Stranica 284 manuala kojeg, ako nisi dobila uz mob (na sd kartici), možeš naći ovdje
http://member.america.htc.com/downlo...ire_USC_UM.pdf
Printable View
Stranica 284 manuala kojeg, ako nisi dobila uz mob (na sd kartici), možeš naći ovdje
http://member.america.htc.com/downlo...ire_USC_UM.pdf
Gle, postoje načini koje koristi MUP ako netko ima kontakte u MUP-u i želi da vidi tvoje sms-ove i ostale pikanterije onda nemaš sreće tj imaš daješ mobitel manijaku u ruke. Ako želiš biti anonimna i zadržati sve svoje tajne onda razbij telefon čekićem ali zaboravljaš na server tvog mobilnog operatera koji je opet MUP-u dostupan. Na tebi je da odlučiš kako se riješiti tog problema :-). U svakom slučaju za običnog korisnika factory reset je dovoljan, možeš formatirati i sd karticu ako imaš stock nerootani Desire, onda si prilično sigurna da je sve ok. Prije nego ga pokloniš provjeri sve što misliš da bi bilo kompromitirajuće i to je to. Pretpostavljam da se već duže vrijeme koristiš tim telefonom pa bi trebala već znati što se gdje i kako provjerava ;-), sretno!
Moja nova cura ima rootani Desire i sad me peče dok piš....., krivi forum..... Pozdrav ekipo, jel se desilo ikome osim meni da mu je na Desire-u kvaliteta zvuka u razgovorima loša? Al ono tiho se čuje i robotiziran je zvuk a pojačano je na najglasnije. Zvao servis da vidim jel znaju u čeme je fora, veli da je možda masa al da nikad čuo za takvo što?
Možda da probaš ovo:
https://play.google.com/store/apps/d...VyY2xlYW5lciJd
Program dobro protrese membranu, ako je zbog prašine moglo bi pomoći.
Lijep pozdrav
Imam nekakvi problem na svom Desiru , naime iz čistog mira displej mi poludi to jest kao da stalno stišćem HOME tipku i tako več tri dana , malo stane pa opet počne. Primjetio sam kad se telefon vrati u normalu da HOME tipka nekad ne radi.
Jel ima ko kakav savjet šta raditi???
Jesi li ga zalijao s necim ili tak nekaj, valjda ti tipka zasteka. Pretpostavljam da ti je necistoca problem i da nije do roma. Koji rom imas?
Desire ima tu manu da mu hardverske tipke nakon godinu dvije znaju početi zaj*. Home tipka i problemi s njom ne bi trebali imati veze s touch screenom. Problem se često riješi čišćenjem kontakata tipki ili njihovom zamjenom (nisu skupe ako ih kupiš u servisu). Rastavljanje moba je malo veći problem pa...
Ma rom je original nisam nikad prčkao po njemu , probat ću ga danas rastaviti i očistiti kontakte pa čemo vidjeti
Imam jedno pitanje vezano uz HTC Desire. Dakle mobitel mi se ne zeli upaliti, samo loada hboot i tako stalno. Preko fastboota sam uspio flashati ruu rom, mob se upalio normalno, ali kad je otisao u sleep, idem ga ponovno paliti kad ono opet hboot.
Sad je sluzbenom romu i nije vise rootan pa me zanima hoce li mi ga rjesiti preko garancije?
Neposredno prije nego se ovaj problem pojavio, mobitel je stalno bio awake, ugasim ekrana, a on se odmah palio i tako stalno. Kada sam izvadio bateriju, pojavio se hboot i nema vise pomoci. Tada je imao supernova rom.
Jel ima tko kakvih iskustava s ovim, jel mi vrijedi garancija?
Vrijedi, ako si stavio RUU nemaš problema i ako je naravno mlađi od dvije godine sa računom.
Kad vratiš ruu provjeri je li S-ON. Alpharev na jedan način štiti bootloader od flešanja drugih verzija. Ako ti je ostao S-OFF javi. Ako nije, dobar je za garanciju.
Nije ni bio S-off, tako da se nadam da nece biti problema.
Onda ako ti je prošao ruu i imaš stock rom, to je to što se tiče softvera.
Evo da podjelim iskustva vezano za ovaj problem s hbootom. Garancija je prošla, i danas mobitel stigao s popravka.
Pazite sad koja je bila dijagnoza kvara od strane servisera: "NEISPRAVAN EKRAN". Zamijenili matičnu ploču, glavni flex kabel i ekran. Danas ga ja u dućanu palim kad ono hboot. Pohvalno bacanje dijelova u vrijednosti preko 1000kn od strane servisa. Naravno, odmah sam im ga vratio na servis.
Što mislite u čemu je problem, na koji će ga način popraviti ako zamjena matične nije djelovala?
Nisi valjda platio 1tkn :confused:
Jesi ga pokušao pokrenuti nakon hboot-a? Moj kad sam ga prvi put upalio, sjećam se da se digao prvo hboot pa sam ga od tamo pokrenuo u OS.
imam jedno pitanje.. dakle ovako, mobitel je davno rootan po objasnjenju koje sam nasao na ovom forumu, isprobavao sam razne custom romove i na kraju sam opet odlucio stavit stock froyo. normalno da je napravljena ext particija na kartici i sl. i sad kad inst rom i sve to, mogu jako malo aplikacija instalirat na mob. imam instaliranu i onu app2SD aplikaciju koja javlja i prebacuje ako je aplikacija instalirana na telefon, a ima mogucnost prebacivanja na SD karticu. jedan frend ima takodjer desire, ima neki custom rom, iskreno ne znam sad koji, i ima 40tak aplikacija i ne javlja mu da je slab sa memorijom. radio sam po raznim uputama i stalno isto.. u cem je problem?
Hvala!
odlicno.. jel imas preporuku za neki stvarno dobar i lagan? :)
Ma nema tu puno pameti, probaš jedan po jedan i vidiš što ti se sviđa a što smeta. Ja sam do sad promijenio cca 6 romova i trenutno sam na Redux R2 ZM4.5. Lagano mi titraju prsti da stavim opet neki drugi ali mi se zbog podešavanja (personaliziranja ) ne da sve opet iz početka. Tako da moram imati dobar razlog da ga želim promijeniti. Za sad ću još neko vrijeme biti na njemu jer trenutno nemam neku bitniju zamjerku.
aha. probat cemo onda to ;) hvala
Postoji cijela odvojena tema o ROM-ovima za HTC Desire. Molim o ROM-ovima raspravljati tamo.