi! :)
Ja sam isto prezadovoljan s K800:thumbup: , stvarno se isplatila svaka kuna koju sam dao..
rijetko kad steka, malo kad se preoptereti ali to je rijetko..
uglavnom za cifru od nekih 2200kn za koliko se može dobiti zaista je fantastičan i isplativ do zadnje kune, pogotovo što jako dobro zamjenjuje i digitalni fotoaparat ako niste bas neki zadrti fotograf i tražite savršenu kvalitetu slike... a i slike slikane u mraku zadovoljavaju prosječnog čovjeka..
Pozdrav! :thumbup:
K800 mi se full sviđa, bas razmisljam o kupnji, jel imo kakvih iskustava....kakva mu je kamera itd??
Odakle si ti ispao .. jer ikada procitas koji prijasnji post ?= Citat =:
Izvorno postao Mrkwa
Da, od kud si ti mrkwa ispao, pročitaj sve postove od početka i sve ćeš saznati kaj te zanima o K800, tako sam i ja prvo napravio prije mjesec dana i evo danas sam ponosni vlasnik K800..
ali budem dobar prema tebi pa eto ti linka :
http://www.gsmarena.com/n73_d900_k80...review-102.php
pa vidi kakva je kvaliteta, i usput malo uspoređuj !
Pozdrav! :thumbup:
i drugi put prvo malo prošnjofaj pa onda pitaj!
za 2200-2300kn za koliko se sad moze kupiti,definitivno je best buy.
A di se može nabavit za 2200-2300kn?
uzmi plavi oglasnik.
Planiram kupit k800i al mi je za sad malo pre skup pa vas pitam dali znate dal ce za Bozic pojeftinit. Ako oce...oko prilike za koliko??
ako bude situacija kao i sa k750 prošle godine onda nakon Nove Godine, u 1. mjesecu..nema im smisla smanjivat cijene za vrijeme kupovine poklona
ne vjerujem da ce zasad biti nekih drasticnih pojeftinjenja.
= Citat =:
Izvorno postao lili
majstore, ja ga imam, nema đojstika... nego kao i w810i
kako to misliš? k800 ima joystick!= Citat =:
Izvorno postao hack100
Da, stvarno. I ja ga imam, upravo ga gledam. Otkud ti da nema joystick?
pa normalno da ima,kao i k750i.:spin:
Bas sam prebacivao neke stvari na k800 sa kompa...i ne podrzava mi mpg. format...jel to normalno?
Da, normalno je. Otkud ti da bi trebao podrzavati?
Sto se tice videa AFAIK podrzava samo MP4 i 3GP.
kako da nadem video spodove tog formata?;D
= Citat =:
Izvorno postao axl rose
jednostavnije ti je nac converter.
Imam problem..uspio sam prebacit video na mobitel odgovarajuceg formata..ali kad pocnem gledat video pocne stekat..i zvuk je brzi od slike. Neznam kako da to rijesim. Pomoć?
hej ovdje fali par postova jedan napisan od mene a drugi neznam od koga
znam da fali, uglavnom je offtopic o joysticku
= Citat =:
Izvorno postao imatic
da kaj joystik ne pripada k800i ako da onda se govori o k800i.netreba biti tako strog osim toga samo su tri posta bila (kao ???) ne o k800i več o tome da netko ima k800i bez joystika a mi smo išli u tom pravcu da se utvrdi dali je to stvarno k800 ili nije jer ako je onda je to nešto novo od SE i kad se to utvrdi otvori se nova tema ali ne prije.kako bi to izgledalo kad bi netko otvorio temu otkrivanje tople vode,glupost svi bi ga ismijali i od njega napravili budalu.
pozdrav adminu. i ne biti prestrog.
tu se govorilo o tom "joysticku" i krenulo u ismijavanje, zato je obrisano