to sam i htio reci....trebali bi staviti neke pristojne cijene npr. :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Printable View
to sam i htio reci....trebali bi staviti neke pristojne cijene npr. :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Motorola V3 od sad po 1095 kn uz ugovor.
Nokia 6230i od sad po 1395 kn uz ugovor.
moglo bi to jos jeftinije,ali necemo cjepidlaciti.;D
Mislim da su cijene koliko-toliko podnošljive. Ako se uzme u obzir da i njima treba nešto ostati.= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Očigledno žele privući veći broj pretplatnika jer da ponude ove mobove u BlaBla paketu, ne znam koliko bi zaradili.
Primjer-Nokia 6170 koja je predobar mob jednostavno je planula u predbožićnoj groznici. Sad, kolika im je bila stvarna zarada dalo bi se diskutirati.
Ljudi, zna li tko daju li oni uređaje na čekove i ove druge gluposti-kartice ili dr.?
ja kad sam kupovao u 11 mj nisu davali na cekove, ali na master je islo. mozda su uveli sad i placanje cekovima. pitaj szk
Znači, oba moba skinuli za 300 kuna... Sad je to malo logičnije...= Citat =:
Izvorno postao sms freak
mozda citaju nas forum pa su poceli reagirati.
Da barem u Cafe citaju nase postove, ali vec imamo VIP-ove Spy´s tako da me ne cudi nista....:chatter:= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
Postavio sam baš pitanje u svezi samsunga D600 te dobio odgovor da prihvaćaju sugestije korisnika te da imaju i to u planu ponuditi u skorije vrijeme!
Nemoj me palit.... samo kada oni misle izbacit nove mobove.. !!!
e ovo su već realnije cijene
= Citat =:
Izvorno postao Bumbislav
Znaci, treba im slat mailove!!!
dijelomicno i to utjece na ponudu ipak su tu oni da bi od nas muzli pare..trebali bi ubacit k750 to bi si uzeo..= Citat =:
Izvorno postao user_name
ovisi o interesu kupaca.
ajmo ih zatrpat s mailovima u vezi mobitela koje bi trebali stavit u ponudu!!! mozda da im srusimo server bi korisnike ozbiljno shvatili
Pa dobro, ne moramo im bas srusit server, ali koliko sam skuzila, puno ljudi zeli k750 vidjet u ponudi. Ja bi isto da mogu decka nagovorit da uzme tele2 sto prije! Mogli bi im lijepo svi poslat mail, pa da vidimo, ko zna...
ma salim se. ali da probamo svi skupa s mailovima, mozda bi proslo. ipak bi trebali slusat ljude od kojih zive
Pa to ti nije losa ideja... samo je da oni nebi mislili da nismo neka udruga ili slicno, eto ja sam za da ih spemamo sa sadrzajem dajte bolje marke mobitela...
treba napraviti pritisak, pa nesto ce nam udovoljiti.
A ne znam, glpu je poslat mail dajte nam nove marke mobitela, oni znaju da mi zelimo da izbace nove marke, ali ne mogu izgleda izbacit odjednom vise takvih mobova, nego ih izbacuju malo po malo. E pa tako, da sljedeci koji izaberu za ponudit bude neki koji bi vecina nas htjela treba im upravo taj predlozit (tj. nekoliko njih.) Jer oni ipak vjerojatno izbor vrse po nekim svojim kriterijima i mislim da bi poslusali zelje potrosaca i to ne zato jer od nas zive, nego zato jer samo mi znamo sta zelimo kupit i radi cega smo se spremni vezat ugovorom!
treba svatko poslat mail sa 2 aparata koja mu se sviđaju, a od toga da jedan bude koji se mi dogovorimo(npr. k750) da ga oni prihvate, a ostali da budu individualni da ne posumnjaju u ništa. mogu biti i tri ili više aparata...
oprostite , ali koja korist od toga?
djelomicno bi trebali oni slusat glas korisnika pa se smatra da ce upalit na takav nacin al vjerovatno je veci dio telefona koji ce se nudit u skorom vremenu vec u dolazku i planski naruceno tako da se nece nesto bas obazirat na zelje korisnika= Citat =:
Izvorno postao Router
nije baš tako... ni jedan aparat se ne naručuje bez glasa tržišta. znam to jer sam radio u EM-a i znam kako oni funkcioniraju. neće sigurno netko naručiti 5000 aparata ako ne vjeruju da će to prodati tj. ako to nije neki hit telefon. to odmah vidiš jer su pokušali s v3, mada sumnjam da će biti veliki uspijeh. zakasnili su 4-5 mjeseci.
to si u pravu.oni reagiraju na zahtjeve i interes trzista i ako u nekom modelu vide zaradu ponude ga u svojim paketima.
on nikako nemože biti u minusu ako zna da će prodati te aparate, samo je pitanje koliko će zaraditi; tj. koliko će napuhati cijenu.
financijska isplativost je na prvom mjestu a ako se jos to poklapa sa zeljama korisnika super= Citat =:
Izvorno postao aksicni
Uspavali se u Tele2 isto kao i u T-Mobileu, što se novih uređaja u ponudi tiče... Ima li kakvih naznaka da će se što novoga ponuditi?
Od 15.04.06. u ponudi blabla su sljedeći modeli:
Nokia 3220 - 755kn
Samsung X300 - 755kn
Motorola L2 - 895kn
Od kud ti to? Bas sam mislila da nece bit ponuda za Uskrs, kad nije do sad.= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue
mozda ih je pakirao u kutije na poslu :)
Nisam ništa pakirao:)
Danas sam uzeo novu Akciju na kiosku i tako stoji u reklami
bez veze..jel ima kakve ponude za pretplatnike??= Citat =:
Izvorno postao user_name
To ce kasnije, ovo daju da starci imaju djecici sta kupit za Uskrs!
Nema na reklami ništa za pretplatnike!
hvala bogu da su se sjetili obogatiti ponudu.:crazy: :crazy:
Akcija za pretplatnike koja vrijedi tri dana!
Motorola V3 - 695kn
Siemens A75 - 1kn
Sonyericsson J300i - 1kn
= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue
Gdje to vidiš? I koja tri dana to vrijedi? Ne webu opet nema ničega...
U novinama. Vrijedi od 13. do 15. 04.
Mislim da je to samo uz potpisivanje ugovora na 18 mjeseci, a to iziskuje promjenu tarife.
piše ti u današnjim novinama... Ima reklama... (bar u Jutarnjem)
Evo sad sam zvao SZK i točno je onako kao što sam mislio. Treba potpisat ug. na 18 mj. a pošto imam tarifu 0,39/1,39 trebao biz izabrat novu (skuplju).
ovo je jedan veliki minus za tele2 sa strane starih korisnika..znaci ako produljujem pretplatu potpisujem po novim uvjetima?? koja koma...= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
opet akcije za nove korisnike a za vjernike od pocetka friska figa..:thumbdown
Ima u novinama, a nema na webu. Pa stvarno nisu normalni...= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Da, to je ono što me najviše nervira kod njih. Kao da je problem platit sudenta da osvježi stranicu. :flame:
Uvijek se na webu pojavi popodne, valjda covjek radi 2. smjenu :)))))))
Malo sutra da se uvijek pojavi popodne... Uvijek se pojavi mninimalno nekoliko dana kasnije... Uostalom, popodne je i još uvijek nema ni slova o "akciji"...
Ovo mi izgleda kao lijepa mogućnost da dođem u posjed iste :) povoljna opcija :jehon:= Citat =:
Motorola V3 - 695kn
I zato ćeš žrtvovat staru tarifu? Jedino ako već koristiš 1,59/0,59
nema sanse da se za ikakvi telefon odreknem stare tarife 85= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Pazi ja sam jako jednostavno doskočio tom zadržavanju stare tarife tako da sam pred koji dan kupio tele2 start paket koji sadrži 145kn (u Splitu ih ima na bacanje). Prekinem prekusutra s vipom, potpišem s teletom i imam v3.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
dobro sada mjesas stvari..mi smo opcenito pricali o pretplati i starim cijena ovo je nesto drugo..= Citat =:
Izvorno postao jay
Fino si to zamislio, ali neće ići. Prilikom potpisivanja ugovora na 18 mjeseci, MORAŠ uzet "tarifu s mukte brojem" ili "tarifu 85". A cijene poziva u ovim tarifama su poznate.= Citat =:
Izvorno postao jay
Nisi shvatio, imam tele2 tarifu 0 trenutno nju ću prebacit na tarifu s mukte brojem, a pride sam uzeo jedan tele2 start paket (145kn) kako bi mogao uživati u onim benificiranim cijenama jednog dana kad ga aktiviram.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Inače, slažem se da je stara tarifa 85 nešto što se definitivno neisplati mjenjati. Toliko o ovome da neidemo više offtopic previše.
Znači imaćeš 2 teleta. Jedan s tarifom 39, jedan s mukte brojem. I ovdje s mukte brojem, ćeš morat trošit 48 čuna mjesečno zbog V3 = 846,00 kn.
Ha dobro, ako ti se isplati.....
evo stavili su ovu uskršnju ponudu na net http://www.tele2.hr/promotion/easter.html
mali OT jel je tko uzeo sto od ovoga jel ima kavih dodatnih glupih uvjeta sa njihove strane??
nisam uzeo, ali osim 18 mjeseci ugovora, nema caka :chatter:= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
"strašna ponuda"-kod T-mobile-a takva je ponuda bila pred otprilike godinu dana!= Citat =:
Izvorno postao jay
nije nikad bila ovako dobra ponuda kod T-mobilea za v3, ali možda bude za godinu dana :bunny:= Citat =:
Izvorno postao teac-tascam
Da,to im je vrh ponude= Citat =:
Izvorno postao jay
Strašno
koje gluposti pises...i vip i tmobile imaju ponude koje su katastrofa (vani bi mob dobio skoro dzabe i puno drugih pogodnosti)..cijene tele mobitela su tu negdje kao i na vipu i tmobilu.. mreza je u razvoju sa povoljnim cijenama i ne mozes ocekivat sada neke bajne mobitele a vjerujem da nikada ih nece bas biti u teletu..ponudjeno je uzmi ako zelis a sada da ja moram nekog popljuvat zato sto mi se ne svidja..to je strasno..= Citat =:
Izvorno postao teac-tascam
po meni je znatno gore ove fore promijena uvjeta (tarifa 85kn novi uvjeti i sl)
Slazem se sa svime. Ali, sta se tice ponude vipa i t-mobilea, ne mozemo ocekivat da ce nam dat mobove skoro besplatno (ko vani), kad se kod nas prodaju i ovako! Zasto to mjenjat, kad im prolaze cjene? Nisu ludi, dokle god ima kredita i minusa, ne moraju davat mobove besplatno!!!:-/= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
e zato na treba jos dva operatera pa makar i virtualna.
Evo na monitor.hr pisu da od danas krece nova akcija Teleta. Kupis mob na BLA BLA prepaidu i dobijes 640 kn na racun. tj. 100 kn odmah i 30 kn slijedecih 18 mjeseci. Dakle samo kopija T-srota i VIP-a. Od mobova u ponudi su: Motorola L2 za 895 kuna, Samsung X300 i Nokia 3220 za 755 kuna.
Gdje na monitor.hr? Ja ne vidim nigdje... Na tele2.hr nema, fala bogu, ničega...
vec vidjeno.mogli bi biti malo originalniji.:jump:= Citat =:
Izvorno postao xianfu
http://it.monitor.hr/index.html#56236= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
E, sad... it.monitor.hr i monitor.hr nije ista stvar...
mobovi su za 5 , bolje da su iskoplati negdje reparirane nokie 3310 i 3210 , a moze i 5210 - bar ulijevaju vise povjerenja .
Slažem se, samo je ponuda ipak bolja jer oni daju odma 100kn, a tek onda po 30kn mjesečno, a t-mobile daje 20 kn odma, a 40kn mjesečno.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Da mi je znati gdje su iskopali tu nokiu 3220, pa to je staro ko biblija.
Deja vu.
Jedino je ova motorola ajde nekako.....
al mislim Nokia 3220 .........ubi bože.......mogli su stavit 3310, ja bi je odma uzeo :notooth:
@Mile: A daj zamisli da su stavili Ericsson T10... Koja bi to navala bila...
Još da ga odmah stave sa softwareom od T18... To su bili mobiteli!= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Imao toga... To su bili dani... I onda prešao na pretplatu na Vip-u i za 700Kn uzeo T29... A kakav je tek to bio mobitel...:klap:= Citat =:
Izvorno postao xianfu
L2 isti bog ko i L6....
ali zato moram priznati da je reklama genijalna ;D
jeste genijalna,ali ja bih ipak dobar phone,a ne dobru reklamu kupio.:king: :king: :king:
Skroz se slažem... Reklama je fenomenalna... Umirem od smijeha svaki put kada je vidim...
:lol:
Telefoni su nista posebno, ali slazem se da je reklama odlicna.
jel se mogu ocekivati i neki bolji modeli u skoroj buducnosti.ima li neko informaciju?
famozni 30.4 je ovdje. sad treba vidjet što će tele2 ponuditi
To ce se tek sutra vidjeti ....!!!!
Ako će izać neki oglas u dnevnim novinama onda oni koji mogu kupit večeras sutrašnji broj mogu lako saznat što je novo.
Ili ćemo čekat još samo jedan dan ;D ,ipak je praznik sutra.
to su trebali napraviti prije isteka 30.04.
u biti trenutno još uvijek traje akcija s onim "očajnim" mobovima do kraja svibnja
nekako su mi prespori sa tim akcijama.valjda su zauzeti izgradnjom mreze.
To ne bi trebalo imati veze jedno sa drugim, jer sumnjam da jedan te isti tim planira akcije i izgradnju vlastite mobilne mreže...
Ja mislim da neće prodavati neke bolje mobitele, dok ne navuku još korisnika ovim jeftinijim mobitelima...
stari korisnici tarife 85 nece uzet mob sa novim uvijetima...to bi im bio promasaj obiteli nisu super jeftini da bi se isplatilo bacit 85kn u vodu (mozes potrosit unutar mreze.. koje j***** mreze)
A sve ti ovisi kako komu, ja imam tarifu 39, a 4-5 osoba s kojima najvise komuniciram su mi na Tele2 tako da Tele2 tim potezom zeli povecati broj korisnika. Sad, koliko ce to uspjeti, to tom potom. No, mene niti jedna mreza ne moze kupit mobitelom, to su mi gluposti.
to je tocno,ali morali bi imati siroku lepezu modela da zadovolje sve zelje kupaca.nije ispravno nuditi samo jeftinije modele.
Da, ali ne možeš niti očekivati super ponudu s obzirom na usluge koje nude. Recimo, ja koristim TELE2 karticu na Nokiji 3310 i to je trenutno mob koji podržava sve usluge koje oni nude.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Čak im SIM kartice nemaju onaj famozni Extra meni.
Od trenutne ponude TELE2 mobova piknuo bih Nokiu 6230i ili L2, dosta su je ishvalili u zadnjem broju Mobila.
da,ali ce onda onaj ko je i mislio prijeci na tele2,odustati,jer nije pronasao model koji mu odgovara.cinjenica je da tele2 bas i nema bogatu ponudu mobitela.:-/
cinjenica je takodje da jako puno ljudi koji su uzeli tele 2 su uzeli samo kartice i stavili u neki mobitel koji je skupljao prasinu doma u ladici..ponuda i nije neka al sta se moze bic ce valjda bolje!!= Citat =:
Izvorno postao zmija
U sklopu suradnje s Dinersom dogovorena je i posebna ponuda "bla bla" start paketa s mobilnim telefonima Motorola L2 i Nokia 6103. U okviru ove posebne ponude u trajanju od 1. svibnja do 15. lipnja svi članovi Diners Cluba uz kupnju "bla bla" start paketa u kojem je Motorola L2 dobivaju na poklon Bluetooth slušalicu, a uz Nokiu 6103 dobivaju se slušalice za glazbu.
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=72335
e to je vec nesto.;D ;D ;D
jaka im ta nova ponuda kad je samo za nove korisnike - htio sam uzeti l2 i lova da mi ide na postojeci broj ,ali neee ! ne moze . cak i t.com je to mogao , ovo je smijesno da se ne moze .
cilj im je povecat broj korisnka tako da ovo po toj logici i nije bas izvedivo!!= Citat =:
Izvorno postao Router
Točnije- povećati broj prodanih brojeva.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao jdabic1