1. To i mene zanima. Molio bih na PM, ako može. Hvala.
2. Kako nemaš zoom na RPV-u? Stisni # (ljestve) i onda zumiraš tipkama 4, 6, 7 i 9.
2.2 Xplore ti ne radi?
Printable View
2. Uf premoćan zoom, nisam znao za tu kraticu. Tnx ;)
2.2 Imam Xplore i uredno radi jedino što je spor kod otvaranja slika, a i kod puštanja mjuze se prekida kad se ekran baci u standby.. A on i nije ono na što sam mislio. Mislio sam na ovakav preglednik galerije, okolo se rotiraju slike, a u sredini se prikazuju.. Kolko sam skužio to je defaultni preglednik galerije (slika, filmova) na Nseries nokijama.. dunno.
Probaj ovdje
Na dostsisu sam našao crack tj da trial se može crackirat da se produzi ali nigdje nisam našao i link gdje bih skinuo tu novu operu???
8.65 je najnovija
http://www.opera.com/products/mobile/products/
Dok čekam certifikat, trebao bih preporuku nekog programa koji će pretraživati adresar prema bilješci, tituli, broju telefona, datumu rođenja (manje bitno, ali bilo bi zgodno).
Isto tako, postoji li uopće nekakav program kojime mogu exportirati i importirati SMS/MMS poruke? Kopam po raznoraznim forumima i nigdje ne vidim ništa takvo. Zasad mi je opcija samo Nokia PC Suite. Ako već nema nešto takvo za Symbian, molio bih preporuku programa koji radi export u TXT i HTM(L) datoteke. Skinuo sam sad par programčića, ali nikako dobiti certifikat.
Ima jedan program za export sms-ova
Tema: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8358&page=3
post: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=613880&postcount=62
meni radi sasvim OK... :)
Da, vidio sam to, hvala. :) Iz bilo kojeg foldera znači da može i iz foldera "Moje mape" zajedno s podfolderima?
molio bi ako zna tko na kojoj stranici mogu naci adobe flashlite player....treba mi za otvaranje aplikacije...hvala
poštovanje
novi sam u uiq3...kupio sam p1i pa bih molio par programcica
1. total ir remote da imam daljnski na mobu
2. bluehack ili slično da mogu kopat po tuđim mobitelima
3. walletpro da mogu pohraniti pin-ove od kartice
4. program za korištenje bežićnog interneta bež šifre(ne d drugima nabijam promet nego da mogu po hot spotovima kopat i slično)
1. Ne postoji!
2. Nisam se sa time zamarao, ali postoji. Mozda ne u obliku kakvog ti zelis, ali postoji... Uglavnom su ti tio java aplikacije.
3. Imas vise razlicitih aplikacija, meni je najdraza Handy Safe.
4. To ti vise manje ne postoji, jedino ako je otvorena mreza... Za otvorene mreze ce ti se automatski spojiti na DefoutlWiFi account.
trebao bi naci winamp za nokiu 6600?dali zna tko?
Dali ima neko Quickoffice Premier 5.0 ili 4.x ili Quickoffice 5 za nokiju N82 Symbian Verzija:9.2, Series 60 3.1 da je krakovana ili da moze da mi je potpise dakle da je probao i da radi?
Na dotsisu je mnogo verzija koje ne rade i vise mi je muka da ih isprobavam pa bih bio zahvalan na pomoci.
Zae niko nema ove programe koje svi toliko koristite?!
Koje programe koristite za snimanje i odbijanje razgovora, ali da mogu biti sistemski? Ove ostale N73 automatski zatvori kad se zaguši memorija pa onda kao da ih nemam...
Jeli imate nekakvu zanimljivu igru za N 73, netreba bit neka grafika ili poznata igra samo da je zarazna, da mi je zanimljivo obarat rekorde, neki takav tip igre.
Znate li neki program koji sluzi za secenje pesama u telefonu? Symbian 60v3 nokia N82.
pozzzz
Zasad sam vidio samo MBounce My Ringtone...
Molio bi defaultnu Nokijinu N series temu, mislim da se zove turquoise.
stavio sam si na nokiu alonmp3dictaphone ali ni jedan kexgen nemogu pokrenuti pa ako mi netko moze poslati jedan ispravan jer mi program traje jos 12 dana
Compatibility stavi na Windows 2000 pa će onda raditi.
E ovako.. potreban mi je neki program za Whitelist. Znaci lista poziva koji me ljudi samo mogu dobiti. Imao sam ja davno instaliran program (ne mogu se sjetit kako se zove, ikona mu je mala crvena glava djavola) ali nije mogao pokazati "log". Znaci nije mi bila lista tih popustenih poziva.
Sad, znal neko iz iskustva dobar neki program koji obavlja dobro posao.
Treba mi s60v3 symbian 9.1 za n80
pozz
EDIT: nasao sam BlackBaller
Molio bih TomTom v5.2 za se P910 ako netko mi može poslati. Našao sam na forumu link na rapidshare, ali file više nije dostupan.
Naravno i sve moguće karte za isti.
Hvala
Ljudi, kako se zove program za Symbiane koji odmah pokreće zadane programe, nešto kao Autoexec? Jel Tweak Peak? Ako bi mi netko mogao reći gdje da to skinem.