Ja mislim da moze tako sam cula
Ja mislim da moze tako sam cula
niam to nasla
postavke obavijesti poruke
Tu mi je sve upaljeno ali nije to to :(
kada ukljucim wifi na ap store mi se pojavi fb i jos neki programi pored pise update.Naravno kada pritisnem update trazi mi sifru momka koji je prije mene imao telefon a ne moju.Kako da to sredim?
Trebala si prilikom kupovine resetirati telefon i postaviti na tvorničke postavke pa sve odraditi od početka. Sad možeš izbrisati te aplikacije i ponovo ih skinuti sa App storea sa svojim nalogom.
Imam na laptopu instaliran Itunes.Kako na njega ubaciti slike i video sa laptopa da mogu prebaciti na iphone?
Nema niko da mi kaze?
Prvi rezultat na google.hr sa trazenjem: "Kako ubaciti pjesme u iPhone"
http://www.youtube.com/watch?v=MerCehVkEso
Vidi ja sam jednom nekako umetnula muziku nekoliko pjesama na taj itunes i sada kada ga god otvorim otvaraju mi se te pjesme.I nigdje nema tog plusa sa videa
Stigla mi je obavjest da treba update na novi App store.E sad posto je telefon kupljen od jednog decka a trazi mi njegov mail i pasvord kako da to odradim.Koliko znam treba da skinem novi app store ali kako da ovaj postojeci obrisem i gdje da ga skinem.
A ni na proslo pitanje niko mi nista nije odgovorio
Odi u settings pa u appstore i tamo odlogiraj njega i prijavi sebe.
ulaskom u album sa slikama ili video snimcima, ili u pdf file-ove dobije se prikaz sa mini ikonicama i to je dobro....vide se sve slike slično kao na PC kad se uđe u folder....međutim problem je što se ne vidi (bar kod mene) textualni dio ispod slike ( sa nazivom slike/video snimka/file-a) ??
jel imaju neke opcije da se podesi da se prikaže, dakle i naziv file-a, slike, video snimka....
POZZZ...ima li kakvih novosti vezano za otključavanje iphona 4 putem cydie....ios 7.1
Evo samo da si procitao post #13 kako sam i rekao
Predhodno je potrebno da je vaš apple uređaj jailbreakovan.
Kako uraditi jailbreak objasnio sam u temi klikni ovde : http://cafe.mobil.hr/threads/79294-e...95#post1064195
E sad ako ne zelis citati, neznam kako da vam itko ovdje pomogne
Strpi se malo , upoznaj svoj iPhone , i sve ćeš s vremenom shvatiti , ne moraš se žuriti s navigacijom sam uređaj je za početnika kompliciran , ima bezbroj opcija i mogućnosti , ali i ograničenja .
Pogledaj i pročitaj prije o toj vrsti telefona ovdje:
http://cafe.mobil.hr/forums/223-Apple-iPhone
Pitanje: Imaš li original iPhone telefon i koji model !? (Meni taj "iPhon" ne izgleda originalno ! )
pozz svima
kako mi najlakše napravit restore i4 ? trenutno vrti ios5.1.1 + jailbreak
dosta zapinje sve,morao bi napravit restore .. a htio bih da ostane na 5.1.1 radi jailbreaka
kako najlakše to riješit?
fw 5.1.1 skinuti znam da trebam, koji program koristiti za postupak restorea i jailbreaka?
ili mogu na ios6 ić možda? znam da na 7.1 neide,nema jailbreaka
hvala
imam orginal iphon obnovio sam ja iphon sada ovo jb trebam instalirati ali nece ne znam zastoo...
iphon 4 32 gb,,, JB ja hocunapravit a na evasion7 kaze da ne podrzava ovu verziju iosa....pa ja hocu navigagon instalirat ali jedan mi je rekao bez JB nemozes..
walter uspio sam napraviti JB, sada mi se Jb ne otvra,ne znam jel to tako treba ili ne, Skiniosam i Nvigon preko interneta, i sada hocu da ga prebacim iz laptopa na iphon nece, ne znam kako da ti posaljem sliku da vidis sta mi pise...
Ako omas 7.1.1 kn ne tadi
Molim za odgovor!Kako da postavim da mi poruke ,Viber i Whatsapp ne iskaču na ekran?Hvala unaprijed na odgovoru.
Idi u postavke/Centar za obavjesti/Viber/Prikaz na zaključanom zaslonu OFF.