Evo baš sam izmjerio slika pozivatelja je 3.5 X3.5 cm:thumbup:
Printable View
Evo baš sam izmjerio slika pozivatelja je 3.5 X3.5 cm:thumbup:
Od 1.2.2006 radi bez greske na 3 AT
Znači, slika je u biti preko cijelog ekrana! Tj u širinu pokriva cijeli ekran, dok u visinu je 1cm manja od ekrana, radi "statusne linije", tj broja (imena) pozivatelja...= Citat =:
Izvorno postao dp64
A da li je ista tolika slika i kad ti zoveš nekoga, ili samo kad tebe netko zove??
Nisam imao snage kupiti N6280 s vodafonovim softom...:-(
Postao sam vlasnik Samsunga D600...:thumbup:
Samo kada tebe netko zove, kada ti pozivaš onda je slikica mala mala mala....= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Tu si se zaje*ao.= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
Nije, zasto...osobono bi i ja ponovo odabrao D600... 3G mi nije nekakav jaki plus... a i dizajn mi je nekak ... slab
...a problem sa D600 se odavno riješio... (ono sa softverom)
ja bi svejedno 6280 a ne d600
..kao daje velik problem nakon kupnje moba skoknut do mobisa da snime org. software
Malo ste OT otišli... Al nema veze, i ja ću: ja bi također rađe N6280 jer su nokie draže, i čine mi se kvalitetnije...
A sada malo OnTopic:
Bio sam danas u Vip dućanu, i držao sam N6280... Mob me je oduševio... Veliki ekran, lagan, tipke ugodne za koristit... Mob je strava... Baš sam probao da li se šta klima, ili da li ima lufta, i tu me mob ponovo oduševio... Nije imao "lufta", tj kad je zatvoren nije se uopće micao lijevo-desno (ko što je to bio slučaj na 6270 :jehon: , koji sam držao u ruci), slide mehanizam mi djeluje dosta čvrsto i cijeli mob...
Stvarno, sve najbolje o mobu... Eh kad soft nebi zezao ljude... :thumbup: :rolleyes:
Pa jednostavno, Samsung mi ne leži i ne ulijeva povjerenje kao kad čuješ Nokia, zar ne?
D600 je smeće.
To sad nije bilo potrebno...nisi ga nikad koristio niti neznaš kakav je mob... ko što ja neznam kakav je 6270/80...ali ih ne pljujem...= Citat =:
Izvorno postao points
Izvinjavam se, nije mi bila namjera da popljujem taj telefon, nego iskazujem svoje cjelokupno mišljenje o dotičnom proizvođaču, pa tako i ovom modelu.
btw... meni je i dalje Nokia kao proizvođač number 1... ali nisu svi modeli najbolji ;)
Nokia je uvijek #1 :klap:
Dečki, malo ste previše pobjegli OT! To više liči na :argue:
Nego, vratimo se temi...
Danas sam skužio, ako slikaš vodoravno sa 6280, kada gledaš slike u galeriji one su okomito... Da li se to da namjestit ili? Ali mob je stvarno super... Prava Nokia... :klap:
Evo dobi sam 6280 i imam par pitanja:
1. Mogu li-kako snimati i slikati samo prednjom kamerom?
2. Dali mogu staviti real one player na njega?
3. Molim vas da date neke linkove di mogu skinuti teme i sve ostalo za ovaj mobitel jer nisam vidio?!?
4. Dali se mogu zaključati fileovi- ili čim kliknem na galeriju da me pita neki password?
5.Čemu služi ona tipka PZR-pritisni za razgovor???
-ako se sjetim još nečega-pitam...hvala:headbang:
1. čini mi se da se ne može... Ta prednja kamera služi jedino za video-razgovore... (to su malo zeznuli, po mom)= Citat =:
Izvorno postao @l@n
2. Nemožeš taviti real-one player, 6280 nije symbina...
3. probaj na: www.mobile9.com , www.zedge.net , probaj naći teme za 6270, mislim da bi trebale "pasati"
4. Neznam
5. PZR je skraćenica za "Pritisni za razgovor" iliti Push To Talk (PTT)... Za sada, ta mogućnost nije podržana kod nas... (potraži po forum o tome što je PTT, ako te zanima)... Koliko mi je poznato, toj tipci se ne može dodati neka druga funkcija
Uživaj...
:comp:= Citat =:
Izvorno postao subtex1
Koliko to Mobis naplaćuje ?
otvoriš dotičnu sliku, stisneš opcije i odabereš (Prikaz na punom zaslonu) ili po tipkama kad otvoriš sliku stisneš gornju lijevu tipku i zatim tipku u sredini i to bi bilo to= Citat =:
Izvorno postao Ićo
evo opt se javljam još nemam pristup internetu od kuće, koristim usluge na bivšem faksu.
Nego danas sam dobio mob sa servisa točno tijedan dana je bio u odsutnostu, žena mi govori da su mijenjali softver i da bi trebo radit da su ga u servisu (Zagreb) testirali, imam ga par sati radi ko od prvog dana malo su izmjenjene original i moje postavke. Memorisku karticu mi nisu obrisali izmijenili su neke postavke i jedino što sam primjetio izbrisali su tvornočke aplikacije koje sam kada sam ga kupio imao.
Mene već pomalo pegla na živce ovaj software. Npr. kod razgovora ako dobijem drugi poziv (uključen je poziv na čekanju), prebacuje mi odmah razgovor na speakerphone :wall: .Pored toga nekad uopće ne čujem zvonjavu telefona s druge strane kod odlaznog poziva i slične bubice...
Čini mi se da ću morati na novi software što prije. :comp:
Hvala ićo evo još dva pitanja:
1. zašto svaki put kada nekoga nazovem piše u dnu ekrana ovo:
"Napomena
aktivno preusmjeravanje dolaznih poziva." ?????
2. kada odem na ono besplatno gledanje rtl-a napiše nešto kao provjerite neki paket??:dunno:
1. odi u postavke -> postavke poziva -> preusmjeravanje poziva, i onda izaberi Poništi sva prusmjeravanj (skretanja)... Na taj način će ti svi preusmjereni pozivi biti poništeni...
Tako bi ti trebala nestati ta poruka...
2. Neznam... Provjeri postavke za spajanje na wap,internet (na mobitelu)
Pozdrav... Nadam se da će ti sve raditi...
E sad ne znam, negdje je netko spomenuo da košta 180kn, meni su to napravili besplatno jer mi je mob krepao a oni moraju besplatno uklonit kvar dok je pod garancijom.= Citat =:
Izvorno postao dp64
Sad možda ako je s mobom sve u redu plaćaš, ako se pokvari besplatno :D
ukoliko je mob pod garancijom flešanje je besplatno