kao da je danas problem imati nekoliko sim kartica i koristiti se najboljom mrezom u datom trenutku.kad si u inozemstvu koristis t-mobile ili vip,a kad ti trebaju jeftini razgovori,koristis tele2.bar je to danas lako.
Printable View
kao da je danas problem imati nekoliko sim kartica i koristiti se najboljom mrezom u datom trenutku.kad si u inozemstvu koristis t-mobile ili vip,a kad ti trebaju jeftini razgovori,koristis tele2.bar je to danas lako.
Slazem se, ali nije samo to, mogao bi Tele2 rjesiti odma pitanje signala i MMS-a i svega ostalog novcem, ali pitanje je zelimo li mi to? Od koga T-mobile uzima novac kojim rjesava probleme? Tele2 ocito stedi pare i na kapaljku ulaze da bi privukao korisnike nizim cjenama, a kad bi ulagali punom parom, morali bi i nas cijedit punom parom, a onda bi mi otisli i uzalud im signal i MMS i sve ostalo. Meni je jos uvjek vise stalo do niskog racuna nego do MMS-a, a sa signalom nisam imala vecih problema, pa samo neka Tele2 nastavi rjesavati probleme na svoj nacin.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao exotica
prije 5 minuta sam ih zvao i pitao za usluge...veli da je sve u pripremi i da će mo biti obaviješteni putem medija.. izgleda da će sve uskoro aktivirati...
Ma to je spika koju prodaju već mjesecima, tako da to uzimam s debelom rezervom...
Mozda bude od 1.5. posto im tad istjecu postojece akcije, no kazem, mozda....
Čak ni novih mobitela u ponudi nemaju već nekih mjesec i pol...
Takodjer se suska, vidio sam na newsima da ce s uvodjenjem MMS-a i GPRS-a biti u ponudi jos nekoliko novih mobitela koji ce biti u rangu s ponudom ostalih operatera. Zivi bili....
malo su se uspavali.kao da su zadovoljni sadasnjim stanjem.:king:
Mislim da je ovo zatišje pred buru :rolleyes:
Velika kampanja ce navodno krenut kad se uvedu MMS i GPRS jer bi trebali biti nesto jeftiniji od konkurencije. Bit ce i novih modela telefona, a ovih dana se ubrzano radi na poboljsavanju signala pogotovo u Zagrebu. Kad ce krenut, nemam pojma...
Slazem se! I to im uopce nije los potez. Ako odjednom aktiviraju sve usluge i daju par dobrih mobitela, moglo bi se nac dosta novih korisnika.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ma neznam vise nista ne ocekujem i sto manje ocekujem to me vise iznenade...sve sto si rekao bilo bi super ak se ostvari..= Citat =:
Izvorno postao user_name
Da, naravno, ali to se nekako ocekuje tim vise od njih, jel im je to u interesu. Ako ne naprave neki boom, nece im bas bit bajno. Oni jesu skupili dosta korisnika u prvih mj. dana, ali tu je to stalo. Moraju napravit nesto da ponovo sokiraju.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
BTW, mali ispravak: rekla, ne rekao.
ok uvazit cu ispravak..nisam znao a iz imena se neda bas i naslutit..stagniraju opasno sa zadnjim potezima..nadajmo se da ce uvest konacno sve usluge i recimo ja bih bio jako sretan kad bi i mail mogao preko njih furat nest slicno kao na vipu..= Citat =:
Izvorno postao user_name
(Nije da je bitno, ali ajde, nek´ se zna!)= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Da, stagniraju, nadam se da nece dugo; ne radi mene, nego ljudi koji nisu presli radi toga na tele2, ili onih koji gube zivce i zele bacit karticu (mislim na ljude iz svog imenika). Meni nista ne fali, osim vise Tele2 brojeva u imeniku i nadam se da ce se popravit da mi to i ostvare! Ma gotovo sam sigurna da ce nas sve (ugodno) iznenadit 1. 5.!
Prem mojim neprovjerenim (;D) informacijam MMS još neće krenuti. Trenutno im je okupacija prebacivanje billinga u Zagreb...
Mislio sam da su billing vec prebacili :) Spori su, ali stvarno ih mogu pohvalit da sam na dosta mjesta u ZG primijetio poboljsanje signala, iako daleko je to jos od idealnog, ali krece se.
Nisu još do kraja ... poboljšanje signala ?? Meni u Dubravi je sve gori ...= Citat =:
Izvorno postao JBT
I meni , zato privremeno gotovo da i ne koristim tele . ne mogu stalno biti teleac
Ma kakav MMS? Neće to sigurno ponuditi dok ne pokriju dobar dio države. Kaj će ponuditi uslugu samo u gradovima gdje imaju svoj signal? Nema logike...
Pa bilo bi bezveze da nemogu ostalima davati usluge, oni koji mogu te usluge upotrebljivat samo na Tele2 mrezi.... Tu ce jos potrajat ali ne dugo.
Iz svih suskanja trebalo bi u 5 mjesecu pa cemo vidjet sta ce biti...bili zivi i vidjeli..
Opet nekakva šuškanja? Da mi je znati tko to šuška? Mislim, ako će pokrenuti GPRS i MMS, onda će te usluge biti nešto kao 3G u VIP-u. Dostupne samo dijelu korisnika...
uvjeren sam da ce pocetkom 5. mjeseca krenuti sa gprs-om i mms-om,jer ipak dolazi ljeto i moraju biti spremni.
Gle, isto tako su svi bili uvjereni i kleli se da će isto to krenuti oko Nove godine, što su i sami najavljivali, pa se ništa od toga nije dogodilo... Ne vjerujem u ništa dok ne uspijem poslati prvu MMS poruku...
Ja sam ju poslao vec sam sebi :)