hahahhahaha,da da taj......
Printable View
hahahhahaha,da da taj......
e pa ima dooobre oci! hehe :) :angel:
a oči čine čovjeka
= Citat =:
Poslao: dj_velja
a oči čine čovjeka
:thumbup: :cool:
kakvog takvog...
a kakve vi ostali imate oci? kad smo vec na toj temi...
:)
jel mozda hrvoje xyz? [/B][/QUOTE]= Citat =:
Poslao: dj_velja
što se najzgodnijeg tiče, nema ga nešto na forumu;)
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=4286
smogovac je celav od otprilike kolko se ja sjecam godinu i pol.priej je nosio kosu u zrak.= Citat =:
Poslao: andrea
vidiš,vidiš to nisam znala.....:rolleyes:
nisam ni znala da je smogovac čelav....
creative- ja niti jednog ne gledam kao potencijalnog jer su mi svi super, možeš mislit kak mi bilo kad sam se pojavila na sastanku, usrala sam se .....ali sam ubrzo vidjela da su SUPER DEČKI.
što se najzgodnijeg tiče, nema ga nešto na forumu;)
više od godinu i pol.
a prije sam imao najorginalniju frizuru..al sama hvala je šljiva,hrvoje potvrdi...
zelene= Citat =:
Poslao: creative
a kakve vi ostali imate oci? kad smo vec na toj temi...
:)
opet ce zappan poludit od of topika
neće,pa i on je bio mlad jednom...
a je ,istina je, sta da kazem, saka čast, saka čast ..= Citat =:
Poslao: smogovac
a prije sam imao najorginalniju frizuru..al sama hvala je šljiva,hrvoje potvrdi...
@coma zasto,pa i oci su dio sliak forumasa.
-----------------------------EOD-------------------------------------------
doe
svašta!
daj nemojte se glupirat vas dvojica opet..on topic!nek neko stavi svoju sliku,da mozemo komentirat..nekako nam ej ponesalo materjala
evo
svakim danom si sve stariji...
da, umjesto da sam sve mladji
ej koma koja je to 'makina'??:D
ma to mi je stari kupio, dok mi ne dodje gellardo koji sam narucio
evo ti moja pa komentuj do mile volje= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
daj nemojte se glupirat vas dvojica opet..on topic!nek neko stavi svoju sliku,da mozemo komentirat..nekako nam ej ponesalo materjala
pa cuj da si stavio sestru neku jos bi se i dalo al ovak stanga.
:lol:
:lol:
gog?????? sta je to dovraga?"mili mili miliciaj milicija trenira strogocu..."
a šta je hrvoje, zašt ti ne staviš neku svoju noviju sliku na forum nego samo stavljaš naše slike.
e da. baš je danas bilo super kad si došao po trebe nakon priprema i kad smo se ganjali doma :)
kakva strogoca, zicali smo ga da nam da kapu da se slikamo ;D
a...a zgleda kdoa si se upiso u policijsku akademiju :)
velja,smogovac mi ej reko (pitaj ga ak oces) da stavim njegovu i tvoju sliku.ja sam svoju vec stavio prije. sta ste bunis,bas ste vas dvojica ispali cakanooo
ma ne bunim se ja nista. zajebavam se
gog:svaka cast !
hvala, hvala... ;D
gog looolčina! ;) Majstor si!
Si moro puhat za kapu gog...? :D
izgledaš kao pravi murjak:D
kao pravi Mile ;)
@draz, puhanje cu prepustiti tebi... ;D
već sam mislila da ćeš stavit onu sliku Maje, Ane i Mene...:)
tu sliku nemam, mora mi frend zaprziti cd sa slikama kada dodje iz beca... a i morao bih prvo traziti Majino dopustenje.. :)
pa mislim da će ti maja dati dopuštenje, jer smo ionako trebale nas 3 izaći u mobilu...:)
e prošla baba s kolačima... ;)
al mislim da u beogradskom izdanju 'erotike' ima još mjesta... ;D lolčina
ti mali nemoj se s mojom dragom zajebavati jer bu bilo po piksi... andreu mozes, nisam njen odvjetnik ;D
Evo vam slika kad vidim da ju ili niko nije sposoban stavit ili nesmije!
http://www.iskrica.com/gallery/slike/92910_2.jpg
Inace ove je s neke pijanke nesjecam se dobro (vidi se) uglavnom znam da je bio 17. svibanj i utakmica besiktas s nekim i dalje DARK!!
to si ti?
btw, tad mi je rodendan :)
ovo ti nikad neću zaboraviti. najozbiljnije ti sad govorim.= Citat =:
Poslao: gog
andreu mozes, nisam njen odvjetnik ;D
koji je svibanj mjesec?
to ti je mjesec maj :)
@andrea, moras naci svog odvjetnika, koji ce se brinuti za sve tvoje potrebe, pa tako i odvjetnicke ;D
fak! Očekivao sam da ćeš se na mene okomiti, a ti krenula na goga... :)= Citat =:
ovo ti nikad neću zaboraviti. najozbiljnije ti sad govorim.
Pa da ponovim - moš se slikat za beogradsko izdanje 'erotike'. ;D
od kad je upoznala tvoju pravu stranu vise joj nisi zanimljiv, vidi se do cijeg misljenja se ovdje drzi ;D
ma ja samo provociram, sram me bilo... :)
btw gog, a o kakvom ti to 'mišljenju' briješ? Aha, misliš na ono kad staviš onu policijsku kapu pa počneš intenzivno razmišljati? looooolčina ;D ;D ;D
evo mojih novih slika
samo vi mene provocirajte...kad izađem u erotici diljem svijeta obraćat ćete mi se sa VI u 4 oka na wc-u:p
LOLcina ;)
@wb, ti si samo ljubomoran ;D
@coma LOL, LOL, LOL, LOL i još jednom LOL :)
pa naravno da sam ljubomoran! I ja bi u erotiku! ;D
evo novih slika, uživaj narode! :)
ti u odijelu?? :zbunj: hahaah
@wb kaj je to u nekom klubu uštogljene mladeži (možda HDZ-a)...izgleda slika ko iz onih vremena kad su roditelji sklapali brakove djeci....;D...čisti komifo......si čital "pokondirenu tikvu".....;)
:lol::lol::lol:
...hah, WB kvariš dojam na prvoj slici tako da bi zamolio posjeddnika nekog od photoshopa da te izbriše pa da uživamo... :D
hehehehehhe
lagano su vam poplavile face............od alkohola'??'
@coma: dobar tek!
kvala, ima i jednu gdje mi cevapi i luk vire iz usta ali je pak nisam htio staviti! :)
imam ja i slika na kojima su samo cure... ;)= Citat =:
Poslao: dmi
...hah, WB kvariš dojam na prvoj slici tako da bi zamolio posjeddnika nekog od photoshopa da te izbriše pa da uživamo... :D
e tomo prijatelju, pa piše ti tamo da je to slikano na poslu... znaš, u službi Njenog Veličanstva, ma sigurno si gledao filmove... ak hoćeš mogu te jedan dan povesti sa sobom na posao da vidiš kako se to radi danas u moderno doba... ne treba nama danas nikakav 'klub' ili roditelji da nam 'sklope posao' kao u tvoje doba... ;D= Citat =:
Poslao: tomo
@wb kaj je to u nekom klubu uštogljene mladeži (možda HDZ-a)...izgleda slika ko iz onih vremena kad su roditelji sklapali brakove djeci....;D...čisti komifo......si čital "pokondirenu tikvu".....;)
pa baš ste me i podsjetili na to doba, ah taj komunizam....;D...bilo je i piceka i krumpira nedeljom....;)
Vjeko, odgovor na tvoje "nagradno pitanje" je --- tomo! :)
stvarno imaš vremena...
trebalo bi zabranit zakonom photoshop i slične programe... ;D
http://www.geocities.com/mgavrano/tomoilopez.txt
mislim da je to tomo, lopez i neki txt! jesam u pravu?
@gen, coma - bingo, osvojili ste casu pive :beer: :beer:
koji je tomo macho :D
evo jos jedne (pokretne)sljike: nagradno pitanje: sta se dogadja?? :D
http://www.geocities.com/mgavrano/tomoijenny.txt
vjeko legenddo, svaka čast, dobro si to iskonstruiral, poslat ću ti sliku di sam solo , bez mog pajde, pa nacrtaj sa Monicom...;)...:beer:
al iš se ne vidi! Kaj treba ovo txt na kraju u nešto promjeniti? Probo u jpg i gif al ne radi...
kak se nista ne vidi klikni na link i slika ce ti se otvoriti, ne obaziri se na txt!!
kaj to u fotošopu radiš montažu? nisam ja našo takav filter...
ili neki drugi program?
montažu radim u paintu, dok boju slike biram u ACDSEE-ju ili photoshopu..
evo slike-samo za whiteboya:
http://www.geocities.com/mgavrano/tomoijenny.txt
a jeste ludi svi..ja sam bas htio napisat da jedes kornflejks sa mljekom al ste me prestigli.
ovim putem pozivam i membere osim nas 5 , 6 koj postamo slike da stave svoje slike...ak treba neka pomoc u vezi toga kak se stavlje nemojte se stidit sam pitajte.
mislim,stalno gledamo iste face!(nis ja nekazem sam vi saljite slike dobro je to-al mogli bi se ukljucit i drugi memberi!
ljudi,cmon!
pusti ih stidljivi su; bio sam i ja pa sam se sad zarazio i uredno postam barem jednu sliku mjesecno:)
dobre naocale tomo
evo stavit cu nes novo
tomo majstore, đejms din ti nije ni do gnjurca! :beer:
@vjeko ma kaj se imaju sramit pa niko nije savrsen a opet niko niej kvasimodo.pa necemo se nikom smijat :D
ja sam samo dao prjedlog nek sad rade kaj oce
hrvoje zvučiš kao pravi intelektualac i na tome ti plješčem...
'dmi' i 'sezam picika' - bio bi red da postate slike!!
..ni đejms bond..;)= Citat =:
Poslao: whiteboy
tomo majstore, đejms din ti nije ni do gnjurca! :beer:
kinfa dobra ti slika, baš guba, samo jesi mlad......pa koliko imaš?
pa šram me reč, 14 ;)
ja bi ti dao bliže 15.
šta te ima biti sram? joj šta tebe sve još čeka u životu....ja bi htijela biti tvojih godina ali da zaobiđem školu....
kinfa u kojem si programu napravio taj gif?ja to pokusavam u nekom easy gif animatoru al ispada bezveze.
...aha pa da znate tko smo... :D= Citat =:
Poslao: vjeko
'dmi' i 'sezam picika' - bio bi red da postate slike!!
sezama sam vidjela, ali dmi-a nisam...ali imam predodžbu:D
metar šezdeset u širinu, sjajne oči neodredljive boje (zbog pepeljara), isfrustriran do boli i naravno voli stoku sitnog zuba... http://www.planet-smilies.de/ugly/ulgy_18.gif
+ dvoje predivne djece koja su naravno na majku.....
ili jedno....zaboravih, ali sam ziher da je cura!
...pa ako i mene računaš onda da - dvoje djece... :p
:lol: saznat ćemo mi kad tad;D= Citat =:
Poslao: dmi
...aha pa da znate tko smo... :D
...aha... :p
ne brini svaka ofca se kad tad predstavi svojem krdu;D
zato ćeš i ti doći na red:p i to milom ili silom;D
ma to sam iz zahebancije napisao, eh sad da nema još i škole ;D= Citat =:
šta te ima biti sram? joj šta tebe sve još čeka u životu....ja bi htijela biti tvojih godina ali da zaobiđem školu....
@hrvoje to ti se na digitalcu namjesti
@dmi pretpostavljam da izgledaš ovak http://cafe.mobil.hr/custom_avatars/avatar25_21.gif ;D al točnu sliku ću stavit za par dana dok mi se javi vrač ;)
@autoexpert: kak obavljaš nuždu u tome? :p
edit: wtf...otkud sad ovaj thread???
diaboliq, jel' baš moraš te slike sa seksom stavljat? Pa ima tu i maloljetnih :D ;D