Jok stari moj...nisi jedini...počele su grupacije....
Printable View
e mario nije ti danas 3.12.
pogledaj sta ti pise u potpisu.
Juh juh!!
http://www.youtube.com/watch?v=UtAvP20Tk28
Brijem da bi me sama žurka s prisutnom harmonikom oborila brže i jače nego galon votke i dekagram aspirina na hcpartiju :notooth:
Društvo koje me vodi na harmoniku...nije moje društvo :p Jel tako Luna :)
Tak da se ne bi baš zabavljao čak i da je ok društvo :)
yup, pecat na to!
mislim, nije da sudim nesto sto nisam probala. jesam. rezultiralo je samo jos vecom zeljom za ekstremno bolesnim hc partijem kao kurom lijecenja ;D
i bas to sto te ket kaze, nije poanta u turbofolku kao muzici, vec je poanta u ljudima koji na to idu.
al da se netko ne bi nasao uvrijedjen, jednostavno cu reci "not my cup of tea". kao sto recimo niti metal koncerti nisu maj kap of votevr bevridž, al sta je da je, prije bih na metal isla nego na cajke ;D
Hm, a drustvo koje te pozove na rostiljadu/kotlovinu, pa samo odjednom odnekud iznikne harmonika? ;)
Da, to su meni napravili... Samo ajd, bar nisu cajke svirali, bilo je prihvatljivije (Oliver, Gibo, narodne, tamburasi i sl.). :)
Ides na Nightwish? ;D
Ne znam koliko je to metal, kaze tu da je, ali meni se svidja (vidi potpis ;) ).
e pa onda ce ih luna pod utjecajem bevridža maltretirat da sviraju julisku over and over again na toj 'armonici! ;D
ljudi, da se razumijemo, postoji ogromna razlika izmedju turbofolka i narodne glazbe.
narodna glazba moze, pace, cak i volim slavonsku i vojvodjansku narodnu glazbu.
ali turbofolk.. ma bezi bre ;D
Ista stvar rav...da se predugo družiš sa mojim starim, takve bi ti stvari išle na živce...
Ne kažem da bi mi smetalo da netko pusti tu i tamo koju cajku ili "cajkastičnu pjesmu", ali ići na "cajka tulum"...nema šanse.
najtviš nije metal. barem meni tako rece jedan punokrvni (;D) metalac. not that i care. tog metala ionako ima hrpet'na, goth vaki, naki, deth, blabla.
i nejdem. najtviš mi je jos i probavljiv metal, al svega jedna - dvije pjesme. nisam ja za njihov koncert. al se zato sad zderem sto nisam isla na WT kad su bili u zegeu :(
tako je luna..bolje iron maiden,nego ona ceca...
fuj to...
:D
a kakvi su to ljudi kaj idu na cajke? :(
O-o.........
a kaj ti o-o? to nešto znači? :notooth:
iz vlastitog iskustva vrlo primitivni.
ne kazem da to ide tebe da se ne bi nasla uvrijedjena i riportala me meni samoj ;D jednostavno mi je skupstina polugolih pijanih trebica po kojima plaze tipovi sumnjiva dosjea upakovani u trend: zalizana kosa - raskopcana sulja - zlatna lancuga - spicpapak na taktove koji mi uopce ne sjedaju vrlo primitivna, odn, meni osobno bi bilo ponizavajuce da po meni plaze takvi tipovi.
mozda ti imaa drugacija iskustva, no moja su takva.
not my cup of tea.