Ne baš, disciplonovan sam ja po pitanju toga, ali ipak mi je ovo danas rekord :D
Luna, ja brijem da je to do činjenice da si studirala lagan faks :angry:
Printable View
Ja sam samo jednom išao u školu bez spavanja, bila mi je muka tak da sam nakon drugog sata otišao doma.
a cuj, i nije bas tako lagan.
jest da su to vecinom drustveni predmeti, nnma nekih matematika i tome slicno.
al brate mili, bi te vidla da moras znat note, svirat, pjevat, radit lutke, znati sve o filmu i filmskoj povijsti (srecom, taj predmet su ukinuli s bolonjom)..
niti jedan faks nije lagan da ga mozes proci k'o od sale.. jer onda bi svi bili fakultetski obrazovani..
Da, slažem se s tom posljednjom rečenicom, to i ja uvijek kažem. Nemoj me pogrešno shvatiti :)
Ali ja nikad do sad nisam mogao spremiti ispit za kratko vrijeme, jer su svi ili teorijski jako obimni, ili imaju zadatke koje moraš vježbati, pa sam zato rekao da je tvoj uslovno rečeno lakši u odnosu na neke fakultete :notooth:
ne shavacam odavno ;D
mislim, ne tebe, nego opcenito te primjedbe vezane uz moj faks. najbolji pokazatelj uostalom je i to koliko ih odustane vec na prvoj godini kad shvati da to bas i nije sala. nismo svi za sve. kao sto je nekome matematika mjerilo tezine, drugome je npr neki drustveni predmet. dam glavu da bi pola nadasve mudrih ferovaca popadalo prvu godinu na mom faksu ;D
moj faks je marke Siemens :D
odoh spat
Moj je Samsung, smeće :D
Moj je HTC :D
ja nemam faks ;D
Ja ću kupiti faks ;D
Inače, jutro...
Pišem zadaću iz fizike- vježbam fiziku.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=3
Jedna od prvih tema na ovom forumu...
Evo i prve teme na ovom forumu - razumljivo :)
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=1
Od Siemensa mi je doma ostala samo pegla
Kod mene ništa od Siemensa (čak ni bežični tlf.)
ni ja nemam nis od siemensa ;D
imala davno mobitela komada dva od kojih je jedan bio smece, drugi fantastican ;D
lujito, ja sam teta koja cuci bebe ;D nisam uciteljica.
inace, bando, uocite da vas od danas nadgleda jos jedno oko sokolovo! cuvajte se tiranije ;D
frish, welcome! :beer:
Vratih se s kolokvijuma, solidno uradio, ništa posebno, ali mislim da ću proći. Sav sam neki prosječan u posljednje vrijeme :notooth:
Bio na nekoj kavi pa se osjećam čudno, moram ići nešto jesti :D
dobro jutro . . . ;)
malo se razbuditi, pa idem zakapariti kombi za udine . . . ;)
inače, sve po starom . . .
Promašio fax danas, sav sam neki...
Hahaha...događa se i profićima :D
Fak, zaboravih...imam ja nešto od Siemensa :p
Moj je Panasonic... :)
OT: Pobjego s posla,pa cu malo provozat motore posto je danas lijepi suncan dan... Jadni,nisu vozeni od rujna... :cry: Isto cu se smrznut,al ko ga *ebe... :)
EDIT: Imao sam fen (iliti sušilo za kosu) Siemens... :) Eksplodirao mi je u ruci kad sam grijao šajbu na autu dok sam skidao HR najlepnicu... :hrv:
Hahahahaha...Da nije još nešto drugo otišlo osim fena :D