Signal Tele2 u Puli i blizoj okolici netragom nestao.Ocito vrse testiranja baznih stanica;D
Printable View
Signal Tele2 u Puli i blizoj okolici netragom nestao.Ocito vrse testiranja baznih stanica;D
U Zadru još nema nikakva signala!!!
Putovao sam neki dan od St do Zd, usput vidio da je pokriven Primošten i neka usputna sela!
Jel imate osjećaj da je kvaliteta signala, otkad je došao Tele2, a time i kvaliteta razgovora u VIP mreži, u Zagrebu opala? Često se moraš "namještati" da čuješ sugovornika... toga prije nije bilo ... barem ne tako izraženo
Kaj hoćeš reći? Da je Tele2 kriv za vipovu kvalitetu signala i zvuka?= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
:rotfl:
Kvaliteta VIP mreze u Zagrebu nema veze s Tele2 jer se na sirem podrucju grada moze koristiti samo Tele2.
Tele2 nema veze s tim, ja sam se poceo "namjestati vec prije godinu-dvije na VIP-u.
Evo baš prije neki dan TELE 2 je htio postaviti odašiljač na jednu zgradu u Kaštel Starom, i onda su se susjedi te zgrade pobunili radi "okolnog velikog" zračenja... pa jadni nisu uspijeli, šteta jer je signal u Kaštelima loš, bar meni!
Bez komentara.= Citat =:
Izvorno postao SEguy
Takve stvari se stalno dogadjaju, svim operaterima jer sad su ljudi postali "svjesni" tako da operateri muku muce s postavljanjem stanica.
Pa dobro, jel to je tak opasno kak se ljudi boje, ili ne? Mislim, meni isto ne bi bilo svejedno jer ne znam nista otome. Mislim da bi trebali stanare informirat o tome...ono, podjele u toj zgradi letke u kojima se lijepo objasni da to nije stetno jer tako kaze neki tamo znanstvenik i ljudi bi onda lakse prihvacali takve stvari...:-/
Misliš? Kao da će ljudi vjerovati letcima i informacijama koje im daje mobilni operater koji želi postaviti antenu na njihovu zgradu... Ljudi su telad i vjeruju i u babaroge, pa kad se jednom napiše u novinama da su mobiteli opasni za zdravlje, što će tek sami zaključiti što bi im se sve moglo dogoditi od jednog odašiljača iznad njih... Ne možeš ti ljude uvjeriti...= Citat =:
Izvorno postao user_name
Bas tako, nitko ne bi odasiljac, a svi bi signal, e ne znam bas kako je to izvedivo.
Pa dobro, slazem se da je tesko ljude uvjerit, ali kako ce popustit bez ikakvih informacija? Mislim, iformacije su i dovele do toga da misle da je stetno, pa treba od nkud krenut i sa protuargumentima...
pa evo vrtimo se oko toga jeli antena za gsm dobra ili nije...u biti to je nebitno...tele2 samo treba odrijesiti kesu i platiti svima u zgradi lovu...pogotovo onima koji stoje na vrhu zgrada...i to je to....brzo ce se svi sloziti kako onda je antena normalna stvar...a tele 2 se pravi pametan pa da upravitelju zgrade lovu koju on stavi u dzep pa onda se ocekuje da stanari sa smjeskom sve to prihvate....
A koji je tebi??!!! Tko spominje ičiju krivicu? Ako ne znaš na normalan način odgovoriti na pitanje onda nemoj!= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Ne placa se svakom stanaru, to nigdje tako ne ide, lova ide na zajedniciki racun zgrade jer stambena zgrada nije privatna. Primjerice, VIP je znao financirati stanarima obnovu procelja, liftova i farbanje stubista u zamjenu za antene i sl. Poanta je u tom da lovu ne dobiva svaki stanar osobno nego sve ide na zajednicki racun pa recimo, cesto zbog toga stanari ne trebaju placat racun za pricuvu koji iznosi od 70 do 250 kn mjesecno, ovisno o kvadraturi stana.= Citat =:
Izvorno postao revo
Lovu nadstojniku ne daje samo Tele2, tako daju svi jer se ne moze za stol sjesti za svim stanarima, sjedne se s njihovim predstavnikom koji prenosi njihove stavove. E, sad, na njemu je da se prethodno dogovori sa stanarima i provede anketu....cesto to neki ne naprave pa zato dolazi do situacija da ljudi ne znaju da im se postavlja odasiljac.
Imas i slucajeva gdje ce se repetitor postaviti na zgradu i bez odbrenja stanara.To ti je ukoliko se radi o slucaju od posebnog interesa za RH
Ajmo se vratit na temu - pokrivenost signala Tele2. Jel netko zna da li je koji otok pokriven? Kako se Tele2 sprema za turističku sezonu? Da li će nuditi usluge roaminga za strane operatere?
Pa van Zagreba, tamo gdje ima Vip signala imaju i korisnici Tele2 jer koriste Vipnetovu infrastrukturu...
Mislo sam da li je koji otok pokriven signalom Tele2??!!= Citat =:
Izvorno postao gog
Brijuni;D, ali samo na jedan dan
pa nema ni u mojoj selendri od grada tele2 signala ...nerazumjem zasto bi ga onda bilo na otocima...ali gledajuci logiku...prije ce na otoke nego moju selendru...:king:= Citat =:
Izvorno postao mateob
Koliko znam na Krku ima samo signala sa baza u okolici Rijeke.
Signal s baza iz Splita i okolice oplakuje sjeverne obale Šolte i Brača!:rotfl:
Evo u današnjim novinama uz reklamu o 50% mukte piše i slogan Tele2 signalom pokrivamo cijelu Hrvatsku. Prije nekoliko dana bila je vijest o ugovoru između Tele2 i Ericsson Nikole Tesle koja će im raditi na pokrivanju s baznim stanicama i održavanju sustava. Izgleda da polako ali sigurno napreduju!!!
u mojoj seledri od grada jos nema signala od tele2...tako da je to laz o porivanju hrvatske...a mozda su oni mislili na roaming od vipa....:)= Citat =:
Izvorno postao mateob
a sto se tice nikole t...je potpisali su neke ugovore nedavno...ali tamo ej pisalo da ce tele2 signalom(ne roamingom sa vipom) do kraja godine pokriti hr...mislim da lazu...ili su nepopravljivi optimisti...