ko babe ste..= Citat =:
Izvorno postao supercom
za curu jedna i jos 2-3 za kolege. zasto bi ista placa kad moze sve biti besplatno.
Printable View
ko babe ste..= Citat =:
Izvorno postao supercom
za curu jedna i jos 2-3 za kolege. zasto bi ista placa kad moze sve biti besplatno.
da treba malo pazljivije citati i tocno istina je!! bravo..zakamuflirali su oni to..trebas cak i mislit kad citas te uvjete.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Korištenje Mukte broja TELE2 "bla bla" korisnicima naplaćuje se na kraju svakog mjeseca. Iznos naknade ovisi od danima korištenja Mukte broja a za cijeli mjesec iznosi 20,00 kn (PDV uključen).
....sa stranica njihovih, znači na isto smo ko i Vip, to su vješto prešutili.
nisu presutili,to smo znali i prije, ... ma vip ti naplati koristio ti to il ine, a ovi ako ne koristis ne naplate, 0.66kn je po danu.= Citat =:
Izvorno postao jack_bauer
pa zato i imaš da koristiš često i svakodnevno!
isitna, ali eto, ako se zalomi da 1 dan ne koristi,nece ti biti naplaceno.
U oglasu u novinama je to vidljivo pisalo a i piše u uvjetima korištenja. A i istina je da to baš nisu ponosno istaknuli na svojim stranicama.= Citat =:
Izvorno postao jack_bauer
Ma, na njihovim stranicama nema pola informacija...
Mukte broj traje o kraja 4. mjeseca i od onda mukte broj mora biti iz tele2 mreže. Jucer stigla poruka od njih koja to govori.
E, konane, konane... Da si bacio malo pogled, vidio bi da o tome raspravljamo zadnjih 20-ak postova... :)
Točno, a ono što i ima treba tražiti povečalom!:wall:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ma nisam sve citao jer je pola postova u offu:thumbup:
Jel ko zvao SZK u pogledu toga? Naime, dvoznacno se moze shvatiti ono sto je napisano.
Hehe, lijepo je velika slova citat a maleno stampano preskocit! :-)
Ma problem je ovdje da je (bar za prepaid) promjenjen tekst uvjeta korištenja mukte broja. Tj. dodana je rečenica: "TELE2 će pozive prema Mukte broju preko 500 minuta mjesečno naplatiti ..." koje prije nije bilo.= Citat =:
Izvorno postao exotica
A to nije lijepo od njih.
Pa vjerovatno nemaju jos cjelu organizaciju i logistiku. Ako vec nemaju svoje standove pa onda znas kako je stanje kaos-a. No na te sve stvari mozes njima poslat e-mail u kojem im pises to i to da su lose postavili informacije.
Ali svejedno, od 1.4. sam aktivan tele2 korisnik i to sa gustom...T-mobile karticu cu bacit u skoljku i pustit duboko do svemira.......
Ja se samo pitam jos jednom sta Tele2 kaze na to, tj. je li itko u SZK provjerio sto je istina na kraju jer mozemo mi ovako do unedogled iznosit pretpostavke. Ja nisam isao provjeravati jer me se ne tice buduci da ne koristim MUKTE broj, a svi oni koji ga koriste bi trebali saznati sto ih ceka.
Evo ja sam sad nazvao i rekli su mi da se broj iz druge mreže može koristiti do 30.04., a poslije će se moći koristiti samo tele2 broj.
da dosts toga se promjenilo u vezi uvjeta iz dana u dan.= Citat =:
Izvorno postao ivan_s
za ovo zadnje..pa logicno to i pise.
ima dosta nelogicnosti, jer dosta se mjenja u zadnje vrijeme to kod tele2.
Uh, ne kužim na sto se odnosi ovo :spin: ?= Citat =:
Izvorno postao khideg
Sto je logicno? To da prvo nije bilo ogranicenja od 500min, a onda su ga usred akcije dodali?
odnosi ti se na tih 500 min.= Citat =:
Izvorno postao ivan_s
jer glupo je izbaciti neku akciju i onda nakon 2 dana izbaciti nekek dodatne uvjete,to onda nije bas to...
Najnovije informacije iz SZK govore da jos zapravo nisu definirali sto nakon 1.5., a postoji velika mogucnost da brojevi iz druge mreze ostanu na 0 kn. Rade li oni sami namjerno ovu cijelu graju, to im moze biti neka jeftina vrsta marketinga :)
malo je glupo da oni sam sebi rade graju,jer im je to glupsot. mnogi ce odustati od tog broja, da su oni htjeli mogli su ko vip,cekati zadnji tjedna i onda objaviti da nema vise 0kn za druge mreže,ali oni su odmah objavili..tako da ne znam bas da ce ostati 0kn za druge mreže..= Citat =:
Izvorno postao JBT
problem je što je to dosta vremena, i ni oni sami ne znaju što i kako..
u biti koliko vidim oni ni sami ne znaju to bi sa sobom..
jedan dan 0kn na sve, drugi dan, uvode neke dodatne uvjete, treći dan..XXX itd.. u biti ispada da nikad ne možeš biti siguran s tele2 na čemu si.. dnas imas 0kn, sutra nemas..to mi se ne sviđa..
U pitanju je vrlo jednostavna stvar, a to je novac! Za svaki besplatan poziv izvan mreze, tele2 placa naknadu operateru prema kojem je poziv upucen. Glupo bi bilo ocekivati da ce pogodnost besplatnih razgovora s drugom mrezom biti trajna. No, mislim da bi onima, koji to aktiviraju do 30.4. trebalo ostati besplatno. U tom bi i bio cijeli bit akcije.