Izvorno postao Pila
ako nekoga zanima, našao sam nekoliko novih modova, mada nisam našao ono što sam tražio. Isprobani su na v360v, vjerojatno rade na manje-više svim modelima. Koliko znam, nitko drugi ne ne zna ove modove :)
1. Popis kratica (Shortcut) na vrhu kao prvi ima red [Nova kratica] i na kraju tog reda neku sličicu. E, našao sam način da se to taj red makne na kraj popisa pa da to ne moram gledati jer me nervira na početku popisa.
2. Imam mod koji može proglasiti TransFlash karticu za glavnu memoriju na telefonu! Posljedica je više:
2.1. Kada se odaberu Slike, Zvukovi ili Video, telefon će direktno pokazati sadržaj MEMORIJSKE KARTICE a ne memoriju u telefonu. Na uobičajeni način se prebacite na pogled na memoriju telefona.
2.2. snimanje fotoaparatom automatski pohranjuje slike na memorijsku karticu (umjesto u telefon)
2.3. snimanje videa automatski pohranjuje snimku na memorijsku karticu (umjesto u telefon)
3. primanje datoteka preko Bluetootha, nakon što ju prihvatite, telefon pita želite li pohraniti primljeno na memorijsku karticu ili u telefon!
4. Našao sam otprilike gdje se uključuje Push To Talk (PTT), ima više toga što se može dobiti, ali to nemam namjeru detaljno istražuivati jerbo je savršeno nekorisno.
Točka 1 je riješena, točke 2 i 3 još moram malo provjeriti da vidim međuovisnosti, dakle još dan-dva. 4. nemam namjeru istraživati, ako nekoga zanima, mogu ga uputiti gdje se to otprilike uključuje pa neka traži točno što treba napraviti i što se dobije (treba možda pola sata - sat da se sve ustanovi). Dakle, kad u potpunosti definiram sve prve tri točke, reći ću vam modove, ako koga zanimaju :)
Da, zaboravio sam napisati, razrješio sam potpuno problem oko aktiviranja autoamtskog ažuriranja sata u telefonu, verificirano je na raznim telefonima, na svima savršeno radi, pa ću napisati i kako na svakom telefonu aktivirati autoupdate vremena. Ja to ima nekih dvije godine uključeno, i telefon mi je obično točan u okviru 1 sekunde od GPS vremena.