morning shiny happy people. goin to blow things up :satan: hahaha danas experimenti iz hemije, kaboooom
Printable View
morning shiny happy people. goin to blow things up :satan: hahaha danas experimenti iz hemije, kaboooom
da T-Maca-tamo ti se sva koža i sve dlake odmah poskidaju čim dođeš :D
jutro!
koje vrijeme, kiša pada ka luda , grozno...
joj, ne da mi se na posao.. na zamjeni sam u grupi u kojoj su klinci nenormalni. samo cekam kad ce se netko objesit na luster ili iskocit kroz prozor van.. divljaci mali!
@koksi, de ti to zivis da kisa lijeva?! ja cekam postenu kisu vec mjesec dana, kupila sam si napokon gumene cizme, nemrem docekat da ih prosecem po lokvicama ;D
EDIT: evo kise i u zegeu, jeeeeeej ;D
A ja kupio jaknu u Metrou za 109,00 kn i sad jedva čekam da zapuše bura :p
Oh bože...pa ne bu ti ta jakna dugo izdržala pod bur(ek)om :D
Skinuo novi Unbuntu :D Pa se budem malo s njime poigrao u VMwareu kad svršim s Nerom :notooth:
@luna, e vidiš mogla bi ti meni posudit te tvoje čizmice da ih ja prošetam po lokvicama, znaš da napravimo procjenu, kakve su kvalitete :D
ma vjerujem da nosimo isti broj :D
il eto kiše i u Zg-u :)
pazi na te bebače...
Igram Geo Challenge...pokušavam postati diplomat kao moj frend :D
BTW: Štivo malo za smijat se :D
http://www.guardian.co.uk/world/2008...eorge-bush-usa
Ja došo iz škole...
Skužio kako spojit pojačalo na laptop da se pošteno čuje i sad se igrao sa raznim pjesmama...
Kako fora :D
jamal ide na kuba dec. 7. woohooo
Sad doso s posla,opet belaj s kablovima... Bit ce slobodnih dana... :)
došo s posla, odval
xlr, disi..doši na poker, počela sam gubit novac pa da ti uzmem neš :)
Idem spavati, u jednom danu pročital Hamleta... kako mi je super knjiga...
Na Kubu kažeš Jamale? Pozdravi nam Fidela :D
Ma kako ne uspijemo...kvaka je u bonusima koje dobiješ nakon 10,15,20,25,30,35,40 i 45 pogođenih...
Pa baš je kod država lako...tu i uspijem postići 45-46 pogodaka, jer imaš samo dva smjera - gore i dolje, a kad ti se potrefi da imaš ispod miša 7-8 trenutnih pogodaka, uffff...
A budem pogledao i Traveller IQ :)
sugava kisa..kad ce se vise to u snijeg pretvoriti...
Zdravo drugovi i drugarice......... Vidim da se niste niš opametili....:crazy:
ja i samo ja....