Sony Ericsson K700i!!!!
Printable View
Sony Ericsson K700i!!!!
SE p900. najbolji telefon na svijetu (poslije p910i ;D )
:spin: Ja sam za Nokiu.Frendice i frendovi imaju SE tak ,nisam baš oduševljenaT630 ajde može proč,Kod Simensa(nekih)ide mi naživce kaj su tipke(svjetlo)žute.Samsung mi je simpa,ali nemre slike prebacivat i tak svak ima nešto.Svi vele da je nokia6630 supač,ali meni se više sviđa 6680 ili n9500,ali to je samo moje mišljenje. :spin:
...ups ova tema je revitalizirana drugi put u dvije godine... ;D
(i još uvijek koristim T68i ;))
Motorola v3 RAZR :)
Ja sad koristim SE t230 dok ne popravim f500i
...crna ili ona skuplja??? :D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
evo ja sam s p900 prešao na 6630 i mogu reć da sam zadovoljan, samo me malo kamera zeza al kad stavim novi FW kažu sve će bit u redu!! ;D
Definitivno jedini preklopni mob koji mi se sviđa! Uz možda Panasonic X70 :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Crni jeftinjak, naravno ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao dmi
samsung samsung definitivno samsung... everybody is invited
No, thanks. http://i6.photobucket.com/albums/y22...hki/novine.gif N6630.
Jehbiga nemaju svi para, pa stoga SE k700i. :)
motorola E1000
jadan..:spin: ja bi nokiju 6230i al ovak se moram zadovoljit motorolom..= Citat =:
Izvorno postao >>RENEGADE<<
a samsung,al brijem da bi p910 mogao pronači put do mene
Imala sam:
Nokia 3510
Nokia 3330
Siemens C35i(bio je to super mobitel)
Nokia 6310i
Neki srebrni Motorola,ne sjecam se koji,nije poklopni,nisam ga dugo koristila,neki T
Samsung e700
Sada imam Motorolu MPx200(taj mi je najbolji mobitel od ovih kojih sam imala)
još si nabaviš kamericu i tvojoj sreći nema kraja
koristio sam c45, a50, a55, m55 (više njih), c60, cx65 i na karaju najbolji mob koji ima SX1.. Proglašen BestBuy među smartphoneima (PALM, WInows i Symbian) od strane Vidija. Evo prvo malo ga tko ima, jedinstven je, kad te upitaju da im das za poruku odmah ti ga vrate :D, proširiv do besvijesti, symbian i tako to.... najbolji mob, a evo po priloženom vidite da sam siemens freak samo njih konzumiram :) Od nikija valja NgageQD, 6630, 6680 (nekako mi je bolji od 6630) i sada N70 :D
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
SORRY ovdje je bila poruka ista kao i ova gore, imao sam nekih problema pa sam ekako uspio dva puta istu poruku postati, molio bih nekoga tko je u stanju da ovo makne, hvala
sam imao
Panasonic GD35;pa Nokia 3410; Motorola c350; Sagem my c-4; sad koristim Nokia 6610i; od navedenih najbolji mi je bio Sagem, a volio bih imati motorolu v360 ili mpx200.:wstupid:
...trenutno SE t630...
.....Sagem.....
siemens mc60
imao sam puno mobova....npr.
Nokia 3310
Nokia 3410
Simens c50
Nokia 3220
Nokia n-gage (sada)
i uskoro N70!(moram šparat)