samo me se hocete rijesiti, niko me nevoli :(
Printable View
samo me se hocete rijesiti, niko me nevoli :(
Ja ne bih mogo doć ni da oću imam školu zadaću i tak dalje mislim ipak mi je 12
e pa onda i ja imam nekog vrsnjaka... i meni je 12...;D :thumbup:
Pa to znači i da ja imam nekog vršnjaka.
To je samo šala i ne znači da sam lud
kad je sljedece ?? ja bi vas htjela upoznat :)
meni kao i obično bilo kada odgovara
meni bas i ne jer nisam iz zgb
a od kuda si? inače ja sam za da se dogovori jedno okupljanje ali da nas bude malo više= Citat =:
Izvorno postao mala
Koliko vas je bilo?= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Ova tema malo-malo pa iskoči ;D
A ja nisam predugo vidio neke uvažene kolege. A neke nikad. A to nije u redu. Nikako.
Elem, a da se pronađemo negdje ipak? Ne moramo se (uvijek) ubit, možemo čisto na 3K (kava, konjak, kisela), čak i u 6:15 ujutro
LOL 4k:))))))
..pa nek bude 5 pa smo bez brige LOL:jump:
a bilo bi ok.......
Evo nas troje iz ZG, Erika je iz ZD i neće doći ( šmrc ).... Ili ipak?
..ma doči će!Nagovorit ću ju ja:p
Evo ja se isto pridružujem samo se još treba dogovoriti kad?
To nas je 5 koji dolaze + 1 koju treba nagovorit :)
A 'beš čovjeka kojeg se ne da nagovorit ;D ;D ;D
Kad: ovaj i idući tjedan radim ujutro (ako je preko tjedna) pa može od 4 nadalje.
A ako je weekend, može bilo kad.
Ja ne mogu idući vikend pa cijeli taj tjedan nakon, no do onda sam slobodan. I poslije toga.
kolko sam primjetio nitko nema vremena za cugu tak da sumnjam u uspjeh ove misije
osim onih koji imaju svoje privatne kružoke ali dobro u principu sam za to:rotfl:
pa nisam valjda samo ja problem?:))))
Ma ja stvarno moram reći da je, kod mene barem, uspješnost tih sastaaka 100%. Nikad se nitko nije žalio il da mu (joj) je bilo bez veze ili tako nešto.
WB je u navedenom terminu spriječen višim silama (pod koje bih i ja volio podpasti), ali znam da će doći kadgod i gdjegod se dogovorimo. I Gog isto tako, i Zappan isto dođe, a i NeReD, damgol kad ne radi, itd... Sve sama fina gospoda, s kojima je ugodno provest mirnu većer uz čašicu pića i partiju razgovora.
Zato bih ovom prilikom, kao takvom, potaknuo nevjernike, neuvjerene i neuvjerive da se predomisle, razmisle, da dopuste čudnim stvarima i nevjerojatnim pojavama da se dogode, te da svrate do mjesta koje ćemo malo kasnije dogovoriti i u vrijeme koje ćemo za nekoliko postova u ovom (te istom) threadu definirati, e nebili na gorespomenutom (a doljenavedenom) mjestu u gorespomenuto (i doljenavedeno) vrijeme pristupili visokokvalitetnom društveno-socijalnom zajedničkom boravku u zajedničkom prostoru za druženje kao takvom.
Hvala!
Bez brige, ja sam poznat po rješavanju problema... ;)= Citat =:
Izvorno postao erika
hahhahhaah WB a mogbu mislit...nego sto si ti ono uzeo kao specijalizaciju?:)
Blue...jel ti to meni nesto?:))))
Ehm... htio sam ti ja riješiti sve probleme, Erika, ali vidim da me dobri doktor pretekao...
Trenutno ne, ali... ;)= Citat =:
Izvorno postao erika
Na šta misliš?
Morat ćeš doći na meeting, pa ćemo sve lijepo sredit. Samo nemoj reći da nemaš vremena :evil:
Još ništa, ali ko što potpis kaže, neću se ustručavati bacit pogled... ili štogod drugo... :)= Citat =:
Izvorno postao erika
U svakom slučaju snimi sve to "bacanje" s mobom, pa postaj filmić.
Tako da Erika može reći da "mala na snimci ima manje cice od nje" i da "ona nikad ne bi imala tako lošu frizuru" ;D ;D ;D
sredit...sad sam vec jako radoznala:)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
hahahhahhahaha ma ko te ja snim mamlaze jedan:)))= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Eto... znači, moraš doci da saznaš :spin:
...i slobodno snimiš sve, samo da i ja dobijem kopiju... :licklips:
mae,to te ja pitam...jel moguce da zena fizicki osjeti ovulaciju?:))= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ima jedan mali problem...ne voli me kamera bash:)))= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Kako ne! Naravno da je - kao što i muški mogu fizički osjetit ženin PMS... To ti je taj neki bonding koji se prirodno razvije između jedinki suprotnog spola koje zajedno žive
Ma voli te, voli... Sigurno ti je styling bio kriv ;)= Citat =:
Izvorno postao erika
cek malo ko je dotur ovdije:)))
styling? sto je to?:)))))))
evo ja bi svakao volio doć, konkretno meni odgovara bilo koji dan popodne, ono tipa 6-7 navećer, osim vikenda, tj. petak i subota jer tad radim.
Je.= Citat =:
Izvorno postao erika
Ako je sudit po foktama, mislim da će te i kamera zavoljet. Pogotovo ako sam ja kamerman... ;)= Citat =:
Izvorno postao erika
Hear, hear! Ja mogu bit glavni glumac. Visokobudžetna produkcija, naravno. Za styling uvezemo nekog prehebenog stilistu, recimo Nevena Ciganovića.
Film nazovemo "Shaving private Ryan"
__________________________________________________ ____________________
Nego, kad dogovorimo neko vrijeme & mjesto, stavit ćemo novi thread sa upitnikom.
Pa ćemo, po završetku, taj "novi" thread (s upitnikom) ubit (i upitnik). Tako da ovaj
ostane glavni thead (s upitnikom) za sastanke forumaša (bez upitnika).
ma obozavam kako znas pojednostavnit stvari:)))
Ako je sudit po foktama, mislim da će te i kamera zavoljet. Pogotovo ako sam ja kamerman
jel ti ja malo licim na jelenu:? hahahahhaah fakat ,ono ,kuis...tak;)))
Neeee, kakva Jelena? Ti si puno ljepša od tamo neke Jelene (sa športskim cicama i lošom frizurom).
BTW, ta Jelena... jel' onda radila u autopraonici nekad, ko mlada?
...puno baba kilava djeca...
kaj ste se uspetljali:) haha a kaj bu bilo tek ako se Erika pojavi!Imal bu doktor pune ruke posla LOL:) :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao lili
hahahhahahaha liliiiiiiiiiiiiiiii a vidi..snimali bi me ..daj reci nesto boqte:))
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
kuvas me Blue a?:)
Sad sam htio napisat nešto ko BD, ono kako ti ona nije ni do...hmm.. ali sred rečenice sam stao i sinulo mi je - ti si ovdje došla po komplimente, jelda? Cimaš, cimaš i samo čekaš dok mi tu trgamo tipkovnice lijepim riječima nikad prije napisanima, a tebi ego fino raste... :)= Citat =:
Izvorno postao erika
Niš mala, prokužio sam te... ajd se tornjaj sad. ;D
No dobro, nema veze, nije ti Jelena ni do _____ (umetni po volji) :D
WB jessssssssssssssssssssss....samo mazi moj ego:))))
aj tornjam se sad,al bit ce vam dosadno:p
Usput, jeste primjetili kako erika ima moć da se svaka tema u kojoj sudjeluje zašpreka i začeta... :)
No dobro, da se vratimo na sastančevanje - erika imaš se pojavit na sljedećem okupljanju forumaša (makar kao vizija). Ili to, ili ću ja morat tvoju sliku nosit i stavit je na stol.
Nego kad smo kod dogovaranja - ajmo mi jedno okupljanje pod maskama, kad su već maškare. Ovaj vikend! Tak se nitko ne mora sramit. ;D BD i ja dolazimo ko batman i robin - mučke style (ja sam batman jer sam niži i 'jači' ;D)!
Naravno da ne! Ne bih se nikada usudio!!!
;D
Nego, i Lili će s nama na snimanje... Možda da dogovorite neki zajednički styling, znaš ono kad isto nosite: recimo, obje imate na sebi istu kopču za kosu. Samo.
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
a dajjj ,sad si me "opanjkao pred drugarima"
a doista to ne radim namjerno,reagiram automatski..hmm da, mozda i pretjeram ponekad:-/
Ma bez brige, nije problem u tebi, if u know what i mean... ;) Mi muški smo vrlo povodljiva bića (bićenca).= Citat =:
Izvorno postao erika
Nego u šta ćeš se ti zamaskirati? :)
hiihiih opet sam uspjela:))))= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
a sta da radim,krenete sa simultanim napadim,ja jednostavno otjeram vodu na svoj mlin:)))
if u know what i mean... ;)
ja cu se zamaskirat u sobaricu,francusku sobaricu:)))
WB, može! Ja idem ko Rodney ;D ;D ;D
Erika se može u Jelenu maskirat. Ili u Illonu Staller ;)
..evo imam prijedlog Stanlio i Olio (ja sam Olio:) )ako Erika nema drugu ideju!(sa šeširima naravno):)
Opet sam popuš..! :notooth:= Citat =:
Izvorno postao erika
Ma mi volimo kad tjeraš našu vodu na svoj mlin! ;) If U know what i mean... ;D
moze...zvucna kulisa...you can leave you heat on:)= Citat =:
Izvorno postao lili
OK, može proć... dvoumio sam se dal bi mi bila draža kao japanska učenica ili francuska sobarica, pa je ok. :afro:= Citat =:
Izvorno postao erika
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ajd probaj ponovo...znam da mozes bolje:)))
LOL ;D
Bit će dobro :D
A onda Gog može stavit prezervativ na glavu i bit .........
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
1;0 majstoreeeeeeeeee:rotfl:
za takve dvojbe imas joker pola-pola:)))= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Genocid? Drkica? LOL ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
E al stvarno, ajmo napravit tak nekaj! Mislim na maškare!
...a Eri se može maskirat u Afroditu: samo se pojavi s osmjehom :ubac: :uvalj: :nabac: :zbar:
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
e ovo se zove podjeb tjedna:)))):thumbup:
A jel imam i đoker 'booty call'? Poziv je poziv. :D= Citat =:
Izvorno postao erika
Dobra WB, stvarno dobra! Trebalo bi u maškare otići, svi skupa :D
Eri, ja to za ozbač.
[...............................
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
umem da kazem samo dve reci....."nemam reci"
:rotfl: :rotfl:
BD znaš da sam ja za. Pa makar ti i ja sami ko usamljni osvetnici išli.
Ionako su sad posvuda maškara partiji, tak da možemo i u birtiju bez frke sjest. Samo da mi netko ne prolije pivu po plaštu! Ili odemo do samobora.
Ma može i kod mene. :D
E stvarno bi trebali! Kad se vratiš sa K? Ili prije?
..ma da kad je bal nek je maskenbal!:)
i tako...kolko god se ja trudila,uvijek za(s)vrse njih dvojica zajedno...i stash:))
Pa maškare su sad.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Što se mene tiče može i ovaj vikend. Ili radni dan, meni je svejedno.
A ako ćemo kad se vratim možemo običan sastanak ili neki tematski - recimo ja i moji frendovi (danas respektabilni doktori) smo jednom (prije x godina, još sam bio mlad i optimističan) imali theme party - disco 70's. Kak je to zgledalo može se vidjeti ovdje - http://web.vip.hr/brle44.vip/Forum/Disco70.jpg (ja sam ovaj s afričkom kapom i medvjeđom bundom)
Takve su zabave garantirano bolesno lude! (mislim lude su sve, ali ovo... :rolleyes: )
Kako "štaš'"? Pa JOIN IN ;D ;D ;D
Erika ne trudiš se dovoljno! Možda kad bi se uživo potrudila... ;)= Citat =:
Izvorno postao erika
I kad je onda sastanak?
A evo, nismo se dogovorili još. Trebamo prijedlog-dva pa da odlučimo i onda da objavimo...
dobra vam je ideja treba je realizirati,pa posalite mi fotke da vidim kako je bilo.ja ni sam u stanje prisustvovati.
hmmm brijem da sam ovo napisao prije točno godinu dana:
bliži se uskrs...lol
bok društvo, evo da vas pozdravim
imam još sedam dana do poroda, tada mi je termin, iako izgleda da bu i kasnije
imam oooooooooooogroman trbuh, lakše mi se koturat nego hodat...
nadam se da ste dobro...
pusa...
Ej andrea, baš lijepo da si se malo javila! Već smo se pitali kaj je s tobom i loptom... ;)
Daj sliku! :D
Kak bu se na kraju dete zvalo?
mile kitic :)
pozdrav andrea!!!
...pa di si, Anderice...imam i ja kod kuće trudnicu, snaja trudna - za manje od mjesec joj je termin - a ja onda striko Em :) ...
boli te đonson tebi se bar sad dižu u trajvanu.= Citat =:
Izvorno postao andrea
E sad vidis kak je meni s trbuhom.
ej AndreJa:) sve najbolje na porodu, sam se opusti;) ..btw nazovi dete Viiiijeko:angel:= Citat =:
Izvorno postao andrea
:wave:
Nek' se dijete zove kao ja... (bolje ne: "krele" i nije baš neko popularno ime danas...)
LoioOoL ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Jednom su NeReDu dečki u smjeni (on je nadzornik na mješalicama) bacili 3 lopate vapna u usta jer su mu od trbuščića mislili da je mješalica ;D
sad je negdje rodila andreica,nadam se da ce stavit bebu da je vidimo ;D
Di ce ju stavit??? u birtiju na bacvu vina ili na sanduk s Radenskom pretpostavljam s obzirom na naslov ove teme u kojoj ste poceli oftopicarit.
kad je onda sastanak ,sad bi mogla doci ;D
nigdje nered ;)
Ajmo taj sastanak više bacit, a?
evo, može sutra na sljemenu oko podneva.. il na puntijarki il na lugarnici, di bu mjesta za klopat... ko ima bicikl, u pol deset na tunelu, gore po grahu i štrudli, a dole ko živ ko mrtav ;D
jebote. pa kad si zadnji puta bio gore. Znaš da se subotom i nedjeljom u Puntjarku nemoze ici i da je Sljeme krcato. Tu i tamo se zna nac mjesta na novoj Hunjki al i to je triki ak ce bit ljepo vrijeme. Kaj se mene tice OK alč mislim da je prekasno pao dogovor. Probajmo nedjelju ili tak nekaj al radi nas ja bi Sljeme izostavio.= Citat =:
Izvorno postao zappan
kad to na sljemenu,to je meni pod nosom jer sam ja u gracanima,stalno po tunelu psa secem :D
prošlu subotu i pretprošlu subotu biciklom... i na lugarnici je čisto okej, nema gužve, grah dođe brzo, štrudla još brže. na punrijarki je bila gužva jer se svi popnu onom stazom i stanu tu klopat, pa smo eto malo niže našli ugodno mjestašce di je ok...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
'bemti, propustio sam ovaj dogovor. Nisam ni vidio da ima novosti u threadu.
Damn!
Možda da dogovorimo još jedan? Može pješačenje, bez beda :)
Slažem se s BD-om...
Već sam godinu i pol dana na ovom forumu, pa bi bilo u redu da se upoznam malo s ljudima ovdje, jer ih znam svega par...
ja sam marin drago mi je ;D= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
ja planiram nekaj za vikend :)
U subotu imam gužvu radi rođendana, ali u nedjelju nemam niš u planu (osim da se možda otrijeznim do kraja od subote ;D )...
i kad bumo se nasli ?