jel se uopce punila?? pa mob treba reagirat i dopustit punjenje..= Citat =:
Izvorno postao Zarko
Printable View
jel se uopce punila?? pa mob treba reagirat i dopustit punjenje..= Citat =:
Izvorno postao Zarko
S nekih 2,3 ili 2,5 V dodje do 3,1 max 3,2 i tu stane. Vidio sam i na http://www.motomodders.net/Default.aspx?g=posts&t=3979 da imaju slicnih problema
Uzeo sam svoj mobitel iz RAM3.Nisu mi ga popravili.Rekli da je neisplativo.Sad sam ga odnio drugom tipu koji kaže da bi trebao promijeniti čip.Uglavnom,on tvrdi da će mi ga moći popraviti.Ne znam zašto onda ovi iz RAMa nisu mogli..Do utorka bi trebalo bit gotovo.
A taj backup (32mb), jel bi on pomogao? Ovi u servisu seru da neznaju šta je i hoće mob poslati za Zg. Neće ništa biti dok ja ne kupim clip...
Pozdrav!
mozda al bi trebao bit isti soft na mobu sa kojeg je backup...cekam od jedne dobre duse backup pa cu vidjet ima li nade za nas??;D= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Mislim da je meni ovaj danas pokušao sa clipom popraviti.Nije išlo.Treba čip,a ne clip...
a to su dva razlicita pojma ipak...nadam se da cu uspijet rijesit sa backupom ak ne ne gine mi servis..= Citat =:
Izvorno postao Mraz
Svi smo uz tebe! :thumbup:
Danas sam preuzeo mobitel sa popravka.Napokon RADI.Oni u RAMu3 su ga otpisali,ali nisam odustao.Tražio sam i drugo mišljenje, i uspjelo je.Drugi put ću ipak bolje promislit prije nego se upustim u neke tako rizične stvari. Usput,sad je na njemu toliko željeni 72R.
Koliko si platio ako se smije znati???= Citat =:
Izvorno postao Mraz
I koji je to servis, broj telefona, adresa?
Njemu sam platio 250 kn + ono što sam platio u RAMu3, 61kn + benzin . Sve skupa oko 400 kuna me je koštalo to što sam htio stavit 72R.
Izgleda da ovi u RAM3 imaju neku politiku oko petljanja s takvim kvarom jer mi nije ni malo logicno da ti slazu da se mob nemoze slozit. sta it je tip rekao da je slagao na njemu i s cime je to radio ak se smije zanati i ako ti je rekao?= Citat =:
Izvorno postao Mraz
U RAM3 su rekli da je popravak neisplativ,tj. da je elektronika u kvaru i da oni u tom slučaju, ako je uređaj pod garancijom daju novi. Ovaj tip mi je promijenio čip.Nije ništa posebno govorio kako je i s čim to radio.Nisam ga niti zapitkivao,bio sam presretan što radi. Da sam kod njega otišao,mogao mi je za 50 kn promijeniti software na 72R. Šta ću kad nisam znao.
A sto ces kad nisi znao. trebalo bi to negdje Bold napisat da ljudi vide da im se ne isplati to radit ak ne razumiju kako to sve radi= Citat =:
Izvorno postao Mraz
To su svinje kakvih nema nigde! Meni su rekli da će mob otići za ZG, te da će ga tamo popraviti jer oni nemaju alat za to (moš' mislit). A mene neće tak lako sje... zato što ću tražiti detaljno što su mi radili sa mobitelom, a ako je nešt stvarno otišlo sa elektronikom, onda ću tražiti da mi kažu što su zamjenili i koliko taj dio košta! Hoće oni i mene sje... i izvući novce ali nebudu uspjeli!
Mraz, žao mi je što si tak prošao!
Znam da ste ljuti, očito opravdano, no molim vas da se suzdržite od daljnjih komentiranja, ostanite na ovome i to je previše!
Razloga je više, stoga molim za suradnju, jer time nećete ništa promjenit
Mraz, daj nam ime i broj telefona tog servisera= Citat =:
Izvorno postao Mraz
Primljeno na znanje, znas da ne zelim nikome stvarat probleme= Citat =:
Izvorno postao Inovator
pozdrav
Bas tako! Nikad se nezna tko ovaj forum prati pa dosta o tome. Bolje bi bilo da pokusamo naci kakvo rijesenje za nase probleme ;D= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Oprostite, jednostavno sam puko! Neće se više ponoviti...
Pozdrav!
Ma u bilo kojoj temi treba izbjec takve stvari..Do sada nism primjetio da je bilo tko vratio mob u ispravno stanje tko nije imao svoj backup..Trenutak nepaznje i nerazmisljanja i mob se pretvara u mrtvo puhalo..;D= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Bas tako jdabic1. :beer:= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
pogriješio sam i gore sam se ispričao. Sve je to super, samo mislim da nije u redu do servisa da nekorektno postupaju s nama!= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
I želio bi da se više ne raspravlja o servisu, jer kako je i kolega Inovator rekao, nije primjereno ovdje o ovome raspravljati!
Pozdrav!
Eh, ja sam imao 58R, i vrag me nanio i odem staviti 72R (prije ovo hacka) i nece, nista cudno vratim nazad 58R, dodje hacknuti 72R i ja i njega stavim, ne svidja mi se nikako mob je poludio sam blica pravi se pametan i opet na kraju bez ikakvih problema sa Multi FlashFlex vratim na 58R i sjedim sretno i zadovoljno, usput mob je V300, a bio sam ga bas prija 2 dana umrtvio i sa dva E398 MP-a i ponovo mi se moze vratiti na 58R...
Moj mob je vec otporan na te bolesti, hehehe, jer sam ga kupao u Uni (rijeka u Bihacu za one koji ne znaju), zalio ga Premingerom (Bihacko pivo) i ispao mi je sa drugog sprata, hoce ga ko kupiti, hehehe :P