Mislim da će se svaki nakon nekog vremena odjavit/ugasit.
Probaj IM+ Pro, vidim da podržava push mode do 7 dana, odnosno 7 dana će aplikacija biti stalno u pogonu bez odjavljivanja.
Također probaj MSN Messenger: Mercury Donate.
Printable View
Mislim da će se svaki nakon nekog vremena odjavit/ugasit.
Probaj IM+ Pro, vidim da podržava push mode do 7 dana, odnosno 7 dana će aplikacija biti stalno u pogonu bez odjavljivanja.
Također probaj MSN Messenger: Mercury Donate.
Moja preporuka je imo, meni najbolja chat aplikacija koju sam probao. Doduše nisam isprobavao koliko duga ostaje online ali probaj, ništa te ne košta :)
Ma ugase se nakon par minuta. Probat cu ovim redosljedim kako ste ih naveli pa javim da li se gase.
Nisu mi bitne napredne funkcije vec samo da sam dostupan.
Hvala.
Telefon je kao sto i stoji u opisu, gw620 + 2.3.4 andr. ver. Trenutno gledam, stoji free oko 75MB i zauzeto oko 80MB.. rama. Nije neki ram prostor ali sam recimo koristio jednu aplikaciju koja je uredno radila. Nije se gasila.. ali, poceo telefon da prekida poziveili nisam mogao uspostaviti poziv. Flesovao sam ga ponovo i izbacujem sve novije aplikacije koje sam instalirao da vidim da nije do njih. Ovaj rom koristim duze vremena pa sumnjam na neku od aplikacija da je prekidala pozive ili sta vec.
Pokusat cu svakako ove koje ste naveli pa javim da li rade. Ima njih dosta ali mi se nije dalo bas sve probavati pa da reko pitam onda za preporuku. Od ovih nabrojanih, probao sam MSN Messenger bas zadnji od koje sma instalirao, i gasio se pa probam ove ostale sto ste rekli.
Koje aplikacije koristite za upravljanje kontaktima? Kontakti u telefonu, na sim kartici, gmail kontakti...? Sinkronizacija s fejsom? Backup kontakata?
Trenutno imam kontakte na memoriji telefona, sinkronizirao sam uz pomoć friendcastera s fejsom i naravno google - ali tamo nemam kontakata... Sada vidim da ljudi stave samo na gmail kontakte i to je to. Za backup koristim mybackup, ali on mi pokupio SVE kontakte i gmail i fejs i telefona...pa kada sam vratio nabaco sve samo unutra... Postoji li kakav program za upravljanje kontaktima, koji su koji, da ih mogu brisati, prenositi...možda i one na SIM-u?
go kontakti zasad po meni jedini najkompletniji program
Ima li koja aplikacija da konvertira između brojevnih sustava?
Bilo koji napredniji kalkulator. Ja koristim RealCalc.
Jel ima kakva app za brisanje duplih kontakata? Tj. peteroduplih.
Za uređivanje kontakata je najbolje otići na Gmail i tamo imaš sve opcije koje ti trebaju.
Upravo sam i ja to napravio, pobrisao kontakte telefona (Postavke, aplikacije, upravljanje aplikacijama...u filter staviti da prikaže sve, zatim naći Pohrana kontakata i Izbrisati podatke tj. SVE kontakte u telefonu (uključujući gmail fejs...) Naravno, prije toga sam izvezao kontakte stock kontakt menadžerom, ono pošalji sve kontatke i taj fajl sam uvezao u gmail i tamo uredio kako želim...dodao mailove, slike...I sada kad sam sinkronizirao gmail kontatke u telefonu sve je lijepo tu. Nema potrebe za backupom - na gmailu je. Nisam sinkronizirao sa fejsom jer onda nabaca slike i brdo gluposti koje netrebaju - uz to ljudi stavljaju neke glupe slike za profil umjesto svoje glavuše...tako da bolje ja dodijelim željenim kontaktima sliku.
Samo da javim vezano za MSN, ovaj IMO radi super. Nije se ni jednom odjavio niti nesta. Ne znam koliko dugo moze biti aktivan jer WiFi gasim navecer ali za mene ok.
Sam opitanje, ne znam koliko je vezano za ovu temu.
Pitanja za rad/probleme uređaja postavi u temu o uređaju. Ako je nema otvori novu
yager
Uskoro stiže GTA 3 za malo jače android pametne telefone, jedva čekam da vidim kako će to sve da izgleda! :)
http://www.bhgamer.org/index.php?opt...alo&Itemid=427
Offtopic obrisan.
@MOSHPIT- upite vezane za flashanje, adb i ostalo možeš postaviti u temi vezanoj za uređaj: LG GW620
Molio bi da dalje nastavimo s temom.
Testiram malo Miren Browser. Dosta je brz i sviđa mi se, samo mi nije jasno na koju foru radi back-forward? Uključeno mi je u postavkama da vučem od ruba do ruba, pokušavao sam ali nemogu otkriti u čemu je caka..
Trebala bi mi neka aplikacija koja izvrsi neku skriptu u pozadini i onda ispise izlaz skripte u homescreen widget. Mislim da sam davno vidio nesto slicno, mislim da se zvalo "generic monitoring" ili nekako slicno, ali sad vise ne mogu niti naci niti se sjetiti. :(
EDIT: Nasao sam nesto sto mislim da mi moze posluziti. Pa ako jos nekome zatreba - WatchWidget.
Postoji li mogucno pracenja svog telefona (SE X10) ,sem onih prey i whers my droid,nesto konkretno i precizno ?
https://market.android.com/details?id=com.rvo.plpro
nazalost nije besplatan---(a mozda i je)
ima li kakva app koja bi mi omogucila odabir vlastitog tona za poruke?
sad mogu izabrati samo nekoliko ponudjenih !
Vec se pricalo o tome vise puta... Odes u ugradjenu Music aplikaciju, nadjes pjesmu, long-tap, Set as ringtone. To je to.
Ili ako bas hoces aplikaciju, Handcent SMS ima ugradjenu podaplikaciju koja sluzi kao zamjena za sistemsku za biranje ringtonova i zvukova.
Da li postoji neka dobra zamena za power taster?
Citam da su na nekim modelima Htc-a ocajno resili power taster.