I ja sam ga flasho s tim modom! Super je, naspram onog vodafonovog!
Nego, mene zanima ako mogu kako maknut onaj wellcome screen, jer me smeta malo onaj zvuk kada ga palim!
I ja sam ga flasho s tim modom! Super je, naspram onog vodafonovog!
Nego, mene zanima ako mogu kako maknut onaj wellcome screen, jer me smeta malo onaj zvuk kada ga palim!
= Citat =:
Izvorno postao dinek007
Dajte dečki malo napišite o tome. Kak je riješeno to sa punjenjem komp-punjač-usb... Dali se tipke iznad crvene i zelene tipke daju promjenit ( pitam zato jer vidim da su kod vas promjenjene ) itd. Budite kolegijalni pa podjelite svou oduševljenost s nama koji to još nismo napravili.
Wellcome screen možeš lako promjeniti sa Motokitom.
PozdraF
Ovo s punjacem je rijeseno na taj nacin da se kada mob ustekas preko usb-a na komp ne puni vise kao prije (s vodafonovim softwareom)...tipke iznad crvene i zelene se daju promijeniti naravno (ides na personalize/home screen/home keys/left soft key-right soft key i stavis sto hoces) jedino je bad to sto se ne moze promijeniti smart key (onaj gdje je defaultno postavljeno sounds na lijevoj bocnoj strani motorole ispod gumbica za pojacavanje i snizivanje glasnoce-al koristi kad je mob zaklopljen jer mozes uci u shortcuts i preko vanjskog ekrana birati sto hoces)..gumbic za kameru koristi se za prekidanje dolaznog poziva kada je mob zaklopljen..i to je to...sto jos hoces znat!????..= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Nemoze...jedino ako se malo dublje pozabavis sa mma_ucp-om...jer nema vise EMessage i EBrowsera da ih promijenis u AM i AB...tako da mislim da ne...= Citat =:
Izvorno postao Sator
ej može li mi neko reći gde mogu da download-ujem igricu Prince of Persia (Džabe) bilo koji deo.
Evo linka: http://rapidshare.de/files/21676872/...ersia.rar.html= Citat =:
Izvorno postao Sample Slayer
Daj mail i posaljem ti jedno 200 java igara za motorolu!:thumbup:= Citat =:
Spoji mob sa kablom i otvori P2K Commander i na a/mobile nađi fileove cust goodbye.gif(114 kb) i custwakeup.gif(396 kb) i skini ili obrisi sa moba. Uz to idu i pripadajući mp3 zvukovi pa i njih skini ili obriši Cust_start~up.mp3 i Power~down.mp3. Ja sam obrisao i slikicu na vanjskom ekranu clyuet.gif i još jedan file koji mi se činio nepotrebnim, mmapi_rEcORd01.amr. Naravno da sve te stvari možeš zamijeniti sa onima koje se tebi sviđaju ili ih potpuno obrisati!:licklips:= Citat =:
Izvorno postao dinek007
Ljep pozdrav!
Molio bi ako mi netko može pomoči kako da stavim igre na Motorolo v360.Imam USB kabal.Ako možda ima tko nešto igara molio bi ga da mi pošalje na daresu tarass@volja.net
Hvala Ben!
za upload igara na mob koristi "MotoMidman"= Citat =:
Izvorno postao Ben
što se tiče izvora igara potraži ovde negdi na forumu svojevremeno je neko bacio na rapidshere link s 20MB java igrica!
Se izvinjavam ali gdje mogu nači taj rapidshere ?
Hvala Ben!
inače rapidshare.de al igre su na= Citat =:
Izvorno postao Ben
http://rapidshare.de/files/15327973/...Games.zip.html
al zahvali "JA SAM" jel on dade link!
BTW http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6895
recimo da puknem Y MP 1.2- kolko vidim nema hr-lp dal mogu poslije ubaciti mu samo jezik?
(koji i s čim - bio bi zahvalan na nekom provjerenom upload-u)
zanima me kako maknuti onaj iTap dictionary..da ga uopce nema samo da ima ono normalno za pisati..!?...jer ovako moram svaki put namjestati se eng na none...!???
Stavi Gogsov dodatak ako nisi. Javi mi se na private ako nemaš pa ti pošaljem!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao bubyx
Da li ti je mob podešen da prebacuješ igre na fon preko kabla. Javi mi se na PM pa ću ti poslati file kako se to radi, sve je super opisano. Autor tutoriala je Bluedevil!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ben
Vidim da si još u šoku od zadovoljstva pa ne razumiješ kaj sam te pital. Dakle ne pitam te za Soft tipke nego za tipke koje se nalaze IZMEĐU Soft tipki i zelene ili crvene tipke a one su inaće nazvane Right extendet key i Left extendet key.= Citat =:
Izvorno postao bubyx
Nadam se trezvenom odgovoru i nemoj mi kaj zamerit. Hvala
PozdraF
Aha da sry...lijeva ide na personalize i neda se mijenjati a desna ide na voice dialling...a nisam skuzio da se mogu mijenjat...sorry zbog missunderstandinga...:-D..= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Može se promijeniti samo lijeva!= Citat =:
Izvorno postao Doc77
...Da li za Language Pack moram mijenjati cijeli softver od motorole or what....ne kuzim...s cim da ga stavim na moto....ne bi htio shebat nesto...:dunno: ...
Molio bi ako mi netko pošalje meilom nešto igara za motorolu v360.Ja imam jako spor internet preko običnog tel.modema tako da mi se sve otvara jako dugo.Hvala u napred i ljep pozdrav!
tarass@volja.net
L.p.Ben
da, LP se mora flashat na mobitel. no to ti je flash koji u mobitelu dira, tj briše već postojeći flash (LP) i ponovno piše drugi (koji već stavljaš). tako da ti nisi ništa u mobitelu promjenio osim LP-a.= Citat =:
Izvorno postao bubyx
Samo udri!
gledaj majstore. i ja sam još na dial upu i već sam više od godinu dana na forumu. skidam Monsterpackove (12-15mb), programe po 10 mb-a i svaki dan postam na forumu i sve se da napraviti. Ako tebi treba nekoliko igrica koji su možda sve zajedno 5 mb-a, treba ti sat vremena da nađeš, skineš ih, proučiš tutorial kako se instaliraju, skineš se sa neta i još ih u to zaračunato vrijeme staviš na mobitel.= Citat =:
Izvorno postao Ben
Pa nemojte biti tako lijeni! Na forumu je jedna tema "Linkovi" gdje je 100% naveden link za direktan download java igrica.
Poštovanje :)
Gogs daj mi posle pokaži takav link:rolleyes: za v360 ja sam se trudio ali nisam pronašao ništa pametno.:rotfl:
L.p.Ben
www.boxic.com registracija= Citat =:
Izvorno postao Ben
http://public.globalnet.hr/~jsinkovi
VIDI SAMO OVO OVDJE!!
http://www.java2phone.ru/eng/
http://www.free.cz/motorola/
http://www.motomodders.net registracija
http://www.zedge.no
http://rapidshare.de/files/15327973/...Games.zip.html
I na kraju Linkovi
Java je java i paše na sve vxxx motorole!
Ok sve je kako sam i mislio da ce biti..hehe..samo se LP promijenio...cool...thx GoGs...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Dragi moji MotoRisti ja riješio svoj problem sa tipkama iznad crvene i zelene tipke, ali samo napola. Za drugu polovicu trebam Vas pa da i to riješimo.
Dakle otkrio sam da 0313-0001seem i 0314-0001seem-ovi kontroliraju te dvije tipke. Izvukao sam ta dva seema iz vodafone v360v (još ih ima) i prebacio 0313(imenik) na lijevu tipku. Desnu (0314) nisam stavljao jer mi ne trebaju propušteni pozivi na desnoj tipki (želim tamo poruke).
Dali je moguće nekako "prepisati" vrijednosti "poruka" u 0314seem, i kako to uopče naći, pa da to valja ili tražim previše.
PozdraF
Vidi ovo ako ti pomogne= Citat =:
Izvorno postao Doc77
V360 SEEM 005B-0001 key map
I found out the following key map in 005B-0001 for V360 yesterday.
Offset | Key value | Key
00-08 | 01-09 | 1-9
09 | 0a | *
0a | 00 | 0
0b | 0b | #
0c | 12 | green key
0d | 11 | red key
0e | 0f | right soft key
0f | 0e | left soft key
10 | 2c | up
11 | 14 | menu
12 | 2d | down
13 | 17 | volume up
14 | 18 | volume down
16 | 2b | voice key
17 | 15 | smart key
1a | 2f | right
1b | 2e | left
1c | 3d | fire
1d | 11 | red key?
1e | 42 | browser
1f | 3f | camera
20 | 3e | instant power off?
32 | 32 | BT headset
33 | 33 | Wired headset
Explanation
Each offset represents the physical key on your phone. The key values represent the actual function of the keys. This key map shows the original moto key map. To remap it, change the key value will do.
For example, the offset of smart key is 17, the key value of the fire key is 3d. Set the value of offset 17 to 3d will remap smart key to the fire key.
I ovo ako ti treba
for enable USB charging:
SEEM 004a_0001
offset 0207 - bit 0: Disable USB charging (1 off, 0 on)
:thumbup:
Doc77 možeš li mi meilat seem 0313-0001 i 0314-0001 koje spominješ da vračaju tipke na funkciju vodashit softa. Ja sam svoje backupirao ali samo do 0310-0001.= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Šaljem ti mail na PM. THX
Mali David
Hvala na pažnji. Upravo sa dotićnim gospodinom kojeg citiraš (Yuet) paralelno pokušavam riješit ovaj upitnik oko tih tipki. Još nismo sasvim na čisto oko te desne tipke 0314-0001seem. Toplo se nadam da će netko od naših MotoRista prvi to skužit pa da odahnem jer me to kopa već nekoliko mjeseci a nemam baš puno vremena čaćkat oko toga. Već me baba hudo gledi kad krenem prema kompu tako da priželjkujem potajno da netko sposobniji od mene to napravi a ja ću se zadovoljit time da sam možda ja upravo TAJ koji je pokrenuo ovu istragu.
PozdraF
I sam sam u sličnom problemu da nemam vremena, još nisam sve sakupio ni za flesh v360v, samo najosnovnije modove da bude podnošljiva. Ako naletim na nešta, podjelit ću sa svima.
Daj molim te potegni sve seemove u komp. pa nek se ima ak će trebat.= Citat =:
Izvorno postao mali David
evo i ja sam se malo pigrao sa seemovima 0313 i 0314 u 0313 sam upisao PhoneBook,Games i Message i oba su radila ma lijevoj tipki a sta god upisao u 0314(valjda desna tipka) ili mi je kamera ili nista ne radi,
a sta se tice seema 005b sve sam uspjesno izmjenio po gore navedenim uputama, na vanjski desni sam stavio kameru, meni, zelenu tipku, a bilo mi je na glasovnom biranju, promijenio sam i fire (tipka u krugu) na navedene funkcije i sve fino radi,
znaci sad je samo problem u tipki iznad crvene nju nikako ne uspijevam promijeniti, jel nekome uspjelo?
PS. prije nego flasham sa Yuet modom htio bi napravit LP sa hrvatskim jezikom, u shxcodecu splitam flash file koji ima LP002f koji je iz flasha koji sad imam na mobu, spremim LP file kao .smg, kad ga idem spremiti kao .shx program mi javlja gresku i ne spremi dobro (shx radim od langpack fajla i RAM dovnloadera) jel ima ko ideju u cemu je problem? (imam dvije verzije shxcodeca i na oba se javlja ista greska, nekakvi error na nekakvoj adresi)
što se tiče tipke iznad crvene - s Yuet-ovim flashom tamo ti je glasovno biranje što znači da je promjenjeno (bar u odnosu na vodafone) al u opcijama nema mogućnosti promjene te tipke nego bi trebalo "ručno" no to još nisam probo!= Citat =:
Izvorno postao munjenibrinjak
Isprobo sam i MRHOLLOW MP za v360 kod kojeg je ta tipka bila promjenjiva u opcijama! - znači može se!
Ak ti treba koji seem za usporedbu s Yuet-a sam reci pa ga dobiješ!
A što se tiče LP gogs ti je napravio i paše na sve što sam ja isprobavo!
mozes mi molim te poslati seem 0313_0001 i 0314_0001 na mail ljfb@net.hr= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
pitanje za gogsa s kojim programom si napravio LP.shx ako sa shxcodecom koja verzija posto sa moje dvije ne mogu napraviti, javlja mi gresku, otkud da skinem shxcodec koji valja?
E, možda je već pisalo, al kak da napravim da se može punit preko kompa??
Čuo sam da ima neki dodatak kao, al kaj?
što se tiće LP-a, kada radiš LP, onda moraš monster iz kojeg vadiš jezik, strpati u neki novi folder. kad ga rastaviš, .smg file ti se pojavi u tom folderu. nakon rastavljanja moraš pobrisati sve iz monstera osim LP-a i RAM-a. i kada spremaš, moraš prvo to spremiti u isti folder, jer ti je tamo početni monster, jer ak ne spremaš u isti, on baci error. zato prvo spremiš u taj folder, pa kad ga save-a, onda si ga prebaciš kuda god hoćeš!= Citat =:
Prouči na ovoj stranici http://xtrememodderz.com/index.php?i...&singlepost=44= Citat =:
Izvorno postao dinek007
Trebaš staviti tamo dotični seem!!!
Evo imam nekoliko pitanja... imam v360, i ima par stvari koje me pomalo zivcraju i muce:
1. Zanima me u kojem se seem-u edita da kad udete u slike, video ili audio odma otvori ono sto imate na kartici a ne na telefonu, a dal je moguce da se vidi oboje u istom?
2. Imam problem sa nekim skinovima.. (otkljucao sam desnu soft tipku) i sada kad stavim neki skin vidi ma se samo lijeva tipka, desna je prozirna i ne vide se slova, ali radi, jel problem u mma_upc file-u ili ?
3. Imam skin sa 12 ikona i mma_upc je postavljen na to ali nisu sve ikone od skina tj. 8 ikona su one koje idu sa skinom a (My Files, Record Video, Shortcuts i Connectivity) ostale su iste ko i kod vodafone skina, u cemu je problem?
4. Jeli ko ubio "kratice" mozda? ( bez flashanja ) :-)
TNX unaprijed. I ako nije bad onima koji imaju V360 i te stvari koje mene zezaju njima rade , dal bi mogli poslati file-ove (seem-ove ili koji vec je potreban) na Mail >zero.inet@inet.hr<
1. neznam, kod mene na e1000 pokazuje odmah i sadržaj telefona i sadržaj kartice!= Citat =:
Izvorno postao Z3R0
2. problem ti je u mma. mobitel ti je sigurno bio brandiran, a ti si ubacio skin i tu ti je nestala tipka! savjet. stavi unbranded flex i ponovi skin i nemaš problema.
3.to ti je posljedica ostatka vodafone branda. ponovno, preporuka unbranded flex
4. išlo bi editiranjem mma i 0032_0001 seema, no nikad se nisam patio sa mma, tak da konkretno ne bih znao što činiti.
Zgodna pitanja i mene su mučila skoro ista!= Citat =:
Izvorno postao Z3R0
Po problemima zaključujem da vjerojatno imaš vodafone soft tj v360v!
Preporuka rješenja za probleme 1., 2., 3. i 4. je - flašni ga s Yuet MP i rješio si se svega!!!
1. Kod yuet mp-a ti je napravljeno tako da ti prvo otvara mem karticu a poslije ti moš prebacit na memoriju telefona! al nije napravljeno da vidiš oboje bar ne pod multimedia!
2. dok sam još imo vodafone soft samo sam otključo desnu soft tipku nisam mjenjo mma_upc i puknio neki novi skin uz ove na mobu i tipka mi je bila ispravno prikazivana (kod korištenja tog novog skina)
3. u vodafone softu su neš skajlali s ikonama i skinovima tak kad god sam promjenio neki skin osim onih koji su došli s mobom ikone su bile drugačije od očekivanih (onih kakve su trebale biti) no s yuet-om to se ne događa mjenja kompletno sve ikone s skinom (ako ih u skinu ima)
4. negdi sam naletio na opis postupka al nisam se zamaro s tim brže ti je da ga flash-neš
kako da napravim .jad fajl za igice od fajla sa .jar extenzijom. Ako se to može uraditi kojim programom to da uradi
Mozes sa MotoMidMan-om stavit da ti instalira .jar file na mob i onda ce ti on sam napraviti jad file i iz njega usnimit java program na mobitel. A ako ti treba bas jad file za nesto, to ne znam kako ga sam napraviti.
Jako jednostavno sa "seemplayer29". Ima kjava tools u izborniku i sa njim možeš raspakovati jar, editirati i ponovo zapakovati i naravno generirati jad file.= Citat =:
Ja to nemogu nigdje nać..... (koristim P2K TOOLS, ono file menager)= Citat =:
Izvorno postao Sator
Naravno to sve vijedi za Yuet MP!!!= Citat =:
Izvorno postao dinek007
No i tamo ima jedna kajla!
Ni ja nisam mogo nać niš od toga s P2k Tools-om!
Uzmi P2kComander i s njim pročitaj a, c i b disk na mobu pa ćeš ih tamo nać.
Stvar je u tome da je Yuet stavio tim slikama hiden extenziju pa ju p2ktools nevidi, ja sam u P2kComander-u samo promjenio extenzije slikicama, zvukovima i svemu ostalom (s F2) i sad sve normalno vidim u p2ktoos-u!
Ne kuzim, ja sam to sve sa p2k toolsom mogao vidjeti...imate gore onaj meni view- i onda tamo pogledate gdje vam je kvacica a gdje ne...i stavite koju vrstu filea hocete vidjeti (hidden, system, user i readonly). Neznam zasto bi se mucio s mijenjanjem ekstenzija kad mozes ovako na jednostavniji nacin...:-D...= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
A meni ne radi tako..= Citat =:
Izvorno postao bubyx
Nego, skinuo sam onaj seem za punjenje moba.... I kak da ga sad uploadam?? Ne kužim, odem na seem editor i odem na load from file i kliknem save to phone i ne radi..
Radim li nešto krivo?? Il treba još nešto napravit?
:rolleyes:
...ovako prvo ustekas moto preko usb a i onda ides u p2ktools i zatim na seem editor i loadas prvo taj isti seem s moba...i onda loadas from file taj seem i stisnes save to phone...i onda restartas mob i mora raditi jer sam ja to jucer bio napravio...ako neide javi mi se na pm...:-D...= Citat =:
Izvorno postao dinek007
e ja nisam= Citat =:
Izvorno postao bubyx
i onak sam to otklonio a neznam u čem je fora jer kad sam ponovo u p2ktools stavio bilo šta na hidden bilo je vidljivo!= Citat =:
imate gore onaj meni view- i onda tamo pogledate gdje vam je kvacica a gdje ne...i stavite koju vrstu filea hocete vidjeti (hidden, system, user i readonly). Neznam zasto bi se mucio s mijenjanjem ekstenzija kad mozes ovako na jednostavniji nacin...:-D...
...hmmmm...ne znam ima neka caka u tom p2k toolsu...npr ja nisam mogao vidjet one slike za create new entry u phonebooku a kad sam maknuo kvacicu sa hidden onda sam ih vidio...ne znam nesto mi je malo cudan moj p2k...hehe...al ove slike custgoodbye i custwakeup sam mogao vidjet kad su mi sve kvacice upaljene (hidden,system,user i readonly) isto kao i clyuet.gif (za outer display)...tako da stvarno neznam u cem je fora...= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Da, meni ne pokazuje... Kad kažete a\ mobile, onda mislite baš da je u a\mobile, ili jednom od njegovih podfoldera?:bunny:= Citat =:
Izvorno postao bubyx
"a\" je čisti "a"!= Citat =:
Izvorno postao dinek007
Pod "a\" su ti clyet.gif, costgoodbay.gif, costwakeup.gif, gain_table.bin i još dosta toga al ovo je najzanimljivo.
Dok je pod "a\mobile\audio" Cost_Start~up.mp3 i Power~down.mp3.
A na "c\" imaš još nekih 7 sličica koje je zgodno izmjeniti!
rijesih problem mijenjanj funkcije one tipke iznad crvene, problem je bio u key mapingu u seemu 005b_0001 u offsetu 1f treba staviti 43 kada to stavite onda funkcije te tipke mijenjate u seemu 0314_0001 tako da upisete sto zelite da vam tipka radi, dostupno za staviti je sve iz menua, tocan naziv pogledate u mma_ucp, vazno je da se ne zezne veliko i malo slovo,
tipka iznad zelene se mijenja u seemu 0313_0001 kao sta je otprije poznato
Bravo majstoe, isprobat ću čim stignem doma pa se pišemo. Ako valja imaš udarac na vagu od mene.= Citat =:
PozdraF
dal ima netko p2k menu editor a da mu radi sa mma_ucp sa v360, skinuo 10ak verzija sa raznih stranica, ispalo samo 4 verzije ali ni jedna nece da otvori menu na v360, negdje sam procitao da negdje ima a di pitam vas
Mislim da ovo ne vrijedi za Yuet MP varijantu jel meni u seemu 0314_0001 piše Camera - a tipka iznad crvene ima funkciju glasovnog biranja= Citat =:
dok u 0313_0001 piše VideoCamera a tipku mogu u podešenjima mjenjat u bilo šta (trenutno imenik)!
Dal ima pomoći za tipku iznad crvene kod Yueta jerbo ne koristim govorno biranje a malo me iritira što nemogu da iskoristim tu tipku za neš drugo?
kod yuetovog moda ti je napravljen totalan preraspored tipki= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
seeem 005b_0001
Offset | Key value | Key | Yuet
00-08 | 01-09 | 1-9 | 1-9
09 | 0a | * | 0a
0a | 00 | 0 | 00
0b | 0b | # | 0b
0c | 12 | green key | 12
0d | 11 | red key | 11
0e | 0f | right soft key | 0f
0f | 0e | left soft key | 0e
10 | 2c | up | 2c
11 | 14 | menu | 14
12 | 2d | down | 2d
13 | 17 | volume up | 17
14 | 18 | volume down | 18
16 | 2b | voice key | 11
17 | 15 | smart key | 3d
1a | 2f | right | 2f
1b | 2e | left | 2e
1c | 3d | fire | 3d
1d | 11 | red key? | 11
1e | 42 | browser | 15
1f | 3f | camera | 2b
20 | 3e | instant power off?| 3e
32 | 32 | BT headset | 32
33 | 33 | Wired headset | 33
tako da ti je na tipki iznad zelene dignut smart key kojeg mozes mijenjat u postavkama a na tipku iznad crvene ti je dignut voice key odnosno vanjski desni gumb, rijesenje ti je da u seemu 005b_0001 promijenis offset 1f u 43 i onda ce ti tom tipkom upravljati seem 0314 ili 42 pa ce njome upravljati seem 0313,
on je napravio te promjene u svrhu upravljanja mobom dok je zaklopljen(pokretanje muzike, vol+/-, i nekih drugih opcija koje su u kraticama), znam ja sam si stavio yuet i jako sam zadovoljan ponajprije brzinom, malo puno sam si ga prilagodio al je dobar u duši.
P.S. jos sam promjenio desnu vanjsku tipku u desno tako da mogu i mjenjati pjesme sa zaklopljenim telefonom, on je rekao da to nije preporucljivo jer bi se telefon mogao resetirati kod otvaranja no meni se to nije ni jednom dogodilo
Izašoo novi Yuet MP v1.3!!!
http://xtrememodderz.com/index.php?i...&singlepost=44
Prckao sam po seemovima i u P2K Advanced editoru sam nasao hrpu toga gdje pise radio ovo radio ono. Zanima me dali se na V360 moze ukljuciti radio kao sto to imaju nokie?
Nema nista od radia. Stare motorole su imale radio ako bi kupio slusalice sa radiom, ali za v360 mislim da ni te slusalice s radiom ne postoje.= Citat =:
Izvorno postao Sator
Može li mi iko dati link za skidanje Prince of Persia the two thrones za motorolu V360
e ljudi bio sam na tekmi Hrvatska-Brazil :jump: i kada sam se vracao prespavao sam kod tete u austriji, i dode mi bratic kao ajmo pogledat mobitele, ja reko ajde mozda i nadem nest za motorolu, i mi u prvi ducan s elektronickom opremom i kompjuterskim stvarcicama, kad tamo iz izloga mi se smjese original motoroline slusalice, i micro sd (trans flash) kartica od 128 mb, cijena = 50 €, e sad mene zanima da li se isplati dat tolko da je bar 256mb ne bi ni razmisljo nego odmah kupio al 50€ mi je malo skupo za to, a nisam ni cuo kako rade te slusalice, pa opet cu najvjerojatnije ic na Hrvatska -Australija pa ne znam dal da kupim il ne, pomagajte ljudi...
Ne isplati ti se. Imas slusalice kod nas za 150 kn, a 512 trasflash karticu za 220 i to ti je ukupno 370, sta je par kuna skuplje od ovoga sta si ti vidio, a razlika u memoriji je pozamasna.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao vrapce
I jos k tome ak se sta desi imas garanciju, ali u Austriji. Kupi si to radje tu.
ok prijatelju, fala na savjetu spasio si me od uzaludno potrosenog novca, nego gdje si ti to nasao slusalice (govorimo o original motorolinima) jer sam cuo da ih nema ovdje kupit (mozda sam krivo cuo, ko zna) i karticu od 220 kn i to od 512 mb, to bi si stvarno htio nabavit..... fala= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Sto se tice slusalica ja sam ih kupio u zagrebu u Motorola Dream ducanu(RAM3) u Marticevoj ulici i platio sam ih 150 kn, doduse za L7, ali imaju isto i za V360 jer sam te sestri trazio i naravno su original. A za karticu si pogledaj na www.nabava.net i u search upisi transflash pa ces dobiti cijeli izbor. Za slusalice mozes i jeftinije proci ako si vjest sa lemiliocm, mozes sam napraviti adapter sa 2.5mm na 3.5mm prikljucak i koristis koje kod sluske zelis, jedino onda ne mozes se javljati na pozive s njima jer nemas mikrofon. Bilo je vec govora o tome u ovom threadu.= Citat =:
Izvorno postao vrapce
da probao sam lemit al nisam bas najvjestiji u tom, e fala za ovu adresu valjda cu nesto nac,fala:beer:= Citat =:
Izvorno postao xianfu
= Citat =:
mozda je glupo pitanje ali nisam uspio naći na forumu odgovor. Ovo sve radi i ok je, promjenio sam u 005b_0001 seemu vrjednost offseta 1f u 43 i sad ovaj 0314 seem upravlja njime , i to radi, ali sta ja mogu tu sve upisat to mene zanima:bunny:
osim VideoCamera ,Message, PhoneBook, šta još ima , što više stavite to bolje :)
ako niš barem da neko kaže šta treba stavit da bude opet popis poziva,
pozdrav:spin:
Možeš staviti bilo što iz menu-a. Prijateljski savjet, čitaj sporije pa ti neće slovo oku pobjeć.= Citat =:
Izvorno postao kroner
PozdraF
ja sam siguran da se mogu se mogu staviti sve stvari iz mma_ucp a neku drugu funkciju nisam uspio prikeljit= Citat =:
Izvorno postao kroner
Posto je ova tema prevelika za search imam pitanje koje je mozda vec odgovoreno. Kako mogu napravit LP iz MP posto mi nakon flashanja izbaci gresku "jump error". Postupak sam radio u shx codecu ali ocitno nije predvidjen za LTE2 mobitele.
Unaprijed hvala
evo majstore, da se ne patiš! http://rapidshare.de/files/15589220/..._GoGs.rar.html= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
trebaš samo iz MP-a izvući RAM Downloader i sami LP i napraviš .shx... vjerojatno si negdje pogriješio!
To sam i napravio, al nece, izbaci mi jump command error. Pricao sam s nekim na stranom forumu tko se kuzi u to i kaze da je to normalno za LTE2, da ne radi samo tako sa shxcodecom nego treba jos dodatno neke stvari editirat u hex editoru.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
da, ali kako si ti to radio? jel si izvukao LP iz monstera, ili si sam išao raditi LP?= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
Ja za v360 izvukao iz monstera bez problema...
Da, iz monstera.
mislim da znam u čemu je problem..= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
kada radiš sa shxcodec-om, trebaš prvo ovo napraviti.
napraviš folder (recimo desktop) i u taj folder prekopiraš monster iz kojeg vadiš LP. upališ shxcodec, otvoriš monster iz tog foldera, pobrišeš sve ostalo osim RAM-a i LP-a, stisneš "compile files to .shx", nazoveš nekak file kako hoćeš i moraš mu dodati extenziju (.shx) i obavezno moraš spremiti taj LP u isti folder gdje je monster pack!!
Probaj i mora raditi!
Pa da, tako sam i radio. Znaci ti nisi morao radit hexx editing? Cudno= Citat =:
Izvorno postao GoGs
nisam ništa... ali mislim da se to mora raditi sa L6, jer on javlja critical error kad se ubaciva moddani LP, zato što sadrži nekakvi SW upgrader, a ja pojma nemam ćemu služi, tako da mislim da on pravi probleme. no tako je na L6, a na v360 ne...= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
Ufffffff imao sam SE z520 i , izgleda mi puno jednostavniji rad sa tim flasovanjem ili update softwerm.
Ovdje se koristi dosta različitih prog, ko ,gdje ,kako,ništa ne kužim čitam od prve str i ima dosta različitosti a ja bi samo jedno da maknem ono v live crvenilo ružno.
skinuo sam par programa drivere ali mi je malo teže nego sa SE,kojeg sam jednostavno updejtao sa novim sofwerom.
nadam se da ne smetam ,da prvo pozdrav,
sad nakon što su mi otkodirali v360 mot,ostalo mi je sve od v live to bi pobrisao,
evo ti moji podaci o mobu pa mi reci šta moram mjenjat da bi očistio vodafone i sa kojim alatom.
verzija softwera je r4523-g-08.87.56...a
flexs je ver se6583axx050a9
hvala
Gle najjednostavnije ti ja bacit na moto Yueta i nemas brige...a ako si nasnimio RSD Lite na komp onda lijepo skines Yueta i flashas....= Citat =:
Izvorno postao Aaron
Ok sorry skinuo sam yueta oko 19 mb dali još treba koji prog jer je u raru i nemogu ga pokrenut nikako ni u deamon toolsu,dali moram imat rds lite prije ,i dali moram radt backup moba na pc , i zadnje gubim li hr meni.= Citat =:
Izvorno postao bubyx
bokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ovako:vidim da ti baš i ne ide suradnja sa compom i programima pa bih ti savjetovao da ovo dobro pročitaš,ima puno ali se sigurno isplati!= Citat =:
Izvorno postao Aaron
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15610
kao što ti već rekoh na PM. yuet i RDS. učitaš u RDS-u i samo kresneš start. čekaš da postupak prođe, mob će se restartati i imaš potpuno drugačiji mobitel!= Citat =:
Izvorno postao Aaron
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Hvala svima sve sam napravio kao ste rekli i dobio sam novi mob totalno drugačiji jedino sam još ubacio hr jezik , sve tipke rade i daju se naštimat po želji ,napokon je nestao vodafone live,smart tika isto se da podesit.
Hvala još jedno na uputama koristio sam yuet i RDS.
Hvala i nije tako teško
molio bih nekoga da mi posalje orginalni gain_table od motorole v360v...
zametnuo sam negdje svoj backup!
biti ću vam vrlo zahvalan!
tmarkala@yahoo.com
Spoji mob sa kompom i u P2k Toolsu gain table vrati na default i imaš original.= Citat =:
Izvorno postao drvosjeca
..Evo ljudi vidim da je netko uspio promijeniti font na motoroli L7...pa bi me zanimalo da li postoji ista mogucnost i za motorolu v360!????...Ajde ako ima tko vremena neka istrazi jer ja trenutno nemam a zapelo mi to za oko i sad bi htio to promijeniti...:-D...Hvala..:-)..
mislim da ima na motox-ovom forumu kako to editirati (mora se LP rastavljati i sve živo i neživo mjenjati), ali nisam siguran da je u cijelosti objašnjeno!= Citat =:
Izvorno postao bubyx
ljudi, s kojim programom mogu editirat orginalne skinove koji se nalaze u mobitelu (neon, tehno)? pokušao sam sa skinner4moto i motoskin al neće otvorit .ski fajlove...
dal zna netko kako da napravim da kad prebacim u postavkama na analogni sat, da se na vanjskom displeju prikazuje analogni sat, a da na unutarnjem ostane digitalni?!
zna li netko kako ovo napravit? šta treba u seemovima editirat?= Citat =:
Izvorno postao Pila
ne moze, i vani i unutra su iste vrste sata= Citat =:
Izvorno postao drvosjeca
mozda tvoj skinner ne valja probaj skinut neku drugu verziju
Kako i gdje se mjenjaju sistemki tonovi?
Dok sam imao v360v postojao je dobar ton upozorenja propustenog poziva ili neprocitanog smsa koji se javi svakih nekoliko minuta. Nakon flashanja yuetovim modom taj ton vise ne postoji, a iz izbornika se ne moze promjeniti.
Ja imam mob flashan sa Yuet 1.3 i imam te tonove, radi se o clasic tonu koji se javlja ukoliko imas neodgovoreni sms ili propusteni poziv, i cak nista ne moras namjestati. Sve je vec rijeseno!= Citat =:
Izvorno postao spade
meni je crkla v360, a gore joj je yuet 1.3
Ujutro mi je zvonio alarm i ja sam ga ugasio.. Iso sam na vlak i skužio da se neda upalit vise, ko da se pali, upale se one plave lampice na tipkovnici i smrzne se.. Sve sam pokuso... i kad sam doso doma, stavio sam ga punit i nije se punio, ozvadio sam punjac a s njime je do pola izaso mini usb utor na mobitelu....
govno motorolino
Jel si ga možda nosio na otključavanje?= Citat =:
Izvorno postao dinek007
ne,nisam...
NIje da se rugam nekome ali zar je bitno jel isao na otkljucavanje ili ne ako je izvalio utikac za punjenje? Vjeruj mi, nisi prvi kome se to dogodilo, imao sam ih par na popravku sa istim slucajem. Stvarno su to jadno odradili u Motoroli sto se v360 tice.= Citat =:
Izvorno postao fliponja
a ******, mislim da mi neće priznat garanciju...
Uzeo bi si ja onda d500, kad dobijem plaću, ali mislim da ću popizdit kaj si nemrem stavit melodiju za poruku :D
Ako ti ne priznaju garanciju onda su stvarno ljige jer je to konstantan kvar na toj seriji mobitela.
Isto tako sam i ja vidio kako jadno otvaraju i zatvaraju v360 kad rade TP na njoj zato sam ga i pitao! I da bitno mi je pitanje! Jer je i to jedan od razloga izvlačenja usb-a pogotovo nakon "stručnog" rastavljanja! Nije da se rugam ali to je činjenica svidjela se nekom ili ne!= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
Edit:
Ali sve u svemu moram priznati da su jadno odradili dobar dio kučišta! :chatter: