mislim da su nasi super igrali.a i cula sam da su rekli da je ovo nase navijanje bilo najljepse na SP dosad i pohvalili su nase igrace (sve novine)
Printable View
mislim da su nasi super igrali.a i cula sam da su rekli da je ovo nase navijanje bilo najljepse na SP dosad i pohvalili su nase igrace (sve novine)
= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
ajde ajde ...
nemoj se uvrijedit , nisam tak mislio
al smijesno mi je da neko musko mlado ne prati nogomet uopce
bio si sa ženom -mozes bit s zenom svih ostalih 355 dana u godini , zapravo 355 * 4 * x godina kad cemo opet igrat s Brazilom
no , ko sam ja da nekom sudim
velim , nemojte se ljutit .
ja mislim da je on ipak gledao, ali sad nama tu govori da nije.. kao... :thumbup:
ma gore svi kažu da smo najglasniji ali nije se puno pričalo o brazil-hrvatska nego o njima i poljacima..makar su spomenuli baklje na stadionu....
Čitam malo na serbiancafe-u i ne mogu vjerovati koji se žuč tamo proljeva... Kao prvo, tamo očigledno nema moderatora, jer se u sportskim temama vrijeđaju i omaložavaju da je to skoro pa smješno čitati... Koliko mržnje, a ni ne znaju zašto mrze...
a pogledaj vipov forum, pa ces vidjeti
ja sam bas cuo da na serbiancafu da su korektni komentaru , da su nam cak cestitali na izvrsnoj i gir , i rekl ida to mora bit primjer za njihove kak se igra i navija..
ozbiljno..
vidio sam i neke postove..
:dunno:
al cuj ima svakakvih.
ne znam jel ovo već bilo, al evo ipak, pa uživajte:
http://youtube.com/watch?v=5wJ77j8NI...atian%20anthem
kaj mislite jel bu sutra vise od 4 žutih na tekmi srbija - argentina?
pa trebalo bi .
ma lud je lik, nek ostane takav. euforija....... a ovo za žute kartone za srbe i argentince, pa čuj, mogla bi bit tvrda tekma, a obje momčadi spadaju među one koji vole oštriju igru, pa sad sve ovsi koliko će sudac tolerirat. al ja bi stavio, moglo bi bit 4 komada.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
CRBIJA !!!
:rolleyes:
ehhehe.
jos 4 žutih , Komorman dobio jedan več
ajmooooo braćo obranite čast bar dajte pocasni pogodak na ovom prvenstu , tolko ste se kleli da cete proc dalje
i kaj ste ono rekli , Brazil je igro s nama na 50 posto snage a
da , Argentina igra puno bolje , tolko dobro da im je trebalo2 minute da vam daju gol
:wstupid:
edit: 42a minuta 4 žutih za srbe :lol:
i 3 u njihovoj mreži
ja sam zaspao vidio sam samo prvi gol. a jadni..
....aaaaa jao kuku lele 5:0....:-/
ispravak navoda ......6:0:rotfl:
ja vise nemogu da gledam... sramota...= Citat =:
Izvorno postao lili
zas je pobogu tebe sramota?
meni je ovo smjesno , ja bi da padne vise taj zuti
nego se vidli ovu temu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9732
....brod za prevoz rasutih tereta...ojmeee:-/
SRAAAMOOOTAAAA... ahahahahha...
ludo... 6:0 za argentinu, ima da se Hrvati ugledaju u Argentince
čisto se vidjelo... Argentinci stoje, dodaju se i igraju sa srbima muhe... a Srbi su se više gibali od lopte.. i totalno izmorili... predobra taktika Argentinaca ili preglupa SCG... vidjet ćemo u daljnjem igranju... ali stvarno pree jako
jadni srbi nisu mogli dat jedan žuti u poluvremenu
mislim dobit
kaj je to tak tesko?
hehe 6:0. stvarno srbi nisu imali srece ovih dana...
mi dobivamo japan 6:0 :evil:
Evo... recite dali se ikome jače ori kad se Himna zapjeva...
ovo jako dira u srce... nitko drugi nije ko mi... još da igrači budu ko navijači, bilo bi svjetsko naše...
http://www.youtube.com/watch?v=_nUVjWuOOWs
Sramota za srbiju= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
sto moj stari kaze doma sa njima sam su na troslu u njemackoj a i sramote sebe i zemlju!!= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
joj dobro i sta sad, i da mi izgubimo isto bi bila sramota... netreba sad to gurat tu pred nos. nismo djeca.
ajmo obala!!!
Nauceni smo da uvek mi pisemo istoriju :rotfl: