A vidiš kod mene baš obrnuto. Imao sam dvije n6600 i ni jedna nije ni malo škripala ali zato n70 to nadoknađuje za obadva= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Printable View
A vidiš kod mene baš obrnuto. Imao sam dvije n6600 i ni jedna nije ni malo škripala ali zato n70 to nadoknađuje za obadva= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Da, zanimljivo, Izgleda da nema pravila, nego na koju naletiš.
recimo da je osjetna razlika izmedju tvornica u kojima se proizvode...one iz finske su kvalitetnije (razlika je i u software-u...nedavno sam nabavio 6230 koja je napravljena u finskoj, ima bolju masku koja ne skripi i neusporedivo je glasnija od recimo iste takve 6230 koja je napravljena u madjarskoj, nju sam pojacao da max i cula se osrednje, a ova iz finske je na trojci i cuje se kao luda...)...
desava se nesto slicno kao i sa fordovima iz madje :)..kao sve je isto, a ono...tanji lim, plastika, losija zavrsna obrada...
sto se tice skripe, sve se to da vrlo jednostavno rijesiti...par malih vijaka (sao sto radi SE :) ), no nokia forsira maske koje se lako mijenjaju :(
ako ste imali priliku drzati 3230 znate o cemu govorim
A čuj moja je iz finske pa škripi ko luda. Tak da ni to nije to. Nema tu pravila. Ovisi koliko sreće imaš takav ćeš mobitel dobiti :D
EDIT
Popizdio sam i otisao danas u Mobis u servis i rekao sta me muci i tip je isprobao poklopac na drugom mobitelu i nije skripio. Reko mi je tip da dodem sljedeci tjedan i da ce je rastavit i pogledat
razmisljam mozda o samsungu d730?! ima stari symb, ali ne skripi :)
Evo došao meni mobitel i naravno nisu ništ napravili neg su rekli da je to normalno. A glavno da je kod njih mobitel bio 2 dana. Živčan dolazim doma i mislim si šta da napravim da ne škripi toliko i došao na malo glupavu ideju :D
Uzeo sam strech(valjda se tak piše :) ) selotep i naljepio po onim tankim rubovima od maske par slojeva sa svake strane i više ne škripi tako jako, a što je najbitnije ne vidi se :D
Koji bed, kad moraš na tako skupom mobitelu intervenirati sa... selotejpom.
Ne možeš vjerovat. Živčan sam bio za popizdit al nisam se htjeo svađati sa čovjekom u servisu jel ipak nije on kriv. Al sam se danas pošteno nasmijao dok sam čekao mobitel. Dođe neki stari 70+ godina da mu ne radi mobitel, a kupio ga je jučer. Ovaj gleda šta je upali ga i on radi :D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Pita stari šta je bilo a čovjek mu kaže da ga je netko ugasio a ovaj ga ni upalit nije znao :D :D
a da ti prodas n70 i nabavis 6680 koji ne skripi?
Ma sad mi se ne ispalati. Još sam si razmišljao dali uzeti n70 ili 6680. Al N70 mi se više sviđao= Citat =:
Izvorno postao khideg
pa n70 je naravno ljepsi..ja sam ga htio uzeti..ali slucajno sam otiso na nokia.com i vidio n80... nakon toga..sve mi je sranje..
to kupujem cim izade.
DA li se da maket ona "to-do" "lista" koja stoji na početnom zaslonu (ona lista sa obavezama)??
Sve se da "maket" i sredit prema vlastitom izboru.
Da se maknut ali meni je to super. Odličan i koristan dodatak= Citat =:
Izvorno postao Ićo
A kolika je razlika u lovi?= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Pa recimo u VIP-u je 6680 5200 kn a ja sam n70 u HG spotu platio 4700 kn= Citat =:
Izvorno postao Chessmaster
razmisljam da mozda ipak uzmem N70, N80 ce bit dosta skupa kad izadje, a N70 ce past cijena vjerojatno...
sto vi mislite?
Ma šta god uzmeš nećeš pogriješiti= Citat =:
Izvorno postao igl
za N70 naravno isao bi na crno, a trenutno ja cijenjena oko 450eura ali valjda ce past na 300-350eura kroz mjesec-dva!
Kako si krenuo, nećeš ni ti tako brzo kupit mob, kao neki ovdje. Svi nešto čekaju. ;D;D;D
Ja bih se čak i drznuo kupiti N70 početkom godine da nema onog problema sa poklopcem kamere. Odbojno je. A tko će ga znati, možda i popucam, pa si ga i nabavim na kraju. N80 mi se čini predaleko, a i preskupo da bih ju kupovao čim izađe.
Ja sam se nekako naviknuo na škripeći polopac. Štoviše, uopće ga ne regiostriram, slično kao tik-tak sata dok spavaš.
upravo sam dosao iz mobisa, imao sam u rukama N70 i svidja mi se. nisam bas dobio dojam da onaj poklopac moze skripat...
doduse, malo je "precijenjena"-> 5000kn u mobisu. skupljam nofce, pa cu si uzet najvjerojatnije ovu N70 poslje nove godine...uz pretpostavku da prodam E720!
jedva cekam da i ja budem SYMBIAN USER, a ne samoo FAN!!!
Nemoj se zayebat i kupit u Mobisu. Uzmi u HG spotu 4.703,00 kn.
Istina. Tam sam je i ja kupio= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile