Pretraživanje, i samo pretraživanje.
Vrijedi za Android, ne za HTC samo(SMS spada u notifcations):
http://cafe.mobil.hr/threads/67896-H...-na-SD-karticu
http://cafe.mobil.hr/threads/67742-H...ht=#post931270
Printable View
Pretraživanje, i samo pretraživanje.
Vrijedi za Android, ne za HTC samo(SMS spada u notifcations):
http://cafe.mobil.hr/threads/67896-H...-na-SD-karticu
http://cafe.mobil.hr/threads/67742-H...ht=#post931270
Jesi li uopće pokušao sam potražiti? Prvi link kad sam probao googlat a i sjećam se rješenja. Valjda radi i na LG-u.
= Citat =:
Connect your device to your PC via the data cable.
On your device, drag down the Notification bar to open it and then touch the USB icon: Select to change USB connection type.
Select Disk Drive and touch Done.
On your PC, go to My Computer and your device will be listed as a removable disk drive.
Open the disk drive by double-clicking on it.
Once open, you should see the contents of your SD card.
If you do not have a folder named Notifications, right-click and create one.
Once you have created the Notifications folder, open it and drag and drop the files you want to be available for custom alerts into the folder.
Once you are done, disconnect from your PC and your files will be available for selection under Sound & display on your device.
Pozdrav, dal netko od vas koristi aplikaciju tasker?
Ja sam probao al je jebeno teška za konfiguriranje, treba postavljat neke varijable al mi se neda s tim zezat i nemam baš vremena!
Trebala bi mi konfiguracija Taskera ili neka druga aplikacija koja omogućava da se mobitel spoji na internet svaka recimo 2 sata dok je ekran ugašen tj mob u idle stanju i da provjeri mail face i aplikacije koje imaju veze sa interentom!
Probao sam Juice defender ali mi se mobitel uspori, ne znam zašto! Imam xperiu mini 1ghz 512 rama.
Hvala!
EDIT: skužio i napravio... ako kome treba nek se javi!
o sunce ti žarko ... kao da sam pitao koji su idealni uvjeti za parenje sjevernokorejskog malounmog metuzalema .. :D
postaviš pitanje vezano za mobitel na forumu specijaliziranom za mobitele i dobijem upute da pogledam na googlu ... WTF ... :banme:
btw.... ovo sa otvaranjem foldera na SD ne radi ... Pojavi mi se specifičan ton u ringtonsima, ali ne i za SMS ..
Postoji li neka aplikacija da se sakriju slike i video materijali :)
Da im se pridje , ukucavanjem passworda.
<offtopic>
Samo generalna napomena - to sto je pitanje vezano za tematiku foruma ne znaci automatski da tu i pripada.
Ljudi uglavnom prvo potraze sami, tek ako ne nadju nista ili ako nadju ali ne razumiju, dodju tu pa pitaju.
Za neke trivijalne stvari (ne kazem da je ovo tvoje nuzno jedna od takvih) najcesce ces dobiti odgovor da odes googlati.
</offtopic>
Vec sam ti rekao da probas Handcent SMS jer on ima ugradjen taj selektor.
riješio sam sa ringdroidom ... thx svima za google.. :klap:
@strasilo
Stvar sa folderima radi provjereno na LG gt540, p500 ...jesi li zeljeni ton za sms stavio u notifications ?
bok
Napravio sam 3 profila na Takseru
Profil 1 - mobitel dok je ekran ugašen spoji se na internet svakih 15 minuta po 2 minute i napravi autosync a zatim se apn(3g) ili wifi gasi! te autosync gasi!
Profil 2 - dok je ekran upaljen automatski se internet pali wifi(ako ima) ili 3g i automatski je autosync upaljen.
Profil 3 - dok je ekran ugašen(mob u idle stanju) gasi se cijeli internet i autosync i automatizaciju preuzima profil 1.
u planu: napravit profil da se internet gasi dok su određene aplikacije upaljene npr igre i aplikacije kojima interent nije potreban (zbog uštede baterije)
ne znam kako extractat profile, čim nađem postavit ću ovdje!
ja koristim taj program i provjereno radi
Ja koristim vec dugo vremena QuickPic i ima opcije prikazivanja / skrivanja i ovog sto ti zelis da budu zasticeni password-om.
Pogledaj i skini TU
Pozdrav!
Na svom Samsung Galaxy Aceu u porukama nemam predloške. E, sad. Htio bi imati par brzih, npr. za Zetovce kad mi dođu na pregled karata tako da mogu odmah imati upisan barem tekst, ako ne i broj primatelja. Zna li neko nekakvu korisnu aplikaciju za to ili možda ja u opcijama poruka nisam dovoljno detaljno gledao, pa sam previdio predloške.
Hvala!!!
I na HTCu su isto malčice skriveni, pa probaj ovako: udes u poruke, klik na compose kako bi počeo pisati novu poruku, tapneš na polje za unos teksta (dakle pazi da ti nije na polju za unos kontakta kojem ide poruka) i onda Menu - Quick text. Od tamo ih onda možeš uređivati i ubacivati u poruku.
Napominjem još jednom da je tako kod mene na DHDu, ne mora biti da je i kod tebe :)
@GT-R
Probaj s GO Contacts Ex, ima opciju "Merge" te vise opcija prikaza kontakta i dr. Brže nego Gmail.
Nasao sam resenje.
Napravi se folder u smislu .Ime foldera
Ova tacka (.) je bitna.
Tu sam stavio slike i video.
U video exploreru i pic exploreru ti fajlovi se ne vide.
Ili folder ostaviš ime ali u njega staviš .nomedia file :)
Idealna aplikacija za to, koristim je već neko vrijeme
Kii Safe https://market.android.com/details?i...=search_result
Zanima me kako trajno ukloniti onu ikonicu na taskbaru koja svako malo iskoči i obavijesti me da ažuriranje facebooka nije uspjelo,a u postavkama je isključena sinkronizacija s facebookom. Kad je ukljucim, ista stvar! Toga prije nije bilo, odjednom se počelo pojavljivati, ničim izazvano! :-)
mislim da u postavkama facebook aplikacije postoji opcija vremenskog odabitra apdejta... pa staviš točkicu na "nikad" .. :)
Pozz,
Imam jedno pitanje. U zadnjih par dana sam primjetio da ima nekih na Android marketu ima nekoliko aplikacija koje su nedostupne u Hrvatskoj. Ljepo ja dok pretražujem po marketu, stisnem na neku aplikaciju, i onda se iznad pojavi žuti prozorčić u kojem piše "This item is not available in your country", zašto su neke aplikacije nedostupne? Radi se o Google maps, Drag Racing.
Zato jer developer aplikacije odlučuje na koje će tržište(regiju, države) pustiti aplikaciju.
Ako ti je rootan mob instaliraj Market Enabler i stavit na neku američku mrežu i vidjet ćeš sve.