ma placam...samo da vise stigne..
ej ne radi bas link za taj manual..ili ja ne mogu naci kak da skinem to..
Printable View
ma placam...samo da vise stigne..
ej ne radi bas link za taj manual..ili ja ne mogu naci kak da skinem to..
mislim da si malo fulo logiku kojom smo ovdje krenuli,....ja izdvojim novac za karticu pošto je taj format npr tek došo (kako je bio slučaj kada sam kupovo dv rs mmc) i kroz sljedečih pola godine kada promjenim mobitel ponovo moram izdvojit pozamašnu svotu za novi format kartice= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Šit. Šit Đit. Tek sad vidim da sam se zajebo. Čitam juzer gajd i jebemti, sad vidim "other memory cards such as mmc do not fit in slot"
******, moj zajeb
EDIT: Yebem njih i standardizaciju i tipizaciju.
sad si me dobro dvaput protreso:) ...eto to je i bilo ono na što sam ciljao
Sori ekipa. prebrzo sam čitao. ;D U svakom slučaju riješili smo dilemu. Izgleda da Nokia dumpira mmc kartice.
grrrrrrrrrrrrrrrrr..... al svedno kupujem ;)
Gle znam što si htio reć.
Ja imam 7610 i običnu RS-MMC...pa ću zajedno prodat i mobitel i karticu i recimo kupit taj N80 i novu karticu (al neda mi se čekat taj mob. i još čekat neki pad cijene)....one će se uvijek mijenjat kao što se mijenjaju i mobiteli....nemamo se razloga ljutit...kartice će biti sve manje i sve većeg kapaciteta...
evo vam jedan REVIEW od prototipa N80!!!
hmmmmm...nisam baš jak sa njemačkim
uh..njemacki..to nece ici.= Citat =:
Izvorno postao igl
ali da to ne koristim često,razumio bih zašto se nisam sjetio:creep:
vauuuuuuuuuu..ovo je zakon.= Citat =:
Izvorno postao muras
Evo full rivju N71, doduše još uvijek na ruskom (prevedite si sa alta vistom)
Code:http://www.mobile-review.com/review/nokia-n71.shtml
Mislim da bi se naslov ovog threada trebao preimenovati u N seriju ili takvo što, jer smo proširili raspravu sa ova dva modela iz naslova.
ma trebalo je podijelit na vise tema vec u startu, ovako se izgubis medju svim tim N-ovima...
nego, sto je s onim mobitelima (a i N80) sto je tommek pricao->uopce lik ne odgovara na PM vec par dana a svaki dan je na forumu!
Možda bi bilo bolje da moderator promijeni naslov threada tako da doda i N71.
Evo da doživite pravu veličinu n92, usporedba sa n90.
http://img419.imageshack.us/img419/9...compn905ek.jpg
...i mislio sam,hvala druže :)= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
tek sada vidim kakav je ovaj ekran na n92....
Fakat, tek sad se u stvari može dobit predočba. Kad sam ja kupio 7650, onda smo se doma smijali da imam televizor a ne mobitel, a da vide sad ovo. :chatter:= Citat =:
Izvorno postao sodom
Velik je ekran, ali velik je i uređaj...
A ne cini li vam se da je N92 slikan u sijenci? Znam ja da je razlika u bojama 64x, ali ipak je n92 slikan u sijenci.
djomla u pravu si.
Kod N92 je jedino prednost u bojama, ali razlučivost ekrana je bolja u N90. 354*416 vs. 240*320 - brojke sve govore. Tako da ovaj u sjeni izgleda bolje, a u biti je slabiji. Jedino impresionira veličina.
čovječe ja želim taj n92!!!:wall:
pa ovaj ekran je stvarno zvjerski!!!
to je veličina ko u p900, jel da??
Da, da, samo za tu hrpu para koju će tražit za njega mogu si kupit dobru plazmu ;D;D;D;D;D;D
pa nije baš kao u p900 ali je daleko veči od dosadašnjih ekrana na s60 mobitelima,možda nije samo to što je u sjeni slikan,več i pozadinjsko osvjetljenje ovdje igra bitnu ulogu...pitanje je kako su podešeni