naso sam besplatnu verziju al je pro,pa da li znas kako se koristi i na kom principu radi ?
Printable View
naso sam besplatnu verziju al je pro,pa da li znas kako se koristi i na kom principu radi ?
sve pise na sluzbenoj stranici......
1.Track your device position
2.Remotely lock your device
3.Auto-enable and remote control your phone’s camera
4.Wipe data
5.Uninstall protection
6.Unregistered SIM card detection
7.Monitor unauthorized calls made and received on your device
8.Know who’s calling
9.Make your nearby phone ring
10.Auto-enable GPS
11.Hide PhoneLocator from the app drawer
itd itd
http://phonelocatorpro.com/
Kako doć do neke aplikace??? pokušavam preko Marketa....ali izbacuje mi sl; OVA STAVKA NIJE DOSTUPNA U VAŠOJ ZEMLJI!!!
Kako je skinit i di potražit?
radi se o "Remote Audio recorder" (http://www.appbrain.com/app/com.remote.record)
(:))
@glogi- post iznad tvog je odgovor
ahaaa....ok pokušaću!
evo instalira sam...ali nisam siguran kako "to " podesit?
:\
ok ok...shvatia sam...treba malo duže zadržati(par sec) ...
radi...ali pošto se aplikacija plaća! nisam moga dalje platit ili kako već ide!? a imam paypall??
probaću direktno sa stranice(dali i onda treba bit aktiviran ovaj program ili?!
za resetiranje ove aplikacije jel dovolno resetirat mobitel(off/on)
hvala
Nema se tu sta podesavati. Odaberi neku drugu mrezu i to je to.
Telefon ti naravno mora biti rootan, ali to sigurno vec znas.
EDIT:
Ufff... Na Marketu se placa iskljucivo Google Checkoutom. Nije da se nije vec o tome masu puta pricalo...
Mozes napraviti reboot a mogao si i napraviti backup pa kasnije restore... Ali tko jos radi backup, jelda? :rolleyes:
čega backup? originala? ... ma nisam ništa "bakupira :)
samo sam instalira andru i to je to...Ovo mi je prvi android(zadnji mjesec dana) pa mi je sve ovo novo?! :-)
znači "teško"...
a nisam upoznat s Google Checkoutom..
....razmišljam kako nema nigdi (bar ja nisam naša) da se mogu skinit (vako neke) aplikacije a da nisu na android marketu?!
Dajte ljudi krenite citati vec napisano. Ovako ispada da su svi postovi napisani uzalud i da su se ljudi trudili bezveze, pa ako je tako, zasto bi vam onda itko htio pomoci kasnije?
Svako malo je nekome njegov telefon "prvi android u zivotu", zar bi zato trebali sve zivo i nezivo ponavljati posebno za svakoga?
@glogi,
Ne, nisam mislio na backup aplikacija, zasto bi to uopce bilo relevantno? :-/
@yager ah sory... trudim se! ;( sigurno ću pogledat...tolko toga ima ..
na koji backup si mislia(čega? nekužim...
ako si mislia na ovu aplikaciju koju sam htio skinit...nisam mog "ništa napravit"!!!
kad sam skinia oni program i promjenia operatera, ona opcija o "zabrani" je nestala i pojavila se
opcija za kupnju, ali svakako mi prijavljiva grešku kad sam želi kupit?! tako da....(nisam ni probnu verziu moga skinit) ....nema veze
Mislim na backup trenutnog operatera, prije mijenjanja mreze. Razmisli malo, o cemu pricamo? Pitao si kako se "resetira" ta aplikacija. Koliko znam Market Enabler ima opciju spremanja trenutnog operatera i kasnijeg vracanja istog. Doduse ne koristim ga vec dugo pa se ne sjecam 100%, ali morao bi imati.
A inace ako nemas Google Checkout account (a sam si rekao da nemas), sto se cudis sto ti javlja gresku? Javljat ce ti dok god nemas registriran account.
Imam pitanje vezano za aplikaciju email, koja dođe na stock androidu.
Zanima me, kako je podesit da mi radi kao hotmail?? Sve šta sam skinuo s marketa za hotmail, nije me zadovoljilo.
A mail koji mi je aktivan i koji koristim, je upravo hotmail.
Čuo sam da se može podesit upravo taj email, koji dođe na kupljenom android mobitelu.
Pa eto, ako itko može pomoć, bio bi zahvalan.
@combe- ovo bi trebale bit postavke
Također, probaj K-9 Mail aplikaciju ako nisi.= Citat =:
Incoming:
Username: your mail
Password: your password
POP server: pop3.live.com
Port: 995
Security type: SSL (always)
Outgoing:
SMTP server: smtp.live.com
Port: 25 / 587
Security type: TLS (always)
Username: your mail
Password: your password
Hvala na pomoči, ali nikako ne uspjevam. Ovo sam več probao (naišao na jedno forumu), ali nikako.
Uvijek kaže (kriva šifra ili korisničko ime). A zanimljivo je, da se na računalu spojim bez beda, sa istom šifrom i istim korisničkim imenom.
Dali si ti sam probao, ili? Ako ima tko da je osobno uspio spojit hotmail, bio bi zahvalan.
Moguce je da na hotmailu moras omoguciti remote pristup mailovima. Tako je bar na gmailu, nijedan klijent ne moze pristupiti mailovima dok to u gmailu ne omogucis.
Naso sam nesto bolje od toga,ovo https://market.android.com/details?i...edia.seekdroid
Pa me zanima moze li bez interneta da radi na telefonu,pise na mareketu da moze,a na mobitelu ga locira tek kad wi-fi ukljucim ..
Gdje to pise da moze raditi bez interneta?
= Citat =:
SeekDroid requires Android 2.2 or greater and a working data connection.
Kad trazim winamp na marketu, ne moze ga pronaci. Isao sam i direktno na market.android.com, nadjem ga tamo, medjutim kaze mi da je nemoguca instalacija za moju zemlju. Ima li kakva opcija da se ovo zaobidje i instalira winamp?
Isto kao i svaki put kad treba zaobici restrikcije marketa... MarketAccess ili MarketEnabler.
Nije da se nije o tome vec masu puta pricalo... Ne znam stvarno cemu nova tema samo za ovo. :rolleyes:
Jos u krivom podforumu, ako ti javlja da nije dostupno za tvoju zemlju, onda to ocigledno nije specificno samo za HTC.
Zna li netko kako tocno Titanium Backup freeza aplikacije (sprecava automatski update)? Razmisljam da (kao i mnogi ovdje) vratim Market sa 3.x na 2.x pa bi takodjer htio sprijeciti ponovni automatski update (Market je nazalost nezgodan po tome da se updatea sam od sebe, da nista ne pita), a ne da mi se samo zbog toga instaliravati TB.
Za freeze opciju ti treba TB Pro.
U listi aplikacija u TBu nađi market updater i samo ga freezaj. Ako nemaš Pro verziju, možeš obrisati market updater preko nekog explorera. Backup poželjan, jasno.
Freeze se ponaša kao uninstall, ali ne briše nikakve fajlove. Uvijek možeš napraviti unfreeze.
Evo, samo da javim, uspio sam prilagodit email hotmail-u.
Problem je bio u šifri, makar mi nije jasno zašto. Rješenje sam našao na jednom forumu, sasvim slučajno.
Naime, šifra mi je bila predugačka. Otišao sam na hotmail account, te promjenio šifru u nešto kraču.
Sad sve radi bez greške.
Ovako radi se o problemu baterije,znaci ugasim s task kilerom sve sto se da i nakon par sekundi ili oko 1 minuta opet sve puno a mobitel bio ugasen ,pa brijem da to cucla bateriju a neznam kako bi bilo najbolje da slozim task kiler ili sta vec da napravim jer se sami pojavljuju app koje niti ne koristim,probao sam staviti da ih auutomatski gasi svakih pola sata i jednom sam probao dok mi se ugasi ekran,e sad neznam sto je najbolje ,,inace se radi o xperia mini st15i .
Ako netko zna ili moze pomoc hvala ..
Ma nisi shvatio, ne zelim instalirati ni TB ni TB Pro ni nista, zelim samo znati sto on tocno napravi u pozadini pa da i ja rucno napravim to isto. :)
A ovaj Market Updater sam vidio, mogao bi se onda malo njime poigrati... Cak stovise, ako ne planiram vise nikad updateati Market (bar ne automatski), mogu ga i obrisati, sta ne?
Naravno da radim backup, to se podrazumijeva. ;)
A po cemu je za ovo trebala nova tema? :jehon:
Mislim da je kod tebe problem u pocetnim pretpostavkama - sto ce ti uopce task killer? Ubijanje taskova je na Androidu najgora moguca ideja.
Umjesto da slazes task killer, bolje ulozi trud da procitas par tekstova o tome zasto je to losa ideja.
Problem je i tehnicki - killanje taskova na 2.2+ radi bitno drugacije nego na starijim Androidima i tu prakticki nijedan task manager ne moze pomoci.