hahhhhaha uljepso mi je dan....
Printable View
@friški, nekim ljudima tipkovnice ne primaju dobro :D... A i sumnjam da ga majka razumije.
OT, zaš svi ne pišete ko ja i friški pa ne bi imali pravopisih greški :D, niti nehrvatskih slova.
@makec, skužit ću ti broj mobitlela... :satan: Ak je vipov onda je 091xxx(x)994, a T-šrotov 098xxx(x)994 ili 0919xxx(x)994 :p...
Evo da i ja kažem kako sam dobio nickname.
Stari nick mi je bio rap_boy.
Razlog tog nicka jest što sam si napravio netlog u vrijeme kada sam više preferirao rap nego cajke, pa sam onda na netlogu stavio nick nešto u stilu rap_boy (neide mi tako nick, ima još par slova). Onda kako sam se registrirao na cafe mobil, i neke druge forume, htio sam da mi nick svugdje bude jednak, da nezaboravljam nickove. Onda sam kasnije shvatio da mi je ovaj nick nekako previše glup, dječji, nezreo... Jedva sam čekao da ga se rješim.. Sada ga samo još treba i na drugim forumima se riješit :D
Što se tiče novoga nicka, GT-R.
Još kao klinac lud sam za Nissan-om Skyline-om GT-R R34 (ima link na sliku u mom potpisu, plavi tekst), pa mi je u oko upalo naziv GT-R.
Ovaj nick mi se jako sviđa, i jedva čekam da navučem 500 postova da mogu stavit na tekst ispod nicka nešto u stilu mog nicka, nešto možda kao "Profesionalni vozač" ili tako nešto, neka je sve povezano.
vidim da volis NFS serijal.....i siguran sam koji automobil uvijek kupis :D....šala.......inace moj nick su moji inicijali........
imo sam skyline u nfs u cijelo vrijeme...definitivno the best car u igri....ma kakav bugati veyron.......nije mu ni do koljena :D....
Meni je žao što nisu Venta ili Boru stavili u NFS... ;D Svi imaju Golfa, to mi dosadno...
Ali zato postoje modovi za NFS! :king:
Kod mene Author jednostavno dolazi od bicikala Author,Bic1 mi je bilo i opet samo jednostavno od Biciklist kako su me bili u firmi nazvali,jer sam medju prvima biciklirao svakodnevno na posel i u slobodno vreme u 5 zupanija.
Kako imam vec na vise stranica (foruma) ime Author gledao sam da mi i tu tako bude.
Ukrao sam ga frendu, smišljam novi trenutno jer mi bed nekak :)