Razlika je...ali ti sada svi klizni idu na princip D600...očito ima kakvih takvih prednosti... :-/
Printable View
Razlika je...ali ti sada svi klizni idu na princip D600...očito ima kakvih takvih prednosti... :-/
zas idu na princip d600? i koji to su još na tom principu?
e, moja je pretpostavka da je d500 čvršći jer je manji, manje težine a ima onaj specifičan vrh koji kada ga šusneš da ga zatvoriš nekako pasivno zaustavlja kretnju dok d600ima klasično gornju i donju stranicu kao 2 spojene plohe, možda je slide malo manje kvalitetno napravljen (d500 je bio prvi pa su više pazili) a i TEŽI je
uglavnom, shebani smo sa tim šit slajdom kod d600 jer kod d500je def. bolji:-/
= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
slazem se s ovim da je slide na d500 P U N O kvalitetniji
ja se ne slažem,meni osobno je slide na d500 bio stavrno u k::::::,ali stvarno....
zasto ti je los slajd na d500= Citat =:
Izvorno postao smogovac
meni osobno se vise sviđa na d500
nema se sta tu vise ili manje sviđat, kompaktniji je i čvršći na d500
Ali nitko nije probao niti jedan namjerno strgat. tj. odvojit ih na dva djela....tamo gdje je upotreljena veća sila je čvršći. Uostalom možda izgleda krhkije ali je možda čvršći....uglavnom.... nikome se nije još raspao na dva djela... jedino ako padne onda mislim da ni D500 nije dovoljno čvrst...
a valjda, valjda ce mi trajat taj slide na d600
Bolje da se više brinemo što se tiče FLAT kabela nego tog slide-a...ali dok imam garanciju ne brinem se...
ja bash i nemam garanciju:rolleyes:
nego, zakaj se brinuti za flat kabel, pa ja ga ni nemam.
ooooo imaš,ga imaš:thumbup:
hehehe... imaš ga imaš...svi ali SVI mobiteli ga imaju...= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
Razlika je jedino što kod normalnih (NEpreklopnih mobitela) taj kabel se ne savija non stop pa može izdržat više godina.
Kod preklopnih i slide mobitela taj flat kabel se stalno savija, pa može doći do puknuća. Cijena popravka je nebeska...
Flat kabel = puno malih žičica zalipljeno "kao" selotejpom koji spajaju display sa matičnom pločicom mobitela... (to sam odgovorio jer znam da bi sljedeće pitanje bilo:"Što je flat kabel" :thumbup: ) eto mislim da je sve jasno... :rotfl:
btw: ovaj komentar iznad mene je smiješan....ko iz one reklame na telki :thumbup:
dobro netreba se covjeku smijati covjek si je zabrijo da jedini na svijetu ima mob bez flat kabla.lol
oke, sram me, tj. NIJE, priznajem da nisam imo pojma za to...ok sad znam
jel to nes slicno data kablu koji ide iz matične u optičke drajvove (cd rom, dvd rom...)
kažeš cijena je nebeska...znas li tocnije?
btw. hvala na objašnjenju...
Evo...ovo ti je Flat Kabel...točno na zglobu između ona dva šarafića...ono tanko, široko, svjetlucavo... A popravak ti košta cca 800 kn... ili ako znaš poznanika onda za 300-400 kn...
http://www.mobilmania.cz/Files/Obraz...c_X300//20.jpg
http://www.mobilmania.cz/Files/Obraz...c_X300//19.jpg
oke, a zakaj ja nikad nisam cuo da je nekom otiso flat kabel na mobu ako je to najslabija karika?
Onda su ti ljudi jos dobro prosli, taj slucaj sa flat kablom se moze svakoj preklopnoj i kliznoj seriji desit.
Btw. Flat kabel se kvari nakon neke cifre koju prekoraci pa onda dolazi do unutarnjeg lomljenja.
a eto...npr: uzmi slamčicu i savijaj ju non-stop... nakon kojih 1000 puta će puknut... tako i flat kabel...neki žilaviji neki nisu..događa se... :turn:
hehe sada je logično pitanje koja je to cifra:rolleyes:
jel imo ko slucaj da mu se sje.. flat kabal na monobloku ja nisam
Ja sam na par telefona uspio sj.... flat,= Citat =:
Izvorno postao sonyck
hehe, jesam spretan nema sto,
uglavnom kada bi ga odvajao od ekrana.
Ajde pitaj nekog ko ima npr. SGH e700 samsunga,= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
od 5, bar 3 su bila na popravku (ako ih neko ima duze od recimo 1godine).
Sto mislis zasto te kad stavis u oglas da prodajes e700 pitaju jel imas garanciju na flat?
moj stric je imo e700 i nikad mu se nije sje.. flat kabel ali zato displey 3 puta
= Citat =:
Izvorno postao sonyck
da svi imaju problema sa tim displayem na e700
Pa e700 je slika za losu kvalitetu kao za nove flat kablove...
Stariji modeli nisu bas imali takve slucajeve....kod novih modela hmmm..."nista nije perfektno".