jedno pitanje... kada radim update preko ovog Seus-a (to sam i napravio i imam najnoviji R1AA008 software) dali je moguće da imam hrv. jezik i kako? Jer mi sad nudi samo engleski i još neke...
Printable View
jedno pitanje... kada radim update preko ovog Seus-a (to sam i napravio i imam najnoviji R1AA008 software) dali je moguće da imam hrv. jezik i kako? Jer mi sad nudi samo engleski i još neke...
Ne znam, ja sam isto pravio i uvijek od kad sam kupio imao sam hrvatski jezik. idi kod nekoga tko odkodirava mobitele da ti stavi cisti hrv. firmware ili ako imas garanciju u Electromagic ;) (100-120 kn)
pa nisam baš tolko željan našeg jezika da bi i platio za njega... ma kupio sam jučer mob prek oglasnika od nekog lika i mob umjesto onog Quickshare ima Vodafone znak, znači da je kupljen u vodafoneu, ali u samom softveru moba nema ni traga vodafoneu, znači da je već stavljen čisti firmware. Čak i onaj središnji gumb (iznad joysticka) ima onaj okrugli vodafone znak, ali pritiskom na njega odvede me u ono moji prečaci i još nešto tako da je valjda stavljen već prije čisti firmware, i bio je hrv. jezik, ali danas sam ga update-ao i imam najnoviji soft ali bez hrv. jezika... nema ni jedan način preko updatea da ostane naš jezik?= Citat =:
Izvorno postao imatic
da, bio je vodafone brandiran i onaj sto ga je otkodirao stavio je cisti firmware. Jesi u update-u stavio ono na pocetku - Hrvatska. Ako jesi onda stvarno ne znam.
mislim da jesam... ništa me ne košta da probam opet... hvala na pomoći...
opet napravio upgrade i nece... jel zna mozda neko drugi sta je u pitanju?
Sory nisam bas skuzio :licklips: jel mogu namjestit da kad dobijem poruku da samo pise 1 new mesage?= Citat =:
Izvorno postao imatic
odi u podešavanja i tamo pod "novi događaji" odaberi skočno...= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
Rjeseno..tnx
nema na čemu.. nego jel neko zna di se nalazi "brojač poruka" na ovom mobu.. di piše kolko sam poslo i primio poruka... znam da sam to negdje našo i igro se s tim, ali više ga nemogu nać da me ubiješ...= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
Podesenja - tab Pozivi -Trajanje i trosak - Brojilo poruka
hvala, ali našo sam ga nakon što sam postao ovdje... nema mi logike da se Brojač poruka nalazi pod Pozivi?? ali nema veze... hvala na pomoću...= Citat =:
Izvorno postao imatic
Pa tamo broji sve, i pozive i poruke, makar bi bilo logicnije da je pod Poruke, al eto ;)
kako stavit novi software i nisam siguran da sam dobio tu noviju verziju software-a.kupio sam mob u ducanu.= Citat =:
Izvorno postao imatic
citaj malo postove unazad, sve sam objasnio ;)
Jel zna netko koja je u ovom trenutku zadnja verzija softa od K750i?
najnoviji ti je R1AA008, ispravlja neke glavne greske, ja ga nekidan stavio ;)
Čisto sumnjam da je to najnoviji. Ja imam jednog ispred sebe sa softom R1N...
joj, nekidan napravio update. Ovo je najnoviji vjeruj mi
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737
Vidim da link trenutno ne radi pa evo:
= Citat =:
R1AA008
- Released on SEUS for the W800 around 2/12/05.
- Released on SEUS for the K750 around 9/12/05 (EU4 only).
- (Note: Users are currently having difficulty performing R1AA updates via SEUS for the K750 firmware. Please check the latest posts for additional information)
- Fixes MS Duo file transfer issues.
- Rotating and zooming into pictures is faster and displays an egg timer whilst processing.
- Menu navigation (particularly when displaying thumbnail images) feels faster.
- External speaker sound level increased
- Headphone sound level increased (by approximately 1 bar)
- Reduction of noise when playing low volume MP3s
- Further Contrast / Gamma modifications have been made to the display to improve screen image quality.
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.5
ITP CXC 125 932 R1E
e kad smo već kod softwarea... kolko često oni stave neki novi? šta misliš kad bi mogo izać neki noviji software? da mi još poboljšaju kvalitetu filma (npr. 30fps) i recimo drastično povećaju glasnoću mp3-ca kad slušam u playeru...
ovaj sa ja stavio prosli tjedan, tako da bi novi mozda za mjesec-dva. ovaj ti pojacava, citaj: "external speaker sound level increased", mislim da nece vise
vidi ovo: http://myforum.lasyk.net/showthread.php?t=21479
da, znam, vidio sam i povećali su već i video sa 9 na 15fps.... ali ja sam ti jedan od onih djetinjastih: JA BI JOŠ!
EDIT: uuops, sorry, nisam ipak vidio taj link... mislio sam da si dao link gdje piše šta je sve novo s novim softwareom... a što se tiče tih zvučnika, šta će mi to? ja bi samo da se moja mp3-ca čuje recimo na ulici...
a pa dobro ovo je ipak mobitel, ne digitalna kamera ;) mozda bude u sljedecem firmwareu
Pa dovoljno je glasno, barem za mene, a o slusalicama da ne govorim, predobra i glasan zvuk
ma slušalice su presavršene, ali kad sam vani dosta teško čujem pjesme... kak si namjestio onaj equalizer?
i, ne, pa ja ni ne tražim da bude digitalna kamera... ali još to može ić na bolje... ma prosto me srce boli kad vidim video clip recimo N70... ali nema veze, mob mi je stvarno fenomenalan i nebi ga mijenjo ni za jedan drugi... samo govorim šta je moglo još bolje...