Opa, obostrano muški.. I ja bi te pitao šta će ti to jer mi ovako svašta pada na pamet :notooth:
Printable View
lagano odmaranje, praćenje rezultata uz M&M i kitekate . . . ;)
idemo na klizanje danas ...jupi :) pa van :notooth:
polako na posao . . .
nadam se da će biti ko jučer . . . ;)
pozz :wave:
a ja u soping.. sad.. :jehon:
ovaj moj se sad sjetio neke crne veste koju bas sad mora otic kupit..
muski i sopingiranje.. blah..
Sjedim doma bolestan i neznam kaj bi sa sobom :(
Gljiva, si se najeo ludih gljiva? Ajd ozdravi brzo...
A ja kod rodbine,dosadno...
Pa cuj, tehnicki je ipak xlr u pravu. ;)
"3.5mm produzni" ne govori nista o konektorima, to moze biti bilo koji produzni duzine 3.5mm (naravno da nema smisla, ali to nije sad bitno). :D
Pervertiti sve do jednog. :njanja:
Ako vas bas zanima, za VGA-to-TV converter. Ima zenski cinch na izlazu, a isto tako i TV.
To se inace rijesi cinch produznim kablom (koji naravno na oba kraja ima muski konektor, sto bi onda valjda znacilo da je i kabel perverzan ;)), ali ne da mi se furat kabel okolo, pa sam trazio taj adapter.
Eto. :p
I dodatak: patch kabel ima neku dimenziju 3.5mm?? ali dobro- završit ćemo raspravu time da je xlr u pravu :)
Ovo ostalo- sad samo kao mi pervezni :D
seksisti jedni
sram vas bilo
obzirom da sam ZENSKO imala sam dovoljno neugodnsoti u computer ducanima, od primjedbi na sise koje prkose gravitaciji (?!) pa nadalje..
georgy, odi kupuj kablove u ducane u kojima ne rade zene. iako, po tvojoj prici, frajer je bio gluplji od zene.
nda,
popila sam tu mac
idem zvalit jastuke.
gud najt,
banam svakog tko kaze da se zene ne kuze u kuompjuter staf.
vert, nismo u saboru, nemas imunitet, to ide i tebe :njanja:
Žene se ne kuže u koumpjuter staf :S
Bye bye :p
Ev' i ja se nedavno vratio...bilo boooring :)
Nego ljudi, kad ćete naučiti da ne pitate nikoga u dućanima ako nešto tražite. To ne funkcionira kod nas. Ako baš se želite informirati odite u neki zabačeniji dućan tipa Acquisitum Magnum ili Optimum Računala i pitajte ljude gdje se to može nabaviti.
Žene i muškarci (nema prioriteta prema kojem to spominjem) koji rade tamo, nemaju ama blage veze ni o čemu što je vezano uz računala. U HGspotu lik ne zna reći da li laptop ima HDMI konektor, u Vemilu preporučuju DDR2 memoriju na DDR ploču. Ono, gomila tih ljudi koji tamo rade sigurno nemaju obrazovanje ni volju da nauče i sve što ih pitate nema veze sa vezom i sigurno nećete dobiti zadovoljavajući odgovor.
Ako već kupujete, kupujte u dućanu koji ima normalnu Web stranicu, na kojoj se mogu vidjeti svi artikli i njihove cijene, koji se nalaze na Nabavi.net, jer im je cijena glavni adut i koji nemaju marže od 30%, nego niske i najčešće niže od velikih firmi kao što je HGspot, Vemil i drugi. Tamo rade entuzijasti koji će vam reći apsolutno sve što treba.
Mislim samo ih pitajte neko trivijalno pitanje - Kolika je propusnost USB 2.0 standarda...i znat ćete otprilike da li u toj firmi treba kupovati ili ne.
sta si ti nadrobio bokte :D
ah fakin insomnia, moram se pocet drogirat necim damn
T ket,dok sam kupovao komp u jednom lokalnom vrbovečkom dućanu, ponudili su komp s 256 mb rama, matičnu s pci-e i agp vga karticom za 5000 kn.
No way.
U adm-u kupio komponente koje su besplatno sastavili tak da ja nemam brige s tim...
Jbg, sad je na servisu, ali zbog tvorničke pogreške... :(
Inače,krepavam u krevetu...
dobar jutar! :)
Yutar :)
Nisam se baš naspavao, ali je OK...
Idem sad nešto gricnut :)
daš meni malo? :D
Ma daj, nisam taki :)
To sam naglasio da se vidi da se prodavači oba spola ne razumiju (barem većina).
Ma, ne bi je ni ja pitao- uzeo bi sam.= Citat =:
Nego ljudi, kad ćete naučiti da ne pitate nikoga u dućanima ako nešto tražite. To ne funkcionira kod nas. Ako baš se želite informirati odite u neki zabačeniji dućan tipa Acquisitum Magnum ili Optimum Računala i pitajte ljude gdje se to može nabaviti.
Žene i muškarci (nema prioriteta prema kojem to spominjem) koji rade tamo, nemaju ama blage veze ni o čemu što je vezano uz računala. U HGspotu lik ne zna reći da li laptop ima HDMI konektor, u Vemilu preporučuju DDR2 memoriju na DDR ploču. Ono, gomila tih ljudi koji tamo rade sigurno nemaju obrazovanje ni volju da nauče i sve što ih pitate nema veze sa vezom i sigurno nećete dobiti zadovoljavajući odgovor.
Ako već kupujete, kupujte u dućanu koji ima normalnu Web stranicu, na kojoj se mogu vidjeti svi artikli i njihove cijene, koji se nalaze na Nabavi.net, jer im je cijena glavni adut i koji nemaju marže od 30%, nego niske i najčešće niže od velikih firmi kao što je HGspot, Vemil i drugi. Tamo rade entuzijasti koji će vam reći apsolutno sve što treba.
Mislim samo ih pitajte neko trivijalno pitanje - Kolika je propusnost USB 2.0 standarda...i znat ćete otprilike da li u toj firmi treba kupovati ili ne.
Ali, ženska me uhodila i pitala što tražim. :D
Ali, ja očekujem od njih da znaju barem osnove, jer ova iskustva koja sam ja imao- stvarno ne znaju banalne stvari.
Ma, i ta stranica s cijenama nije baš nešto.
Većina ih baš i ne update- a tu stranicu.
Npr. dođem tamo i onda mi kažu da nečeg nema.
A na stranici, naravno, piše da ima.
Ali, dobro.
Glavno da sam kupio.
A, on topic, došo sam s mise i sad se malo dosađujem. :crazy:
Dobri dan...pospanci,pobožnjaci i T-ketovi.....
Ja dosšo sa vatanja čamca iz jezera......Ujedno i ispumpavanje vode i konzerviranje do ljeta.....:banme:
Pijem kavicu, pušim i malo listam bzvz...
pozdrav svima...
Balkanac, dal ti možda studiraš na TVZ-u?
jer mi se učinilo da sam te vidio prošli ponedjeljak (17.11.) u Konavonskoj kako ideš prema velikoj dvorani...
starci osli u slavoniju, zvucnici pojacani do daske i dere tehno.
e to je zivot ;D