A i jesam mu slao 11 puta i na kraju je bio 13! I potrošio oko 210 kuna cca! Ali boli me kur*** za 200 kuna! Kupit ću mu bon od 100 kuna TELE2 i dati mu kombinaciju! Da rješimo to!:lol:= Citat =:
Izvorno postao Orin
Printable View
A i jesam mu slao 11 puta i na kraju je bio 13! I potrošio oko 210 kuna cca! Ali boli me kur*** za 200 kuna! Kupit ću mu bon od 100 kuna TELE2 i dati mu kombinaciju! Da rješimo to!:lol:= Citat =:
Izvorno postao Orin
ne natezem i smiri strasti...samo kazem cinjenice= Citat =:
Izvorno postao lord_jura
Sa vkosalecom trgovanje proslo ok!!
takoder, jedino dok sam mijenjo masku na 8310 ostavio svoju novu tipkovnicu na krovu auta koje naravno nije bilo kad sam dosao doma :creep:= Citat =:
Izvorno postao Atno
i joystick ti ipak nije 100% ispravan, ali sluzi, treba samo duze drzat, nije mi problem, cijena opravdava..
s imaticem dogovorio sve bez problema. roba stigla po dogovoru.
takoder i sa ExCenTricom ;)
Trgovao sa Chessmasterom, sve prošlo po dogovoru. Ja super zadovoljan!!!
Ja sak kupio bateriju od khidega za koju je on tvrdio da je ziher original, što se vidi i iz oglasa:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19374
Naime, nakon uvjeravanja da je original, pristao sam na kupnju, danas došla i vidim da nije
Copy-paste sa www.nokia.com:
Neki od sljedećih tekstova se također može pokazati na neoriginalnim baterijama:
Replacement battery for...
NOK (s brojem modela) ili "For NOK" Pogledajte primjer
NK (s brojem modela)
"For use with..."
"Compatible with..."
"For Nokia..."
Detaljnije o tome na
http://www.nokia.com.hr/id72072.html
Na mojoj piše ovo što je boldano. Sve s plaćanjem je prošlo u redu. Poslao mi je u PM da ako nisam zadovoljan mogu vratiti, što je u redu i cijenim, ali ipak mislim da je mogao reći da nije original, a ne me još uvjeravati da je. Tako da znaju buduću kupci baterija kod njega.
BLACK SHEAP
čuvajte se frajera koji je spreman na sve pa čak i prevariti ljude.kao što znate mijenjam 6680 za se w810i,w800i,k750i,k610i pa čak i za k800i to je nešto novog ali idemo dalje 24.02.2006 uspostavili vezu i dogovorili zamjenu za w800i to je bio petak.27.02.javlja da je poslao w800i poštom i pita dali sam ja poslao svoj mob.
danas otvaram net pronalazim mail i odgovaram mu da nisam uspio poslat jer sam bio na terenu a od ponedeljka do sad več je mob trebao doč.odlučih malo zaviriti na newse prije ponovnog odlaska i smrzavanja na terenu kad tamo 01.03 pronalazim thret od navedenog da mijenja w800i.dali to isti ima dva komada ili ne previše mi je tu sumnjivo.mislio sam uzeti mob sa sobom i poslati mu ga iz pošte na terenu ali sad više ne.bez obzira na pravila ja mislim da bi ova grupa mogla malo običi pravila i dozvoliti imenovanje osoba koje su sklone prevarama preko neta(forum,newsi,oglasi i druge mogučnosti oglašavanja).
sad ču navesti kako se frajer identificira:
borg,abarth
abarth <abarth@gamebox.net>
borg <abarth@gamebox.net>
isti mail ali drugi nik
inače se radi o sljedečoj osobi koju nisam htio imenovati ali razlog je velik oko 3000 kuna a to je veliki razlog:
Josip Kantor
Kalvarija 3
51000 Rijeka
te podatke možete pročitati ali nisu za daljnje slanje
Posto vec vise od 2 mj cekam mobitel od gore navedenog, neda mi se vise podsjecat da ga posalje i cekat po tj dana odgovor, valjda ce ovo pomoc...
uglavnom, ja sam se umjesto njega nasao u zg-u s likom i kupio sa svojim novcima za tommeka ipaq za 700-tinjak kuna i poslao ga postom njemu, dobio ga je i sve je bilo ok s moje strane kolko ja znam, sad ne sjecam se dal je on meni poslao novce za njega, ali je bio dogovor da ce mi dat jednog t28 za uslugu sto sam mu nabavio ipaq, uglavnom na kraju je ostalo da mi je duzan Siemens A50 (pojma nemam kak, al tog se sjecam, ostalo sam zaboravio, valjda ce on napisat kak je doslo do toga) i vec 2 mj ga cekam, nisu neki novci, ali iz principa...eto
Tommek nadam se da ces ga poslat sad ako ga uopce imas
Poslovao sa Xianfu sve proslo i vise nego 5.
poslovala s s Baterijom11 i sve supac :D
ja takodjer sretan a i zadovoljan
update stanja sa lordom jura. kad smo vec dogovorili za bon, lord je prekojucer rekao da se paket mozda ipak vratio natrag njemu da ce pogledat i odtad se ne javlja.
tako ti je abarth/borg meni isto izjavio i do sada ništa ali sam ga prije toga dobro izvrijeđao.to sa vračanjem paketa je finta od onih koji nisu uopče poslali paket.paket bi trebao biti uručen tj,pokušano uručenje a ne vračen direktno sa pošte samo da zarade na poštarini.poštena pljačka od strane pošte.
Poslovao s leonom.11 i sve prošlo OK...poslao mobitel busom iz Splita rođaku koji je u Zagrebu, ja se s njim našao, pogledali sve i zamijenili - svaka pohvala :thumbup:
ja poslovao sa Mobyy-em, dogovorili smo se da posalje mob postom uz otkupninu i sve ok ja jucer dobio mob, jos samo da njemu dodju novci.
@koki - evo mob je upravo zapakiran i sutra ću ga poslat
Promijenio sam poštu (aha) pa sad valjda nebude više takvih problema. Pozdrav
Dosad sam trgoval s Royal Flashom - s moje strane isto sve 5, malo si duže čekao kabel al ok, nadam se da grafa radi ok.
Stric Dobby-jem - trgovali više puta, stvarno sve super, čak je jednom iz ZG (a inače je iz ZD) došao do mene u zagorje da izbljegne poštarinu..
Kokijem - s njegove strane sve super, al s moje ne..... sutra će mob biti poslan....
Imaticem - malo me je sachekao da mu uplatim lovu na račun, iako je za mene bilo riskantno jer nisam mogao znat dal će poslat ili ne, on je poslao i sve super stiglo, trgovina za 5.
Zbilja savršeno trgovati s njim...= Citat =:
Izvorno postao Tommek
lord_jura
Iako su mnogi rekli da bas nije dobro poslovati sa njime, ja ću ipak poslovati.. taman me je spasio sa jednim PPC kojega želim, iako je bilo podizanja cijene, bio sam spreman ići do zadnjeg iznosa... Dogovor je da pošalje danas, pa sam siguran da će sve proći u redu... Iako je gnjavator što se tiče hackiranja, smatram da je dobar trgovac... Vidjet ćemo...
takoder lord_jura
i meni treba biti poslani neki uredaji, ja sam mu poslao vec svoj dio, sad cekam da on posalje. Nadam se da ce poslati
ja sam se s nekim likom mijenjao i lijepo me zajeb.. poslao sam mu moju a835 a on je meni trebao N6600 i ništa od toga, niti se javlja na mob niti išta od njega. ja sam lijepo išao na poštenje kao i uvijek do sad a ono... sreća da imam adresu pa ću to sredit u "4 oka". nije mi stvar 500kn ali nije u redi ponašati se tako. bio sam sad u zg ali nisam stigao svratiti do njega ali dolazim opet za dva tjedna, pa ću mu to naplatiti s kamatama.
nadam se da ima dobru tv i kućno kino:)
Evo, popodne stigli novci. Sve pet!= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Ako je sa ovog foruma navedi ime tako da mi ostali znamo jer ipak je tema o trgovanju s ljudima na ovom forumu= Citat =:
Izvorno postao aksicni
Evo ovako! Jučer sam se dogovorio sa jednim članom (čije ću ime držati u tajnosti dok se sve neodigra), kojem sam poslao jučer Pocket PC ipaq 1915 u super stanju i sve, poslao sam HP expressom uz otkupninu (nije bitna svota) i on plača poštarinu!E tu su nastali problemi ja pošaljem sve lijepo i uredno, dam mu broj pošiljke! Onda on danas ujutro mene počne ispitivati koliko sam ga platio zastavrno da su njemu ljudi za manji novac nudili bolje! Pa nisam ga ja slilio da kupi od mene, Bože dragi! Ja sam mu reko da imam kupca sa strane i onda su se oni dva cjenkali! Ja sam danas zvao hp ekspres i rekli su da je obavješten ali izgleda da neće primiti paket da će se meni vratiti i da ću ja morat platiti poštarinu (on je reko da ako ne stigne paket do petka) da ja platim poštarinu da će mi poslati bon za mobitel!Nije meni za poštarinu nego ja sam floorakilla-i obećao da ću mu kupiti nešto kad mi stignu novci, i opet sam ispao budala i nečastan!
Floorkilla ja ću nekako skupit novce da ti kupim to što smo se dogovorili ne brini! Do kraja ovog tjedna!
Zbilja ne znam kako ima takvih ljudi. Ma nek onda kaze da neće jer sam imao kupca sa strane, nego on kaze da oce onda drugi dan nadje nesto drugi i...
Di je tu pravda!