To će i bit. Ako dođe u Dansku i skandinavske zemlje u 4. onda bi moglo kod nas u 5. A ja se nadam da će prije toga biti neki novi announcement :)
Printable View
To će i bit. Ako dođe u Dansku i skandinavske zemlje u 4. onda bi moglo kod nas u 5. A ja se nadam da će prije toga biti neki novi announcement :)
A u Nadi je spas... Jel tako Nado?
;)
da to je istina i mislim da će se oni toga držati...joj jedva čekam da ga vidim jer mi na slikama izgleda PREdebelo (kao dva mobitela zajedno)...:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
a znate li još jednu novos a ta je da je mobaču n80 odgođen izlazak na usa tržište,i tako u nedogled pitanje je sad veliko kada če izači kod nas kad več u startu kasne u americi
Zaboli nas za Amere, oni ionako dobivaju Nokije nakon nas. :bunny:
prije svega pozdrav svima nisan nasa topic di se triban predstavit pa cu to napravit ode ja se nadam da se admin nece ljutit ako bude smetalo nek ovo obrise ili premjesti dakle zoven se vedran i splita san i strasno me zanima NOKIA N80 kao sto primjecujen i vecinu vas!! nadam se da cu biti potencionalni kupac nje ili nokie n70 sad me zanima koliko bi konacno tribala kostat ova N80!! zahvaljujem svima na strpljenju:licklips:
@Vedran
Već smo dosta raspravljali o tome u ovoj temi, pročitaj ju otpočetka. Moje mišljenje je da će koštati 5000-5500 kn.
2 marko nemoj se ljutit ali stvarno je tesko skuzit ovo ode ima svega i svakakvog misljenja pa nemogu zakljucit kad bi mogla izac i koliko bi mogla kostat u svakom slucaju hvala!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Čitam na E-bayu se ispričavaju svima koji su naručili N91 jer je još nema...
Što li će biti s N80, pitam se.
pitan se i ja cilo vrime= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
a najgore mi je to sta iman pare a nema mobitela to mi se jos nije nikad desilo
i sad cilo vrime listan po netu i nacitas se toliko toga da oprostite sjebe do kraja
nebi mi bilo zaj da N70 ima Wi-Fi (bezicnu mreznu) uzeja bi odma nju ali vako cekat cu ka pa makar i dogodine samo sta mi dani nikako da produ:comp: :wall: :dunno: :freakout: :creep: :confused: :love: :-/
Ma štos je u ne znam čemu... N91 je najavljena 27.4.2005. Mislim...
N80 je najavljena dobro iza N91. Ako nam i nju odgode u isporuci, znači nema je tamo do jeseni.
Po n-ti put: Nema N80 prije 5 mjeseca. Zaboravite. Možda čak u 6-om. Zasad nema glasina o mogućoj odgodi.
volija bi ja da to tako bude:beer:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
onda ekipa kiliko je to moguce i da li je uopce moguce da nokia N80 nece ici preko 6000kn??? ajmo jos jedan jedan krug da ustanovimo kolika bi joj stvarno mogla bit cijena da cujem iskustva!!!
trenutno iman 3500kn pa da znan koliko jos triban skljupljat mislin je uzimat na crno u svercera pa me i to zanima koliko je to pametno i o cemu triban vodit racuna kod kupnje na crno zahvaljujem
Još cca. dva soma skupi.
2 vedran
Ako kupuješ na crno pripazi da nije kodirana, i po mogućnosti da isprobaš da li sve radi OK.
znaci 5500 ce bit na crno koliko ce tek onda bit u ducanu:dunno:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ok zna san za to ali san mislija da ima jos kakva shema oko toga na crno ali svejedno zahvaljujem:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao rage99
Toliko bi trebala biti u dućanu= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
To ti je cijena za tržište nevjerujem da će cijena biti preko 750 eura= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
vec mi je lakse:thumbup: :guitar:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ja se nadam da nece= Citat =:
Izvorno postao rage99
Ja danas bio i pitao u mobisu...Rekli su mi da dolazi u 5 mjesecu. Cijena između 5000 i 6000 kn...
Ajde, Bogu hvala! To je za 40-ak dana... Ako računamo početak svibnja ;)!
Oćeš je odma ubost?= Citat =:
Izvorno postao Mobyy