U DaVincijevom kodu - Langdona sam zamišljao kao Harisson Forda recimo. I na kraju dođe Tom Hanks.. C´mooon.. :-/= Citat =:
Izvorno postao jana
Printable View
U DaVincijevom kodu - Langdona sam zamišljao kao Harisson Forda recimo. I na kraju dođe Tom Hanks.. C´mooon.. :-/= Citat =:
Izvorno postao jana
= Citat =:
Izvorno postao ::diaboliq::
eto basto...i automatski taj film koji gledam meni vise nije to.Sudaraju se moja masta i film i to me ljuti i ufffffffffff:evil: ;D
ja isto nisam čitala knigu i film mi je bio dobar. inače, nijedan film nije dobar kao knjiga, pa više uopće to ne uspoređujem.= Citat =:
a što se tiče izbora glumca, budi sretan što su odabrali Hanksa. zamisli da su umjesto njega stavili nekog od ovih: N. Cage, C. Slater, J. Travolta, R. Cruise...eh, to bi bilo strašno! :Puke:
Užasno živcira promjena kraja filma i samim time - gubi se i poruka. To je najevidentnije u "Odmetnutoj poroti". U knjizi je sve protiv proizvođača cigareta. Film govori (naravno) protiv proizvođača oružja.= Citat =:
Izvorno postao jana
I mean, dajmeneje... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
tu je ipak bila potrbna promjena, jer u vrijeme kad je knjiga nastajala, još uvijek je bila aktualna problematika pušenja i odgovornosti duhanske industrije. sad to više ne bi bilo ništa novo, pa su morali zamijeniti zaplet.= Citat =:
inače mi je Odmetnuta porota, uz L.A. povjerljivo, jedna od boljih ekranizacija.
Crank (2006)
http://imdb.com/title/tt0479884/
Jedan vrlo neobican,ali jako dobar film prepun akcije i vizualnih ekefata.
Jason Statham se je jos jednom pokazao kao odlican akcijski glumac.
Film za svaku pohvalu.
9/10
Taj Crank bih ja gledao.. Čini se ok..
Posejdon - 4/10
Brdo CGI, glumci bezveze glume, priča nikakva.. Mlako.. Original je zakon, ovo je svetogrđe
BORAT --- smijeh do bola 9/10
Da Vinci Kod-7/10
Borat: 10/10
Ovo nije spoiler, pa smijem reći: scena hrvanja u hotelu - imam muskulfiber od smijanja! ;D
whiteboy je sve reka (taman se vratio s borata......... i dalje kašljem)
Nurses in heat
ocjena 9/10
VRAG NOSI PRADU... Neznam koju ocjenu da napišem... Vjerojatno znate o čemu se radi u filmu...
Ostaviti ću ga neocjenjenim, jer je film nekima OK nekima nije... meni je tak-tak...:spin:
Ne kužim kakve ima veze ako je nekome film slab, a nekome dobar sa tim kako se tebi svidio... Ispada kao da ne želiš dati prema nekome previsoku, a prema nekome drugome prenisku ocjenu...
Ma nedajem ocjenu prema drugima, nego kako se meni svido...
i sam sam napisao da mi je film tak-tak... Pa so bozirom da mi je tak-tak, neznam koju ocjenu da mu dam... :spin:
Borat: 10/10 :D
Onima koji nisu gledali preporučujem "Lucki number 7levin" (aka. "Opasni igrači" ili takav neki idiotski hrvatski prijevod). Film je mrakača i upravo je došao na DVD. :)
Borat!
Lud film! Super odlican! :thumbup:
The Departed 8/10
(Dao bi mu 9 radi Jack Nicholsona i režisera Martina Scorcesea, ali Matt Damon i Leonarno diCaprio su definitivni minus iako su u ovom filmu dobri :))
Je, kad bi se moglo do njega u videoteci... :frustriran:= Citat =:
To sam gledala u kinu, sa Josh Hartnettom. (cure dobar dio filma je samo u rucniku oko struka) :love: :love: Doobar film!! Neocekivani preokret u filmu!! :thumbup:= Citat =:
pogledah sinoc "100 minuta slave"(filmo o zivotu Slave Raskaj)
ocjena8/10
izvanredna glazba,odlicna Sanja Vejnovic u ulozi Slave Raskaj i neponovljivi Miki Manojlovic kao Bella Čikoš
Dalibor matanić:thumbup:
Crank 9/10
film me iznenadio, jedan od boljih akcijskih filmova koje sam gledao.... u zadnje vrijeme. malo duze vrijeme. a par scena me dobro i nasmijalo ha...
film koji cu pogledat ponovo.
Sinoć gledao "Babel"
Moram reći da je jedan od najtežih filmova koje sam ikad pogledao; na nekim dijelovima tjeskoban, na nekima ne, ali sve u svemu, jako jako jako težak film.
Priče su kompleksne, tako da u ta 2-i-kusur-sata koliko film traje imate osjećaj da je prošlo 6 sati. Zanima me rasprava o japanskoj priči - nije mi jasno nešto, čekam nekoga tko je također gledao pa da vidim mišljenje.. :)
I očekivao sam drugačiji kraj :-/
8.5/10
Borat 10/10
Ovo je moj najomiljeniji sin.... vrlo je jak...