Neznam onda. Cracka vjerojatno još nema ali potraži malo, sigurno nisi jedini s tim problemom.
Hvala Griješni, nisam vidio tvoj post. :)
Printable View
Neznam onda. Cracka vjerojatno još nema ali potraži malo, sigurno nisi jedini s tim problemom.
Hvala Griješni, nisam vidio tvoj post. :)
Jao neko ti je snimio imagee na cd...
sad ćeš prvo trebati od tih CDa napraviti imagee i onda se samo nadaj da je zaštita Safedisc (mislim) ostala nedirnuta i možda pokreneš igru...
E usput, postoji li koji .exe recovery ili tako nešto, naime skinuo sam nfsmw demo, ali fali mu kojih nekoliko bitova i neće mi extractat, pa ako tko ima neki program, jer mi se neda ponovno skidati, 3 sata
Igra je bolesnaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://img470.imageshack.us/img470/6...unto2my.th.jpg
FIAT životinja
kakav je protection na igrici ?
da i cd key kad bi netko poslo...
Instaliras Deamon i onda preko image-a instaliras igru,
jednostavno
ali jos jednom
Igra je
Z A K O N
P.S. sorry sto toliko hvalim igru, ali igra je jos jednom
_ _ _ _ _
:)
igrica bas nije zakon.. kocnica naprimjer je bezveze napravljena jer ti uopce netreba, po noci kad vozis ne vidi se nista, niti svjetla koja su upaljena na autu se ne primjete na cesti ni malo... ono kroz bandere se prolazi... body kits su ocajni ruzni kao i u underground seriji... sve u sve nije ono sto sam ocekivo
Pa ja nisam toliko ocekivao, pa sam se iznenadio kako je dobra
odoh ja igrati se malo
nabavio sam igru i O_D_L_I_Č_N_A je.
Slažem se.
P.S. Kada je ja nabavim (danas, sutra) nudim zamijenu za neku drugu.
Cudi se on tako kaj nevidi u mraku... i zbog toga misli da je nekako nerealno...
a pazi sad...vrati se u stvarnost, udji u auto i vozi 200KM/h po mraku pa mi reci oces li sto vidjeti sa svjetlima upaljenima
Da je NFS realna igra onda bi to bilo OK jer bi ispalo da su to željeli postići ali kada je arkada onda je ta stvar propust.
http://img104.imageshack.us/img104/9489/auto8wq.th.jpg
ajde dajte screenshotove svojih auta... ovo je moj...
trnutno!
a jedva cekam da dodjem do Mercedesa SLR... LOOOOOL
care,sve 5, al boja...aj probaj stavit crnu,ili bijelu, sta nebi bolje izgledalo?
Sutra mi dolazi igra, pa moram i kod doktora po ispričnicu na tjedan - dva
http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/146/401.png
a sta niko ne vozi Golfa ili se kasnije otkljucava kao u NFSU2?
Možeš golfa voziti (petica) ali je na početku skup malo i trebaš neš zaraditi da bi ga kupio...
najbolja je stvar što sad možeš prodati svoj stari auto i za njega dobiti lovu dok NFSUGD2 je mogao stari samo zamijenii... ne prodati...
E bas super, jedva cekam da nekako nabavim igru, pa da sjednem u peticu :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
dobro je to sa parama za auto, u NFSU2 se trebas namucit da ga sredis a kad kupis novi, onda dobis opet basic model
Evo i ja nabavih igru, cudo svjetsko, ali nije mi absh grafika kao na onim nekim screenovima :D jesu li to oni opet ono malo uljepsavali one screenshotove????
Kakva je Vama grafika s najvecim postavkama????
Evo vako
ako si vidio one screenshotove, to je smijesno, jer meni je u igri bar 3x bolja grafika nego to ispadne na screenshotu...
zato jer SM2 i POM radi kako spada i vidim kvrge na autocesti (to se vidi dok se giba, a ne na slikama)
trebas imati jaku graficku da bi mogao to vidjeti...
i inače grafika je ooodlična i one slike nisu dorađene, nego je čak u igri kod mene još ljepša grafika dok voziš nego na screenshotovima
(neke stvari se nemogu uhvatiti u slici, recimo efekti rupa na asfaltu, refleksija automobila i super brzo renderiranje, efekti prašine..., blur efekt, efekti kad ptice lete na nebu... efekti kada pada kiša i kad se cesta zrcali... itd...)
u biti to da bi vidjeli morate pogledati neki film... ili vidjeti dok se giba, a ne iz slika...
ja sam krenuo s Golf-om GTi.nije skup,košta 30 tisuća a na početku imas 40= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
EDIT:zaboravio sam reći da sam osvojio uređenu Toyotu Supru na onom onom upitniku kad pobjedite nekog na Blacklisti
cure mi sline...... :love:= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
Moj GOLF GTi:
http://img284.imageshack.us/img284/8200/sgolfgti4bt.jpg
U hebote full je dobra petica....pogle samo felge i niskopofilne gume :love:= Citat =:
Izvorno postao XTTX