Da, poslao krivom covjeku, ma sigurno... Moras bit retardiran da to uspijes, ocito je cista prevara u pitanju! Sta je tip iz duga rese? pise ivanic grad pod lokacija, ak je tak to bi trebalo odma kaznit...= Citat =:
Izvorno postao Syzygy
Printable View
Da, poslao krivom covjeku, ma sigurno... Moras bit retardiran da to uspijes, ocito je cista prevara u pitanju! Sta je tip iz duga rese? pise ivanic grad pod lokacija, ak je tak to bi trebalo odma kaznit...= Citat =:
Izvorno postao Syzygy
onaj momak kod kojeg je "zavrshio" paket je jucher poslao i danas mi je doshlo, nisam josh otisho podich mob ali budem popodne, moram platit 40kn za poshtarinu, sve me strah otich vidjet u kakvom je stanju mob....neozbiljno od osvetnika..ne preporuchujem poslovanje sa njime, editirat chu post kad podginem mob= Citat =:
Izvorno postao BM0021
Ajd bas napisi da vidimo, mozda je stvarno slucajno ispalo mada sumnnjam...= Citat =:
Izvorno postao Syzygy
dogovor je bio, mobitel, punjach, usb kabal, slushalice, trebao mi je doch do 20.09, jer nisam imao mobitel i bila mi je frka ( cura viche, starci seru, frendovi sve zivo, jer me ne mogu nikako dobiti) , danas, 3.10 meni stize mobitel i samo punjach, usb kabal ne vidim , a niti slushalice + morao platit 35kn. kao shto rekoh..mobitel mi je trebao hitno, poshto ovaj nije dolazio-otisho sam i kupio drugi (motorola v235) no ovaj put novi, bez zayebancije. tako da mi sada ne treba ova nokia.moze ich na prodaju, za sitne pare....i bezveze sam proshao ta sva sranja. neozbiljan trgovac EoD= Citat =:
Izvorno postao BM0021
edit: ne krivim rain mana, on je bio poshten i poslao mi mob, tak da ja momak :thumbup:
Evo kod mene je zavrsio osvetnikov mob, tocnije Syzygyov. Ja shvacam covjeka da mu bilo hitno no ja jednostavno nisam nasao vremena da mu to posaljem prije. Greskom je doslo valjda zbog toga sto sam ja kupovao (jos kupujem) od osvetnika graficku. Uplatio mu pare 26.9. i od tad se skoro pa ne javlja. Nije da se idu "razbijat glave" zbog 150kn no fer je da se bar obavijesti ako se ne moze poslat ranije. Kao sto sam ja Syzygya, no nije mi vjerovao valjda zbog tog jer je mislio da ga ovaj pokusava preci. No sve u svemu moje isprike zbog kasnog prosljedivanja dok ako tko zna mob od osvetnika ili adresu ja sam zainteresiran!
Evo 3.10. jos ni P od POPIS-a kojeg sam trebao dobiti od CVRLJ-a....
nemogu vjerovat kako neki ljudi mogu biti takvi, ali sve ce doci na svoje....
ekipo a zasto jednostavno svi ne sjednemo na vrat takvima i rjesimo sve probleme.Jednostavno ne kuzim ljude koji se motaju po ovom forumu i misle s oprostenjem da nekog mogu zajebat.Ipak nas je ovdje hrpu koji ipak neki k...c znamo i znaju da cemo im kad tad doc glave.Sto se tice 150kn,nije nebitno jer smo svi mi na neki nacin zaradili te novce ili pokupili od staraca i onda dodju neki majmuni i naprave ti sranje!
Prije svega takve treba izbacit s foruma pa neka nekog drugog probaju zajebat.Ja doduse nisam tako dugo na ovom forumu,ali sam trgovao sa dosta ljudi i nikad nisam imao zamjerki.Ak vec hoce nekog zajebat onda neka to rade drugdje a ne ovdje jer svi mi ipak znamo donekle ponesto o svakom i cilj nam je da budemo svi super jedni sa drugima i pomazemo jedni drugima.
Imao sam i ja problema s jednim jebivjetrom,jednostavno smo se dogovorili da ja njemu posaljem jedan mobac i on meni,i on meni poslo krsinu u koju sam ulagao hrpu love da ga sredim.I jos mi je tip prijetio da ce mi pozvat ne znam sve koga ako ga ne ostavim na miru.E pa samo nek navale a ipak ima ljudi koji ce im stat na kraj:thumbup:
Ispricavam se moderatorima na prostacenju i ako sam nekog uvrijedio ali me ovakve stvari jako ljute:angry:
Necu ja odustat od toga da provedemo taj deal i da ja dobijem svoje, no ima masa razloga koji mogu dovest do toga zasto se neki posao oduzi. Jednom sam se ja dogovarao oko kupovine zvucnika i taman kad trebali realizirat ja otisao na rad na more na dva tjedna. Covjeku lijepo objasnio, on pricekao i poslije obavili to. No ovaj ne salje iako ima adresu i vec pred tjedan dana mu uplaceno 150kn na racun u ime grafe. Nije 150kn puno niti ce itko propast zbog toga, no da ja jednostavno to ostavim na miru ispadam papak, a takve poput osvetnika ucim tome da mogu proci varajuci ljude po netu. Dat cu mu jos malo vremena i tad sjesti na vrat tako jako da nece osjecat noge.
Prije svega takve treba izbacit s foruma pa neka nekog drugog probaju zajebat.
SLAŽEM SE
Imao sam i ja problema s jednim jebivjetrom,jednostavno smo se dogovorili da ja njemu posaljem jedan mobac i on meni,i on meni poslo krsinu u koju sam ulagao hrpu love da ga sredim.I jos mi je tip prijetio da ce mi pozvat ne znam sve koga ako ga ne ostavim na miru.E pa samo nek navale a ipak ima ljudi koji ce im stat na kraj:thumbup:
@Sfreak...POZOVI TI MENE:notooth:,BROJ IMAŠ:evil:
ma istina je da ljudi ponekad ne mogu,ali red je objasniti situaciju i sve 5.Ne kazem da i ja nisam ponekad aljkav,pa i ne stignem(sad sam bio par dana u njemackoj na putu,a observeru sam duzan bio olovku od mda varia)ali sam covjeku objasnio i podlso mu je.Tako se to radi:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ledeni
neg kaj kompa,bumo mi njih sredili:thumbup:
Ja sam za to da se osvetniku da neki rok da objasni stvar a ako ne onda trajni ban, i sve ostale takve slucajeve. Ja sam bez razmisljanja uplatio wrangleru 1300kn na racun (doduse znamo se i s drugog forma) i sve proslo po dogovoru i u najboljem redu, tak bi to i trebalo funkcionirat na forumu pa one koji krse pravila treba jednostavno izbacit...
Ajde da napišemo i malo lijepih stvari.Još prije mjesec dana,mijenjao sam mob sa članom AXL, i dogovorili se da mi raziku vrijednosti(par sto kuna)uplati na tekući kad mu bude plaća.Uredno je to napravio i obavijestio me.Dečko je stvarno fer i pošten,te dajem preporuku svima koji će ubuduće trgovati s njim.
:thumbup:
ma naravno da necemo samo lose stvari,ali ja kazem kao primjer ako neki zbilja zele varati i muljati da im se na ovome forumu zbilja to ne isplati.Ali ko voli nek izvoli:thumbup:
...se to raspravlja o 5510, ak je ja sam ju kupio od njega, naravno nije poslao usb iako je rekao da to ide u njega i još k tome taj mobitel neprepoznaje mp3 format iako ga podrževa te tipka ako se dobro sjećam "š" nije radila= Citat =:
Izvorno postao Syzygy
....ja ga nazvao rekao probleme i predložio da mu ga vreti i on pristao
ma kako nije bitno 150 kn ,meni je dečko pri mojoj prvoj prodaji na ovom forumu mrtav hladan uplatio više od milje kuna na račun...ja sam zinuo i pojurio poslat mob busem...i forum mi je narastao u očima činio se kao skupina poštenih ljudi koji si pomažu i tu i tamo uštede koji dinar i baš mi je ova rasprava digla živac jer u svakom žitu ima kukolja i to mrzim...nije do 150 kuna nego do ugleda kom se riskira nek kupuje u burzi ili oglasniku...baš bed.= Citat =:
Izvorno postao Rain Man
= Citat =:
Izvorno postao pugy
Isto vrijedi i za Pugya; hvala na razumijevanju:thumbup:
Ja bih predlozio da se napravi Sticky TEMA BLACK LIST !!!
Ime + Prezime + Adresa + Tel
Sve navesti slucajeve i tako ljudi nauce.
Jos bi dodao kao Automat za zahvaljivanje....slicno kao vaga za repke
ovo zapravo ima smisla jer se ovdje vrte i osobe (poput mene) koje vole češće mijenjati mobitele pa bi bilo lijepo imati pregled pouzdanih članova...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao exotica
pa zato i postoji ovaj thread o zadovoljstvu trgovinom na forumu jer nikako nije u redu ljude označavati i stavljati ni na kakve liste ni ovdje ni igdje dalje - jer ko ima pravo odlučivati dali se radi o jednom nesporazumu ili namjernoj prevari forumaša.Svaka medalja ima dvije strane...uostalom ovo je prvenstveno forum a usputno oglasnik (barem je to bila ideja).Imate utiske ,niko vam ne brani da ocrnite koga god želite do neba ako ste nezadovoljni dealom a drugi će sami izvuć zaključke...(al treba pročitat šestotinjak postova zgodnije bi bilo da to moderator učini za nas i napravi listu jelda....:thumbdown )
Trgovao sa Atnom sve 5, nasli se razmjenili, popricali...nemam rjeci oba dvojca zadovoljni.
ja sam kupio mob preko pc-exp... lijepo dogovorio s "mile" (razmijenili smo sve potrebne podatke) da ga pošalje i čim ga city.ex donese meni na ruke ja uplaćujem na tekući pare. sve je prošlo normalno kak i treba bit . pa valjda niko nije tolko đubre da dobije robu i onda zavlači i obrnuto!!! ne kužim da uplaćujete nekom lovu na račun a robu niste dobili. pa samo se kurvama plaća unaprijed, oduvijek je tako bilo, i samo kurvama. :-/
pa potpuno je svejedno i jedno i drugo ide na povjerenje jer nešto se prvo mora poslat bilo lova bilo paket (ako nije plaćanje pouzećem) a to s kurvama nema nikakve veze :loco:= Citat =:
Izvorno postao tj1
eto ja moram da pohvalim andriju!dogovor je bio oko mjenjanja SE v600i za moju Motorolu v3 pink..
došao mi je mobitel az 3 dana.sve uredno,sve kako je opisao sa svim papirima garancijom sve uredmo..
nikakvih problema..
eto da se zna da tom čovjeku možete vjerovati :)
Ja sam vec poslovao s vecim iznosima na povjerenje. Osoba meni poslala z5500 i kad ih ja provjerio uplatio mu dogovoreni iznos na tekuci (oko 2000kn). Pred mjesec dana vkosalcu uplatio unaprijed 2000kn za w810i. I jos masu raznih stvari. Sve proslo u najboljem redu. I onda te na kraju zajebe ovakav klinac iz hocu internet generacije! :(
ima-ima, iz navedenih primjera je vidljivo da lova unaprijed teško funkcionira, al ko voli nek izvoli, pa poslije kukaj...= Citat =:
Izvorno postao iwek
ja poslovao sa clanom blozer,dogovorili se da ce on meni poslat mobac i ja uplatim.I sve je bilo ok,decku je trebala lova malo ranije,i ja mu rekao da mi skenira potvrdu o posiljci,i decko je skenirao i poslao.Ja uplatio,roba dosla i sve 5.Tako se to radi.
Naime da iskreno kazem nije mi bad trgovat na daleko sa forumasima koje sam upoznao preko threadova i kad vidim kolicinu postova,ali sa novajlijama samo lice u lice:thumbup:
Takodjer! sve 5! :thumbup: preporucam poslovanja sa doticnim!:king:= Citat =:
Izvorno postao Glava_18
Isto važi i za dombu, pohvale i u drugom smjeru :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao domba
Prije tjedan dana kupio Nokiu 7610 od Daniela na forumu i sve super. Mob radi bez greske:thumbup:
Prekjucer sam se nasla sa Vkosalecom radi kupnje Nokie 8310,mobitel je kao nov i radi kao urica,a kostao je 250 kuna,jeftino.Preporučujem trgovanje sa Vkosalecom.Sve je islo super :thumbup:
takoder preporucam trgovanje s Irenom, uvijek dode na vrijeme (sto se kod drugih u zadnje vrijeme tesko dogada) i sve se dogovorimo bez problema...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
ja tržio s nepar ljudi s foruma, zadnji "konan1":thumbup: . sve ok- sa svima:thumbup: , jedino on ima problema s baterijom na nokiji koju je prek foruma kupio:bunny: .
Ma svima baterija na 6230i malo drži.Nema problema.
Poslovao s članovima:
bobanmilan
sve u prošlo u najboljem redu, mob je odličan i preporučam 5/5:thumbup:
Ibiza Privilege
poslao mob sa krivim punjačem i nije bio otključan na sve mreže kako je rekao
....više se nejavlja 3/5
pugy
sve radi, ima dosta dobrih sadržeje na kartici;D 5/5
PS: pozdrav iz POŽEGE;D
poslovao sa clanom mulder
sve 5
poslovao sa smogovce, kao sto sam i ocekivao sve je bilo odlicno.
srki-također sve 5,korektan i prije i poslije,preporučam:thumbup:
Ibiza Privilege
poslao mob sa krivim punjačem i nije bio otključan na sve mreže kako je rekao
....više se nejavlja 3/5
ovo potpisujem. nesto ne stima s korisnikom koji je zbog lose prijasnje trgovine i informacija i promijenio svoj nick..itd.
e ovako vidio sam da se raspravljalo o osvetniku....i moram rec da sam ja snjim trgovovo na ljeto...odnosno mijenjali smo se...ja njemu poslo c 65 on meni n gage naravno uz nadoplatu....i kad mi je n gage stigla bila je sa puknutim ekranom..odnoso sa onom plastikom od maskice preko ekrana i punjač nije radio iako je bio reko da je u savršenom stanju!!! koliko ja znam adresu bi moro još negdje imat pa ako ste zainteresirani javite mi se na PM pa ću vam dat ili ovdje objavit!!! on je iz ivanic grada i nam još neke podatke o njemu i di mu radi mama..i kako se zove..!
trgovao sa konan1 ... po meni sve 5...
Kupio od konan1 siemens c65 za 50kn..Mob je odličan..Svaka pohvala konanu..
majke ti mile , pa ja na ovom forumu samo kupujem, a niš ne prodajem.;D
Zamjena K700i s Aaronom prošla uspješno! :thumbup:
Mobitel je kao novi i sve je bilo kako smo se dogovorili.
Ocjena 5/5.
takoder trgovina s osvetnikom88 prosla nezadovoljavajuce, jer se nije drzao dogovora te mobitel nije ni stigao.= Citat =:
Izvorno postao DrugBrko
Sa bubamezivot i blozerom i što se mene tice sve 5.
po 2. put poslovao s glava_18 i sve prošlo za 5....
posredno poslovao s imaticom,sve prošlo u redu,mobitel je onakav kako je u oglasu i opisano.plus što je držao riječ,jer sam ja htio doći po mob dan prije,ali on nije htio prodati jer je mob bio rezerviran.javio mi se sutradan kad je lik sa rezervacijom odustao.dečko drži riječ.
kao i s kowalskim, sve OK :thumbup: samo primjedba na jednog clana foruma koji je rekao da ce uplatiti novce. Nije uplatio novce za mob, niti je poslao objasnjenje zasto to nije napravio, a imao sam i drugih ponuda i njega sam cekao skoro tjedan dana= Citat =:
Izvorno postao kowalski
potvrđujem,mene je zbog tog lika konstantno odbijao...:thumbup:
zao mi je sto je tako ispalo :-/= Citat =:
Izvorno postao smogovac
sve5!bitno da si prodao mob:thumbup:
i da, htio bi taj kojem je mob bio namjenjen da se javi sam i napise zasto nije uplatio novce ili bar napisao da ne moze kad sam mu vec cuvao mob tjedan dana, a mogao sam ga prodati
= Citat =:
Izvorno postao imatic
a o kome se radi... ok bi bilo da kazhesh, da pazimo na njega prilikom trgovine
(mali hint: ovdje smo da se cinkamo :evil: )
ne, da vidim hoce li se sam javiti i objasniti. Ako se ne javi do sutra navecer, reci cu tko je to= Citat =:
Izvorno postao bubAmeZhivot
Jedna velika pohvala za clana Fantun28 , danas mi je stigao mobitel , covjek je sve sto je i rekao stavio u kutiju , zapakirao i poslao , i najbitnije je da je sve kako je rekao , dakle mob je kao nov , i najvise me iznenadilo sto mi je na kutiji napisao kod telefona - sto je vrlo bitno kod rabljenih za resetirati , stvarno sam iznenadjen vrlo ugodno . kad bi svi bili takvi ... :thumbup:
kitsat je :king: ... reko mu da mi hitno treba lova i on za 20 min do mene :)
i to sve sad, maloprije... uredno platio mob :bunny:
samo preporuke
evo da se ja nakon dugo vremena javim i da pohvalim "druga" kojeg buba život ili ti bubAmeZhivot, drug i pol, malo ih je takovih ali ih ima... covijeku nije bio problem u gluvo doba noci naci se cipelcugom (temp. oko 0 celzievih) te po dogovoru spustiti cijenu svog urdjaja za ni vise ni manje nego 15%.
Stoga druze bubAmeZhivot :
SVAKA TI DALA...:thumbup:
P.S. caja i brzo bus se zgrijao ;D
Hvala, poslovanje sa Router-om prošlo bez problema. Lako smo se dogovorili i uredno je uplatio novce.= Citat =:
Izvorno postao Router
Je da sam malo čekao, ali to je do HP-a.
Ocjena 5/5. :thumbup:
Trgovao sa sfreak-om! Kupio sam od njega karticu miniSD 1GB. Njemu su trebali hitno novci, ja sam mu ih odmah nakon kontakta uplatio na racun, a on je meni poslao karticu. Kartica danas stigla, sve radi, sve 5!
Preporucujem!:thumbup:
Također trgovao sa ZicoZg; sve na mjestu i po dogovoru. Preporuka. :)
Poslovao s mulder -om (ako netko upiše u trazilicu da se zna da je on sad RedkinG ) 5/5 preporuka trebalo vremena da dođe ali to nije do njega nego hp-a
poslovanje s Hacker -om (novi nick mu je OuttaControl ) isto se 5:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Hacker
tajodjer trgovao sa zicozg,i sve proslo bez zastoja:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zicozg
10/5 preporucujem!
Sa moje strane također sve 5! Preporucam! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ::wrangler::
Poslovao s članom DarioB...našli se u dogovoreno vrijeme, ja njemu dao Nokiu 8800, on meni Samsung D900 i 950kn, mobitel je bio kao nov, kao što je i rekao...svakako preporučam trgovinu s njim....svaka čast, majstore! :thumbup:
Jucer obavio razmjenu s clanom _GT, svaka preporuka za trgovanje:thumbup:
Evo s moje strane prica oko Osvetnika konacno dosla kraju. Ne mogu da ga pohvalim, koliko god bi on to htio. Mora nekako naucit da se ne moze to tako radit. Grafa (radilo se o grafickoj, ne mobu) je stigla ispravna i to s zakasnjenjem od 25 dana (trebala mi drugi dan). Je li zivio u zabludi da to sto radi je OK i nije znao drugacije? Ima li kakav dobar razlog tako dugog odugovlacenja? To zna samo on. Nadam se da ce uvidjet svoje greska, prestat prodavat robu s mjesec dana zakasnjenja. Mlad je, nadam se naucit ce. Ako mu itko ponovno ukaze povjerenje svakako neka rezultate javi na "grupu" iako mislim da se to nece vise od njega desit. Al kad zajebes dosta ljudi izgubis povjerenje i onih koji su ostajali po strani.
Jos moram samo da napomenem zamku uplacivanja para unaprijed na racun prodavatelja. S svojim dugogodisnjim iskustvom nisam imao problema i to uglavnom s starijim korisnicima raznih foruma i grupa. Isti su spremni slati iduci dan kad sjedne uplata, slati postom s otkupninom, pa cak i poslat unaprijed pa kad sam ja provjerio robu uplatio novce (osoba mi poslala z5500). Povjerenje i odgovornost na djelu. Mladji korisnici i to sam uvidio kod vise njih boje se poslat recimo najsigurnijim nacinom (postom, poduzecem), a nikakav nacin osim prvotne uplate na njihove racune ne dolazi u obzir. A neki od njih ne znaju razliku izmedu tekuceg i ziroracuna. Najsigurniji nacin je osobna predaja, al cesto ne dolazi u obzir zbog udaljenosti. Izgleda da ista pravila ne vrijede po svuda ili su prestala vrijedit, a ja sam svakako sad naucio da se to vise ne moze tako radit. Jer u slucaju osvetnika ja bi iduci dan odnio svoje pare drugamo.
Isprike na poduzem postu.
-Ispricavam se zbog velikog zakasnjenja ali stvarno nisam mogao prije poslati graficku i nisam htio nikoga s.eba.i zato se jos jedanput ispricavam Rain manu i zahvaljujem mu na njegovoj strpljivosti covjek je stvarno dobra dusa i svaka mu cast!:thumbup:
Trgovao sa BM0021, sve 5! :thumbup:
Trgovao sa clanom El Nino i sve 5, dogovorili se i o mogucem uvjernom vracanju telefona s obje strane.
:thumbup:
moja preporuka
Evo i ja sam trgovao sa S.Silva članom, sve5 i sve štima..fino prepolovili poštarinu;D i svi zadovoljni(nadam se)
Trgovao sa Smogovcem, sve OK :thumbup:
također,preporučam trgovinu sa članom iznad:thumbup:
Trgovao sa Berom,posao odrađen 100%.
Ocjena 5/5:beer:
takoder i s moje strane s aronom sve 5 proslo, preporucam ga za trgovanje stvarno fer osoba
Trgovac: Koki...
Dogovor... Kučište za SX1...
iako je trebalo malo vremena da pošalje kučište ( jer je bio pre zauzet, a nije imao opremu da ga kvalitetno rastavi, pa je morao dat legi da to obavi ) ali eto maska ( kučište ) je danas stiglo i sve je onako kako je rekao...
stvarno svaka čast... 5/5
još samo da mi se što prije javi, da mu ja uplatim ili pošaljem novce...
naime ,posebno je pohvalno što ima povjerenja...
najviše mi se sviđalo... ja tebi pošaljem, pa si ti vidi šta hoćeš ako ti se sviđa , uplati, ako ne vrati...
care svaka čast, javi se na ICQ :thumbup:
Trgovao sa sfreakom... Kupio usb tv karticu... Iznimno zadovoljan...:thumbup:
Ocjena: 5/5...
takodjer i sa moje strane sve proslo super,svaka cast covjeku.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
ocjena 5/5
poslovao s članom zweitakt i sve super, sve kako je dogovoreno, preporučam:thumbup: :thumbup:
ocijena 5/5
takodjer pohvale redkingu
5/5
konan1 ,sve po dogovoru,sve kako je rekao...preporučam:thumbup:
Smogovac:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
zaboravio sam nadodat najvaznije u vezi trgovine sa redkingom,covjek je uplatio novce na povjerenje,a ja tek onda slao posiljku,tak da mjenjam ocjenu u 6/5
:)
da sam stigo i ja bi to napravio ;D ;D
= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
bit ce prilika...:thumbup:
Poslovao ponovo s vkosalecom i prošlo je sve super...bilo mi je hitno za mob, dečko mi je izašao u susret makar je bio praznik i skidam mu kapu zbog toga :thumbup:
Svakako preporučam trgovinu s njim - ocjena 11/10 :thumbup:
nema beda frende...zao mi je sto nisam stigo odmah ti poslat ali nisam mogao lcd izvadit jer je seraf bio izlizan, a nisam imao adekvatnu, tj dovoljno kvalitetan sarafciger...= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
vazno da je sve dobro proslo...takoder preporucujem trgovinu s Krompirkom, uvijek kako kaze tako i napravi pod svaku cijenu :thumbup:
i ja tebi skidam kapu sto si dosao na Jarun iz Zapresica...takoder, d900 je sve kako si reko i napiso, pohvala na detaljnom opisu i preporucam trgovinu po neznam vec koji put...svaki put sve bilo za 10...= Citat =:
Izvorno postao El Niño
pozz:thumbup:
također sam prije koji dan trgovao sa vkosalec-om...
kupio Nokiu 6280... dogovorili se kod jaruna, i malo je kasnio, al nema problem... netko prije me je kasnio... :)
Sve 5! :thumbup:
preporučujem trgovinu sa njim...
trgovao s clanom Andrija,nasli se i sve rjesili kako treba:thumbup:
ocjena 5/5 sve pohvale i slobodno trgovanje s njim:thumbup:
Kupio sam SX1 od sfreaka i mob je ko' nov, ja prezadovoljan ;D
Inače, vidi se da je dečko pošten, čak i prepošten.
Nema šanse da vas on ikad prevari. Amen.
Sve pohvale :thumbup:
Poslovao sa "TITAN" točnije ja našao oglas, brat dogovorio i preuzeo, potpuno pozitivno iskustvo, preporučam! :thumbup:
EDIT: ovo je najočuvaniji mobitel kojeg sam ikad kupio, svaka čast:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
5/5
Trgovao sa članom RedkinG, čovijek me nikad vidio ali je bez straha uplatio na moj tek. račun dogovoreni iznos novaca.
Štoviše, poslao je i više novaca (dio troškova prijevoza)-SVAKA ČAST MAJSTORE
Nadam se da je zadovoljan mobom,s moje strane SVE 5!
Na kraju mogu samo PREPORUČITI ostalima slobodno tržite- ČOVIJEK JE OD RIJEČI!:thumbup:
trgovao sa dankec.prodao mi auto radio u fenomenalnom stanju!preporucam trgovinu s njim! pozdrav :thumbup:
Trgovao sa 'xianfu', ocjena 5 :thumbup:
Takodjer s moje strane sve 5!= Citat =:
Izvorno postao Pacman
poslovao s El Niñom, prodao mi sony mp3 player, sve 5:thumbup:
Poslovao s članom krompirko evo sad sam dobio mob kod mene, odličan je i preporučam
Ocijena: 5/5:thumbup:
Kupio sam K750i od člana: Bero
Moja iskustva s njime nisu baš najbolja, pa dajem ocjenu 3/5
...da se razumijemo, mob sam dobio u roku i s opremom kao što je rekao, jedino je stanje moba malooo lošije nego "dosta dobro očuvan" kako je rekao :-/
Ipak, možda sam ja samo loše prošao, pa ne želim čovjeka ocrniti, ali da se zna...
= Citat =:
Izvorno postao andrija
ovako kao sto sam i andriji napisao po meni mob je u ok stanju i nista mu ne fali no ima jedan udarac na poklopcu kamere sto se i vidi na slikama koje sam mu poslao te je izlizan vodafone gdje pise i uglavnom slova
po meni problem lezi u tome sto ga je Andrija namjenio dalje za prodaju pa je mislio da ce dobiti ultra ocuvan mob, kako je napisao sa jednom ili dvije crtice za male pare, ja sam ga dao ispod cijene (900kn) i mislim da je to bila fer i realna cijena i da ja tu nikoga prevario nisam
sto se tice same trgovine s andrijom , on je sasvim ok jos mi je izasao u susret s novcem uglavnom nemam primjedbe sto se toga djela tice