Ili jos probaj s ifile-om s cydie. Nezz dal bi islo ali znam da sam razne podatke prebacivao a njim u oba smjera. I ja radim clean restore.
Ili jos probaj s ifile-om s cydie. Nezz dal bi islo ali znam da sam razne podatke prebacivao a njim u oba smjera. I ja radim clean restore.
Da al mislim da nemam jailbreak tako da opcija sa ifileom ne stoji. ;(
Evo proslo tjedan dana otkako sam stavio na iphone 4 s clean restorom s 5.1.1. na 6.1.2. Svako malo mi se ruse aplikacije. Chrome skroz neupotrebljiv, sport tracker također, polaris office malo steka, sve ostalo tu i tamo se srusi. Uglavnom nisam zadovoljan s time. Stavio prije dva dana jailbrejk i uocio sam da sam slab s ram-om. Od nekih 160mb kad ga resetiram pa lagano pada na 6-7. Redovno gasim aplikacije koje koristim.
Ima ko slicne probleme? Ima tko kakvu ideju da se to rijesi? Opet stavljanje software-a ili su to neke djecje bolesti 6.1.2?
i meni se rusi chrome to je do nove verzije do sad mi je radilo normalno,nije to do 6.1.2 ja sam na 5.0.1
Evo ovako, imam nekakav problem s aplikacijom Lockdown Pro. Do jučer ili prekjučer je radilo sve u redu, danas sam išao provjerit i vidim da se ništa ne zaključava, te sam išao provjerit što se događa u Settings. Kad stisnem Lockdown Pro, piše mi da mi je potreban SBInfoGrabber i da bez toga neće radit. E sad, koliko se sjećam, jučer sam u Cydiji updateao SBInfoGrabber jer je izašao update na 1.0.6 verziju. Mislim da otkad sam updateao, da više ništa ne radi. Naime, SBInfoGrabber sada ne vidim ni pod Packages, niti ga mogu pronaći na ijednom repozitoriju na kojem bi inače trebao biti (npr. BigBoss, modmyi i sl.). Pokušao sam ugasiti iPhone i pokrenuti ga držeći '+' volume tipku, tako da bih navodno morao moći vidjeti taj tweak o kojem pričamo. No njega nema, apsolutno nigdje. Sada me prvenstveno zanima vidite li ga vi; lako mi to provjerite, tkogod ima 6.1.2. iOS i iPhone 4 jailbreakan, neka ode u Cydiju i proba pronaći 'SBInfoGrabber'. Ako ga vidite, to znači da je problem do mene, ali ne znam točno što? Ako netko ima nekakvu ideju, bio bih uvelike zahvalan!
---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 19:18 ----------
Ništa, malo sam prčkao jer mi vrag ne da mira, pa sam našao riješenje. Mislim da će nekome možda i trebati, pa ću napisati soluciju. Izgleda da je problem u zadnjem updateu SBInfoGrabbera (v1.0.6), pa izbjegavajte ovaj update dok ne izađe v1.0.7. Sad kada smo to pokrili, znamo da trebamo downgradeat verziju u v1.0.5, a to morate ručno sada napraviti jer je iz nekog razloga SBInfoGrabber nestao iz Cydije. To ćete učiniti tako da instalirate iFile (ako ga nemate) i potom odete u Safari te u tražilicu upišete "SBInfoGrabber v1.0.5 deb installer" i dođete do ove stranice. Stisnite Download i kada vam ponudi "Open in iFile" na to i onda 'Installer'. Nakon što se to instalira kako i inače u Cydiji, respringajte uređaj i sve će raditi kako treba. Eto, nadam se da sam nekome pomogao.
pozdrav
Da li je moguće napraviti unlock bez jailbreak-a? Jel postoje neke stranice di možeš uplatit tipa 20$ i oni ti pošalju unlock kod?
Otklučavanje bez JB-a je moguče. Sve zavisi sa koje mreže je mobitel. Neki operateri uopće ne dozvoljavaju otključavanje. Cijene se kreču i do 100€ kod nekih operatera. Za iphone se ne dobije kod več se mob spoji na itunes-e i tako otključa. Sve ide preko applea.
Pozdrav.
Ako ti je telefon kupljen u HR, najjednostavnije je otići kod operatera gdje je kupljen i zatražiti unlock. Ako je istekla ugovorna obveza na koju je kupljen onda je otključavanje besplatno, u protivnom cca 500 kn.
Vratio sam iphone sa 6.0.1 na 5.0.1 iOS, ali mi se modem firmware povećao sa 4.12.02 na 4.12.05, zanima me ima li kakve šanse da spustim baseband ako ne bar da ga vratim na 4.12.02?
Baseband se ne moze spustati. Ako ti ne treba unlock, nije bitan baseband
Zbog čega je moj iphone na ovom ovde spisku drugi je po redu http://imei.s-url.ro/user/Ciko/news/page/4/. Vidim da mu je istekao ugovor sa Orange mrežom, znači li to da bi ga mogao besplatno otključati?
Di si ti njega kupio, koju karticu imaš u njemu, kako je sad otključan?
Besplatno otključavanje se traži kod operatera kod kojeg je mobitel kupljen.
Zaključan je na Orandž Švajcarska, nema nikakvu karticu, koristim ga samo zbog aplikacija :-).
Znači kao iPod. :)
Mislim da ima negdje i kod nas otključavanje s inozemnih mreža, ali se plaća, besplatno samo kod operatera.
Da baš kao iPod :-), znam i ja da ima samo što je 100 evra :-)
Napiši koji baseband je gore, možda ima kakav unlock. Ako onda moraš platiti, nema druge.
Baseband je bio 04.12.02 i kada sam radio downgrade sa 6.0.1 na 5.0.1 dignem ga na 04.12.05. Nema druge nego platiti jbg.
Baseband se nemože downgradeati.
Nema unlocka za tvoj bb, samo plaćanjem.
Ovak, imam iphone4, nije JB. Obrisem kontakt iz imenika i taj kontakt mi se i dalje pojavljuje u porukama dok idem pisati novu poruku (sve poruke su obrisane)
Isto tako mi se obrisane poruke (poruke nekog drugog kontakta) pojavljaju u spotlightu.
Ak moze netko pomoci?
Hvala!
Otključao sam iPhone 4 u prosincu nakon što je istekao ugovor od 2 god mailom preko t-mobile help deska.
Tada sam koristio iOS 5 jer mi je tad trebao jailbreak pa nisam updateao već samo uradio restore nakon što sam dobio odgovor da mi je uređaj otključan.
Mobitel je super radio na tele2 kartici bez problema do danas kada sam uradio update na 6.1.3. i opet se čini se zaključao jer mi ovo javlja prilikom aktivacije..
[IMG]http://i41.tinypic.com/2mhcwba.png[/IMG]
ja jesam onda stavio frendovu simpa karticu, aktivirao ali svejedno poslije kad stavim sim od tele2 javlja SIM FAILURE.
restorao sam valjda 10x
Na netu apsolutno nikakvo rješenje za ovo nisam našao pa je svaki prijedlog dobrodošao
Dali se moze otljučato iPhone 4 baseband 4.12.05, iOS 6.1.3?
Jedino kod operatera (oko 500-600 kn)
Da li mi netko može pojasniti kako da na iphone4 stavim ios 6.0 ili 6.1 zbog korištenja aplikacija?
Sada je trenutačno na 4.2.1, a baseband je 3. neki. Pokušao sam ga spojiti na itunes ali izbaci error 3194 kod stavljanja iosa 6.1.
Dobio sam taj iphone ali ne znam što je sve prijašnji vlasnik s njim napravio tako da ...mislim da je tvornički otključan telefon inače
Nisam baš na ios-u večinom pratim android, hvala na razumijevanju