loool prokleto se slažem s ovim ;D
Printable View
Idem prvi put u zivotu pijan na trening... http://www.salji.com/out.php/i2996_drunksmile.gif
Bit ce zabavno. :D
kak je zima vani..brrrr
nos mi se smrzo.
trebali bi izmislit neke kapice za nos :kitty:
Lol, nabijete postova cijeli roman...
Novi ovisnici u četaoni, ovak...
NEKA PRAVILA I SAVJETI1. Kanite se svake nade za odvikavanjem....
2. Luna je teta diktatorica, nemojte se zafrkavati s njom...
3. XLR je penzioner, njega se više ne bojte... Tetronic koji put dođe, ali nema do Diktatorice...
4. Vertigo je forumska maskota
5. U banani je GoranZagorje, druga maskota četaone, bez kojeg bi ova tema bila mrtva odavno...
6. bbbrljo, mala, Ico, points, Jamal, Smuchac, T-Maca, ravilov itd., Mario92 ( ;D ), su redoviti članovi četaone, a vidite kako izgleda četaona, zato NEMOJTE BITI KAO ONI!!! ;D
7. Otvorena je grupa za one koji su aktivni u četaoni... Detalji su u mojem sigu...
Evo najaktivnijih članova...
http://slike.hr/slika/popis0.jpg
iiiiiiiiiiiks!
dobit ces batina!
pali im!
nemoj da upogonim sataru i katanu..
1. ja bum ti objasnila
2. svi su dosadni
3. to je to
:notooth:
je, a ti si ober-zabavna :rolleyes:
pa jesam to rekla, haaaaaa??
:p
dobro jutro... :coffee:
krivo. Vertigo je veseli Zagorec, koji nas nasmijava, i uvijek je dobre volje...
BTW: pozdrav svima...
došao sa posla...
Kad je Drug spomenuo ovo sa podapiranjem, sjetio sam se nečeg vezanog za Miniwash... :p
@Jamal: sorry, nisam vidio vrijeme pisanja tvog posta, inače bi napisao da je jedino Jamal na forumu.... :D
Doso s treninga,otrijeznio se,i zavrsio riktanje mess-a u sobi. Sad umirem od straha da se nesto ne zakomplicira,pa da opet ne dode soba u opsadno stanje... :)
@ Mario devesdva: *ebe te statistika a? :D Zakacit ces se (kako si krenuo) s najmanje tri moda,pa te ni bil gejc nece spasit... Btw,ne poznajemo se... :belj:
E yebi ga... Mislim da ću imat nekakvu potporu, ali mi se čini da sa se zeznul... Inače, nekak mi se smračilo ovdje...
Pa upali svijetlo... :ideja:
Pijem "Osječko pivo" (3) i čitam šta ste pisali po forumu ;)
Pan je dobar ako patiš od zatvora :rolleyes:
Pan mi je gorak previse...
Mi ga zovemo Pan,izađi van... (znat ce X sta sam htio rec...) :)
Jednom se nalizao crnog,i stuklo me ko budalu... :beer:
Pan sam neki dan za gablec popio do pola,a drugo pola je islo u sudoper,da se priroda ne bi najlutila na mene... :)